De Alleskunner VIPS Kerstspecial 2023 met deze deelnemers

Liefhebbers van De Alleskunner VIPS kunnen nu genieten van een kerstspecial. Deelnemers aan De Alleskunner VIPS Kerstspecial 2023 zijn onder andere Josje Huisman, Barrie Stevens, Toni Peroni en Lange Frans… In totaal doen er veertien bekende Nederlanders mee. Ontdek er hier alvast meer over.

De Alleskunner VIPS Kerstspecial

Het populaire programma De Alleskunner VIPS krijgt dit jaar weer een kerstspecial. In een extra lange uitzending strijden onder meer Josje Huisman, Barrie Stevens, Toni Peroni, Lange Frans en vele anderen om de kerstalleskunner te worden! In totaal doen er veertien bekende Nederlanders mee. We zetten ze hieronder op een rijtje.

Deelnemers

Wie de veertien deelnemers aan De Alleskunner VIPS Kerstspecial 2023 zijn? We zetten ze op een rijtje:

 1. Josje Huisman leerden we kennen in K3. Als actrice zag je haar ook in De Familie Claus kerstfilms.
 2. Barrie Stevens was eerder te zien in Beter Laat Dan Nooit. In het nieuwe seizoen werd er gekozen voor een nieuwe cast. Recent zag je hem op SBS6 nog in Moordfeest.
 3. Toni Peroni is een Nederlandse drummer, die in het verleden bij Het Goede Doel en Secret Sounds zat. Maar hij maakt n ook zelf muziek. Hij is de vader van DJ Tony Junior.
 4. Lange Frans leerden we kennen als rapper samen met Baas B, maar inmiddels doet hij het solo.
 5. Romy Ruitenbeek is presentatrice. Je kunt haar niet alleen kennen van Checkpoint op tv, maar ook van TikTok. Ze deed ook mee aan Nieuwe Boeren.
 6. Dewi * Pelcher werd vierde in het eerste seizoen van Idols (2003). Daarna speelde ze nog in de musical Hair. Ze poseerde ook voor Playboy. We ontdekten meer over haar in Better Than Ever.
 7. Rowan Veltman kun je kennen van Holland’s Got Talent en als Mats uit Goede Tijden Slechte Tijden.
 8. Nordin Blessing is radio DJ bij FunX. Daarnaast is hij ook artiest.
 9. Rebecca Loos is bij het grote publiek bekend als ‘de minnares’ van David Beckham.
 10. Euvgenia Parakhina is (dans)lerares en jurylid. Recent zag je haar nog dansles geven aan de koppels bij Married At First Sight 2023, maar ze was ook deelneemster aan Celebrity Apprentice en The Interior Project VIPS.
 11. Gio Swikker zingt Nederlandstalig. Hij deed mee aan Ik Geloof in mij.
 12. Olga Commandeur * zagen we recent met haar man Frank in Race Across The World. Bij het grote publiek is Olga Commandeur natuurlijk bekend als presentatrice van Nederland in Beweging. 
 13. Pia Douwes * draait al ruim dertig jaar mee aan de internationale top als musicalactrice. Ze speelde in producties als Cats, Les Misérables en Evita. We zagen haar recent in Het Onbekende.
 14. Inge de Bruijn * leerden we kennen als zwemster. Ze is viervoudig Olympisch kampioen. Ze is de meest succesvolle Olympische sporter aller tijden van de Olympische Zomerspelen.

De Alleskunner VIPS Kerstspecial 2023

De Alleskunner VIPS Kerstspecial 2023 op tv op zaterdag 23 december om 20.30 uur bij SBS6. De kerstspecial terugkijken kan via Kijk.nl. Als je buiten Nederland verblijft, is dit mogelijk als je gebruik maakt van een VPN Verbinding (die je op Nederland kan zetten). Je ontdekt daar ook eerdere VIPS seizoenen, zoals de vierde reeks die je dit najaar op tv zag.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

23 december 2023 /