Telenovelle Milo met Camille Dhont: eerste aflevering op tv!

De eerste aflevering van telenovelle Milo met Camille Dhont in de hoofdrol is vrijdag 5 januari van start gegaan met een extra lange aflevering op VTM. Deze is natuurlijk nog op VTM GO terug te kijken. De afleveringen zijn vanaf vandaag – maandag 8 januari 2024 – iedere maandag tot en met donderdag om 18.20 uur te kijken bij VTM en VTM GO. Hieronder ontdek je alvast meer, zoals fragmenten en de begingeneriek.

Wil je niets missen over Milo, kom bij de Milo-Facebook  en volg ons ook via InstagramWhatsApp, én/of schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Telenovelle Milo

Milo (gespeeld door Camille Dhont *) vertelt het verhaal van een jongvolwassen vrouw met een gouden stem, die droomt van een leven boordevol zang en muziek. Haar omgeving houdt Milo tegen om deze droom te vervullen. Door gebeurtenissen in het verleden voelt ze zich verplicht om haar buitengewone talent voor de buitenwereld te verstoppen. Alleen met heel wat omwegen én leugens kan Milo haar droom najagen. Eén van die omwegen? Een nieuwe baan op de exclusieve academie Kosmos, dé plek waar heel wat beroemde popartiesten hun opleiding volgden. Daar moet de goedhartige Milo opboksen tegen de oppervlakkige ijdelheid en nietsontziende competitiviteit van anderen. Maar al snel ontdekt Milo dat ze niet de enige is die iets te verbergen heeft en de waarheid ombuigt om een plaats in de spotlight te veroveren. Maar klinkt de waarheid wel altijd beter?

Milo cast

De Milo cast kent tal van bekende namen. De hoofdrol wordt gespeeld door Camille Dhont. Verder zien we Mathias Mesmans, Mathijs F Scheepers, Emanoel Borges, Katelijne Verbeke, Sieg De Doncker, Karen Damen, Karlijn Sileghem, Héritier Tipo, Antje De Rop, Evelyne Chen, Luka De Baets, Tom Dingenen, Laetitia Janssens, Dries Vanhegen, Juan Gerlo, Elise Bundervoet en Line De Dauw in de cast van Milo. Wil je daar meer over ontdekken lees dan alles over de: Milo cast.

Eerste beelden Milo

VTM heeft de afgelopen tijd de eerste beelden gedeeld van telenovelle Milo. Hierin maken we kennis met een aantal hoofdrolspelers. De beelden zie je in onze Facebook-groep Milo: Telenovelle VTM mét Camille Dhont. Wat we daar zoal in ontdekken…

  • Milo (Camille Dhont) is verlegen en droomt ervan om zangeres te worden. Ze heeft een stevige boon voor de populaire popzanger Liam.
  • Liam (Mathias Mesmans) is dus die onweerstaanbare superster. Hij geeft eerlijk toe dat het breken van harten één van zijn grote talenten is. Maar hij verklapt in de eerste beelden van telenovelle Milo ook een geheim.
  • Maud (Karen Damen) is een meedogenloze ‘momanager’. Zij heeft er alles voor ogen om haar twee dochters aan de top van de showbizz te brengen. Daarvoor gaat ze over lijken. Dat zal Milo in de telenovelle ook ontdekken.
  • Hilde (Karlijn Sileghem) is ad interim directrice op de popacademie van Milo. Ze is de moeder van Liam en Lou. Hilde is gelukkig getrouwd met Johan of toch niet…
  • Lou (Sieg De Doncker) is de jaloerse broer van Liam. Hij vraagt zich in het filmpje af wie Milo nog ziet staan als hij aan de drugs zit…

Maar we zien bijvoorbeeld ook hoe papa Pol (Mathijs F. Scheepers) zijn dochter Milo wil beschermen voor de showbizz.

Single Ik Sta Altijd Voor Je Klaar

Camille Dhont heeft de begingeneriek gezongen van telenovelle Milo. Als we telenovelle Milo op tv zien op vrijdag 5 januari 2024, dan horen we natuurlijk het nummer. Maar wist je dat het vandaag ook uitkomt op single. Bij het nummer Ik Sta Altijd Voor Je Klaar zien we de cast voorbij komen met alle hoofdrolspelers.

Generiek Milo

Je kunt hier kijken naar de generiek van Milo:


Buitenopnames Willebroek

Leuk weetje: de buitenopnames van telenovelle Milo vinden plaats in Willebroek, dat is de gastgemeente van de reeks. Benieuwd welke locaties we gaan ontdekken. Burgemeester van Willebroek Eddy Bevers laat weten ‘bijzonder trots’ te zijn.

Telenovelle Milo op tv

VTM omschrijft telenovelle Milo als ‘een modern sprookje, overgoten met een muzikale saus’. Of de reeks net zo’n succes wordt als bijvoorbeeld telenovelle Lisa of Sara kunnen we vanaf vrijdag 5 januari ontdekken. Na de spannende midseason finale van Familie gaat de reeks van start met een extra lange eerste aflevering die kijkers meteen volledig onderdompelt in de wereld van Milo, gespeeld door Camille Dhont . De Familie-kijkers zien daarbij meteen een paar vertrouwde gezichten in de Milo cast. Onder andere Sieg De Doncker en Karen Damen, die je natuurlijk kent als Familie-personages Koen en Vanessa, hebben namelijk ook een rol te pakken in de nieuwe Vlaamse tv-serie Milo.

Milo kijken

Telenovelle Milo start op tv op vrijdag 5 januari met een extra lange aflevering om 21.00 uur bij VTM. Vanaf maandag 8 januari kun je iedere maandag tot en met donderdag om 18.20 uur kijken naar een nieuwe aflevering van de telenovelle met Camille Dhont in de hoofdrol.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

8 januari 2024 /