Camille Dhont: boeken, strips en Milo-reeks

>> Update 20 juni: momenteel wordt dit bericht bijgewerkt. Nog eventjes geduld dus voor het laatste nieuws. Als het klaar is, delen we dit in de Camille-Facebook-groep.

Zangeres en actrice Camille Dhont is hot. Dat is ook goed nieuws voor fans die graag lezen. Er zijn namelijk inmiddels verschillende stripboeken, een stijlgids, Camille-boeken uit de #LikeMe-reeks en vanaf binnenkort ook Milo-boeken. We hebben een overzicht gemaakt van alle boeken en strips die met of over Camille Dhont zijn verschenen.

Dit overzicht blijven we bijwerken. Wil je niks missen, kom dan bij onze Camille-Facebook-groep, via Instagram en de nieuwsbrief. Let op: de linkjes naar Bol.com en Amazon zijn affiliate linkjes, hiervoor ontvang ik een kleine commissie.

Milo Stripboek: Droomclip

Wist je dat de telenovelle Milo nu ook een eigen stripboekenserie krijgt? Op 17 april wordt Droomclip verwacht, dit is de eerste strip van Milo. Zo wordt het verhaal omschreven. “In dit eerste stripalbum verneemt Milo dat Liam audities uitschrijft om danseressen te zoeken voor zijn nieuwe muziekclip. Milo meldt zich aan, maar ze is niet de enige. Ook Robyn, Victorine, Sofia, Aïcha en vele anderen, waaronder zelfs Fran, schrijven zich in. Maar er zijn maar drie plaatsjes. Wanneer de danseressen het script onder ogen krijgen, en blijkt dat een van hen op het einde Liam mag kussen, gaan de poppen aan het dansen…”

Je kunt het stripboek Milo: Droomclip op verschillende plekken reserveren. Denk aan onze partners La~Zoetje, Bol.com of Amazon.

Boek telenovelle Milo: De kleine keizerin

Net zoals telenovelle Lisa een boekenreeks had, krijgt ook Milo deze. Op 12 maart 2024 verschijnt het eerste boek, dat is De kleine keizerin. Dit is het verhaal: “Popschool Kosmos roept zangtalenten op om auditie te doen voor de musical De kleine keizerin. Milo hoort ervan tijdens haar werk in de cafetaria van Kosmos. Ze zou dolgraag mee willen doen, maar ze weet bij voorbaat al dat haar vader dat niet goed zal vinden. Oma zou misschien een goed woordje voor haar willen doen. Maar oma denkt
dat Milo op de administratie werkt in plaats van in de cafetaria. Dan vertelt oma 49 over een familielid dat ooit ook succesvol was op het toneel, lang voordat Milo werd geboren. Misschien moet ze oma in vertrouwen nemen en auditie doen?”

Je kunt het boek Milo: De kleine keizerin op verschillende plekken reserveren. Denk aan onze partners La~Zoetje, Bol.com of Amazon.

Milo posterboek

Bij onze partner La~Zoetje hebben we ontdekt dat er op 16 april 2024 een Milo posterboek verschijnt. Je kunt ‘m nu al reserveren. Ook bij Bol.com (die nu nog levering op 12 maart hebben staan, maar dat lijkt mij een foutje) en Amazon kun je ‘m al reserveren. Zelf bestel ik goedkopere producten vaak bij Amazon, omdat ik via mijn Amazon Prime gratis verzending heb. Daarnaast zijn de Camille en Milo-boeken natuurlijk ook bij de plaatselijke boekhandel te bestellen.

Camille posterboek

Ook van Camille komt er een nieuw posterboek uit één dezer dagen. Hierin vind je zes dubbelzijdige posters (dus dan heb je 12 verschillende afbeeldingen) met beelden uit de fotoshoot van haar album Magie. Op deze manier kun je je muur behangen met foto’s van je idool. Heerlijk! Doet mij denken aan vroeger toen je op mijn kamer geen stukje behang meer kon zien door alle posters van mijn idolen. Onze partner La~Zoetje heeft ‘m in de webshop staan. Bij Bol.com vind ik alleen nog het eerste posterboek van Camille. Wist je dat er inmiddels ook een posterboek van The Masked Singer is?

Camille stripfiguur

Camille Dhont is inmiddels ook een stripfiguur. Danny de Vos en René Reinties hebben inmiddels al drie boeken gemaakt, namelijk Niet te stoppen, In vuur en vlam en Maskers af! Die laatste is het derde stripboek van Camille en vanaf 13 maart 2024 te lezen. Je kunt ‘m nu al reserveren.

Camille strip: Niet te stoppen

Camille doet niets liever dan zingen! Ze barst van het talent – maar nog veel belangrijker – ze is bereid om keihard te werken voor de muziekcarrière waar ze altijd van gedroomd heeft. Ze deelt haar passie met haar familie, vrienden en haar allerliefste kat Moustache. Camille oefent voor haar toelatingsexamen bij de showbizzschool. De eerste stap om een succesvolle zangeres te worden. Er is alleen één klein probleem: ze is haar middelbareschooldiploma kwijt! Zonder dit bewijs kan ze zich niet inschrijven voor een auditie en valt haar droom in duigen. Volgens de schooldirecteur is er maar één oplossing, ze moet terug naar school om alle testen over te doen. Maar wat Camille niet weet, is dat de directeur een verborgen agenda heeft…

Koop het Camille stripboek onze partners La~Zoetje, Bol.com of Amazon.

Camille strip 2: In vuur en vlam

Door een ongelukje met een kaars breekt er een kleine brand uit in Camilles kamer, die haar papa gelukkig snel kan blussen. Daardoor moet Camille nu een tijdje bij haar grootouders logeren, maar dat vindt ze helemaal niet erg. Nu haar oma steeds vergeetachtiger wordt, kan ze immers mee een oogje in het zeil houden. Het grootste probleem is dat zij en haar vrienden nu geen plek meer hebben om te repeteren. En binnen twee weken hebben ze een optreden! Moustache trekt zich van alle heisa niets aan en speelt vrolijk met een klein sleuteltje dat hij ergens heeft gevonden. Zou dat sleuteltje van het oude, lege stationsgebouw kunnen zijn? Waar oma vroeger koffie, wafels en snoep verkocht? Aangezien ze nog steeds op zoek zijn naar een repetitieruimte, besluiten de vrienden dat het geen kwaad kan om eens een kijkje te gaan nemen. Maar ze krijgen als snel de indruk dat ze daar niet bepaald welkom zijn…

Bestel In vuur en vlam bij onze partners La~Zoetje, Bol.com of Amazon.

Camille strip 3: Maskers af

Nu het oude stationsgebouw is omgetoverd tot concertzaal, kunnen Camille en haar vrienden niet wachten om er op te treden! Maar de voorbereiding loopt niet van een leien dakje. Ze moeten het podium delen met geheimzinnige dj’s die er ook komen repeteren. Niemand heeft al ooit van hen gehoord en ze dragen vreemde maskers… Twan staat voor een moeilijke keuze: doen wat zijn ouders van hem verwachten of eindelijk vechten voor zijn muziekdroom. Maar hij is niet de enige die het moeilijk heeft: de verlegen Lotte krijgt het op social media hard te verduren en vraagt zich af of dit het plekje in de spotlights wel waard is. Maar echte vrienden steunen elkaar door dik en dun! Samen staan ze sterk tegen de altijd gemene plannetjes van Bibi en C.C. en samen kunnen ze ook de geheimzinnige dj’s ontmaskeren!

Reserveer Maskers af bij onze partners La~Zoetje, Bol.com of Amazon.

Camille Stijlgids

Camille Dhont straalt op en naast het podium. Hoe ze dat doet? Ze doet vooral haar eigen ding! Trek je dus vooral niets aan van wat anderen denken en draag waarin je jezelf goed voelt. Wil jij net zo schitteren als deze zangers? Dan is er nu De ultieme stijlgids van Camille; een boek vol handige DIY-tips, stylingadvies en de coolste Camille-looks.

Bestel De Ultieme stijlgids bij Bol.com of Amazon.

Boek Camille 100 spelletjes

Op dit moment kun je ook het boek Camille 100 spelletjes reserveren. Op Bol.com wordt dit boek op de volgende wijze omschreven: “Zin om je samen met CAMILLE uit te leven? Duik dan in dit boek boordevol leuke spelletjes! Laat je brein op volle toeren draaien en help CAMILLE met het oplossen van de rekenraadsels en sudoku’s, doolhoven, woordzoekers en nog veel meer.”

Camille 100 spelletjes kun je bestellen bij La~Zoetje, Bol.com of Amazon.

Camille Dhont Vriendenboek

Het vriendenboek is één van die producten voor fans van Camille Dhont. Dankzij dit vriendenboek kom je alles te weten over jouw favoriete popster en leer je je vrienden nog beter kennen. Camille vulde zelfs een paar pagina’s van je vriendenboek in! Er zit bovendien een leuke quiz en een verjaardagskalender in. Wat ik persoonlijk ook erg leuk vind, is dat iedereen die het boekje invult, wordt gevraagd om haar (of zijn) bucketlist. Aan de hand van die lijstjes kun je met je vrienden ook dromen laten uitkomen.

Wil je een kijk je nemen in het vriendenboek van Camille Dhont? Klik dan hier en ga dan naar inkijkexemplaar*. Of bestel ‘m bij La~Zoetje of Amazon.

Dagboek

Er gebeurt heel wat in je leven en de dagen vliegen voorbij. Daarom is het goed om even stil te staan bij de gebeurtenissen van de voorbije dag. Heb je iets grappigs meegemaakt? Ben je naar een concert van Camille geweest? Heb je een oogje op iemand? Heb je een geheim dat je met niemand wil delen? Dat kun je allemaal kwijt in dit dagboek met leuke foto’s van Camille Dhont. En weet je niet zo goed wat te schrijven, dan heb je geluk want er staan ook allemaal vragen in. Zo wordt het meteen een uniek naslagwerk over jouw leven om over vele jaren nog eens terug te lezen.

Wil je een kijk je nemen in het dagboek van Camille Dhont? Klik dan hier en ga dan naar inkijkexemplaar*. Of bestel ‘m bij La~Zoetje of Amazon.

Boek met tattoos Camille

Wist je dat er ook een boek met tattoos van Camille was. Ze worden op Bol.com zo omschreven: “Als je gek bent op Camille, dan zijn deze tattoos echt iets voor jou. Geen echte uiteraard, we willen geen ouders op de (boeken)kast jagen. Kies het ontwerp dat je wilt en in een mum van tijd tover jij prachtige tattoos op jezelf en je vrienden. De tattoos blijven enkele dagen op je huid. Bovendien vind je in dit boek tal van leuke spelletjes.” Helaas is ie momenteel niet meer verkrijgbaar.

#LikeMe boeken Camille

En dan zijn er natuurlijk ook de boeken over Camille uit de #LikeMe reeks. Lees daarvoor: alles over de boeken van #LikeMe (compleet overzicht) of klik meteen op de betreffende boeken, die je bijvoorbeeld kunt bestellen bij Bol of Amazon. En je hebt natuurlijk niet alleen boeken over #likeme waarin Camille een rol speelt, maar er zijn ook #LikeMe stripboeken.

  • Ontdek hier het boek dat hoort bij het eerste seizoen: Camille (Amazon.com.be) of Camille(Bol.com).
  • Ook in het tweede seizoen verscheen een #LikeMe Camille boek: Camille 2(Amazon.com.be) of Camille 2 (Bol.com).
  • Het nieuwste boek van #LikeMe gaat ook over dit personage: Camille (Amazon.com.be) of Camille (Bol.com)

Camille Dhont cadeau

En er zijn nog veel meer Camille Dhont cadeautjes. Lees ook: Camille Dhont producten: van cd’s tot cadeau voor fans.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

11 maart 2024 /