Beter Laat Dan Nooit deelnemers; seizoen 3 (2023) nu op tv

Beter Laat Dan Nooit seizoen 3 is sinds woensdag 6 september 2023 om 20.30 uur te kijken bij SBS6. In het derde seizoen gaat Estavana Polman op reis met Beter Laat Dan Nooit deelnemers Henny Huisman, Ad Visser, Frits Barend en Edwin Rutten. Ontdek hier alles over Beter Laat Dan Nooit, deelnemers en meer…

Beter Laat Dan Nooit

In Beter Laat Dan Nooit gaan oude tv-coryfeeën op reis samen met een jongere presentatrice. Ze reizen een maand lang langs bijzondere plekken ter wereld. Zo komen ze in aanraking met culturen en gebruiken in de verschillende landen. De eerste twee seizoenen waren te zien bij RTL4, destijds met Olcay Gulsen en Katja Schuurman als presentatrice en deelnemers Gerard Cox, Peter Faber, Barrie Stevens en Willibrord Frequin. Vanaf 2023 is Beter Laat Dan Nooit bij SBS6 te kijken met presentatrice Estavana Polman en deelnemers Henny Huisman, Ad Visser, Frits Baren en Edwin Rutten.

Beter Laat Dan Nooit seizoen 3

De dertigjarige Estavana Polman trekt met Henny Huisman (72), Ad Visser (76), Frits Barend (76) en Edwin Rutten (80) naar Azië. In de zesdelige serie gaan de vier tv-iconen samen met hun sportieve reisleidster op pad voor een bijzondere roadtrip door Nepal, Zuid-Korea en Cambodja. Zij dompelen zich volledig onder in verschillende culturen en halen samen verhalen op uit hun glansrijke carrières en privélevens.

Deelnemers Beter Laat Dan Nooit 2023

In seizoen 3 van Beter Laat Dan Nooit zijn de deelnemers Frits Barend, Henny Huisman, Ad Visser en Edwin Rutten. Klik op hun naam en ontdek alvast meer*. Of lees verder en ontdek zo niet alleen meer over de deelnemers aan Beter Laat Dan Nooit, maar ook over de avonturen die ze willen beleven.

Beter Laat Dan Nooit terugkijken

Beter Laat Dan Nooit is vanaf woensdag 6 september om 20.30 uur te kijken bij SBS6. Een uurtje later kun je de aflevering dan kijken op Kijk.nl. Beter Laat Dan Nooit seizoen 3 kun je daar dus ook later terugkijken. Vanuit het buitenland doe je dat met behulp van een VPN Verbinding, die je op Nederland zet, voordat je naar Kijk.nl gaat. Wil je Beter Laat Dan Nooit seizoen 1 vind ik nergens meer; seizoen 2 kun je terugkijken op Videoland.

Maar nu terug naar het huidige seizoen. Meer over de deelnemers aan Beter laat Dan Nooit 2023 en presentatrice Estavana Polman:

Frits Barend

Talkshowicoon Frits Barend* was jarenlang voor velen de afsluiting van hun werkdag met Barend en Van Dorp. In 2000 werd hij uitgeroepen tot Omroepman van het jaar. Frits Barend kijkt enorm uit naar de landen die ze gaan bezoeken. Vooral Cambodja trekt zijn aandacht vanwege het verleden van de Rode Khmer en het afschuwelijke bewind van Pol Pot. Verder is Frits Barend een echte fietsfanaat en hoopt een mooie tocht te maken tijdens de reis.

Henny Huisman

Henny Huisman is één van de bekendste showmasters van de Nederlandse televisie. Hij presenteerde iconische programma’s als de Soundmixshow en de Surpriseshow waar hij een Gouden Televizier-Ring voor ontving. Henny’s droom is om de Mount Everest te zien. Ook wil Henny Huisman een openbare crematie in één van deze landen meemaken, omdat hij het bijzonder vindt hoe ze hier met de dood omgaan. Samen met Marijn Frank maakte hij Een programma over de jaren negentig.

Ad Visser

Ad Visser, ook wel bekend als Mister Toppop, is al 50 jaar op de Nederlandse televisie te zien. Hij stond met vele muziekgrootheden op het podium en heeft zelf veel muziek gecomponeerd. Ad Visser is van plan zich compleet te laten verrassen op deze reis, maar hij hoopt wel het Cambodjaanse tempelcomplex Angkor Wat te bezoeken.

Edwin Rutten

Edwin Rutten was als Ome Willem* 15 jaar lang de grootste jeugdheld van Nederland. Daarna ging hij verder als jazz-zanger, musicalacteur en radiopresentator. Edwin maakte voornamelijk reizen binnen Europa en vindt deze roadtrip daarom extra bijzonder. Hij is nieuwsgierig naar de rituelen en gebruiken van de drie landen en uiteraard ook naar de lokale muziek.

Estavana Polman

Estavana Polman (professioneel handbalster en partner van voormalig voetballer Rafael van der Vaart) kijkt ook ernaar uit om met dit kleurrijke viertal op reis te gaan: “Om met dit reisgezelschap een onvergetelijke roadtrip te maken is iets wat ik straks ook van mijn bucketlist kan afstrepen. Ik heb dit iconische viertal inmiddels ontmoet en dat smaakt naar meer.” Op het videoplatform van De Telegraaf kon je eerder naar de realityserie Estavana in het Echt kijken.

Meer over de afleveringen van Beter Laat Dan Nooit 2023:

Zuid Korea

Aflevering 1: Televisie-iconen Ad Visser, Henny Huisman, Frits Barend en Edwin Rutten maken de reis van hun leven. Met reisleidster Estavana Polman gaan ze op ontdekkingstocht door Azië. Ze beginnen in Zuid-Korea waar ze miljoenenstad Seoul ontdekken op e-scooters, in kajaks en doodsangsten uitstaan op 555 meter hoogte boven de stad.

Cambodja

Aflevering 2: Reisleidster Estavana Polman maakt een bijzondere trip naar Azië met tv-iconen Ad Visser, Frits Barend, Henny Huisman en Edwin Rutten. Een reis waarin de mannen elkaar beter leren kennen en ze unieke ervaringen delen. Het reisgezelschap neemt in traditionele kleding bij het koninklijk paleis afscheid van Zuid-Korea. Ze reizen door naar de hoofdstad van Cambodja, Phnom Phen, waar ze door een monnik op Cambodjaanse wijze gezegend worden. Ook brengen ze een bezoek aan de beruchte Rode Khmer S21 gevangenis, waar de gruweldaden uit de geschiedenis van de Rode Khmer hard binnenkomt.

Ankor Wat & Siem Reap

Aflevering 3: Het reisgezelschap reist dwars door Cambodja in een gigantische slaapbus. Bestemming is de culturele hotspot Siem Reap, waar de zonsopgang vanaf grote hoogte wordt beleefd. Uiteraard mag een bezoek aan de wereldberoemde Ankor Wat-tempel niet ontbreken, waar Estavana uit de doeken doet waarom ‘Ome Willem’ zo belangrijk voor haar is. En de voetjes van de heren gaan van de vloer in de bruisende pubstreet van deze toeristen-hotspot.

Nepal

Aflevering 4: De laatste dag is aangebroken in Cambodja voor Frits, Ad, Henny, Edwin en reisleidster Estavana. Met jeeps gaan ze naar een fameuze golfbaan nabij Siem Reap om een balletje te slaan en Frits blijkt onverwachts een groot talent. De reis gaat door naar Nepal, waar de mannen van Estavana niet alleen ontbijt op bed krijgen, maar ook een brief van het thuisfront. En dat maakt veel emoties los. Als de groep naar Bhaktapur gaat voor een bezoek aan een jonge godin, voelt Henny zich plotseling zich niet goed. Hij gaat terug naar het hotel.

Kathmandu

Aflevering 5: Frits Barend, Ad Visser, Henny Huisman, Edwin Rutten en Estavana Polman zijn in Nepal, waar de groep van de ene verbazing in de ander valt. De reisleidster heeft geregeld dat de mannen gaan ‘riksja rijden’ door het drukke centrum van Kathmandu. Het verkeer is chaotisch en Frits krijgt een botsing. Tijdens een klankschaalsessie krijgt Estavana de slappe lach en valt Ad in slaap. Samen praten ze over het unieke karakter van Ad en wat hij heeft meegekregen van zijn ouders. Als de groep een openbare lijkverbranding bezoekt, krijgt Estavana het te kwaad.

Reis Beter laat dan nooit ten einde

Aflevering 6: De reis van Ad Visser, Henny Huisman, Frits Barend en Edwin Rutten zit er bijna op. Hun laatste dag in Nepal is aangebroken en daarom kijken ze samen terug op alle belevenissen van de afgelopen weken. Maar dat is nog niet alles, want de mannen worden nog in beweging gezet tijdens een les cricket, de populairste sport in Nepal. Om de bijzondere reis in stijl af te ronden, heeft reisleidster Estavana Polman nog een verrassing in petto voor haar mannen, namelijk een bezoek aan Mount Everest.

Foto: SBS6 – William Rutten

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

4 oktober 2023 /