The Voice Kids 2023 in België mét deze coaches en kandidaten

The Voice Kids 2023 is sinds vrijdag 15 augustus weer iedere week om 20.35 uur te kijken bij VTM. Dit jaar zijn de coaches Pommelien Thijs, Coely, Laura Tesoro en Metejoor. Met Aaron Blommaert en Nora Gharib heeft The Voice Kids 2023 ook twee nieuwe presentatoren. Ontdek in dit artikel alles over de coaches, presentatoren en de deelnemers aan The Voice Kids 2023 in België. De Knockouts gaan van start op vrijdag 27 oktober 2023.

UPDATE: Klik als je wil weten wie The Voice Kids 2023 winnaar is

The Voice Kids 2023

Coaches Pommelien Thijs, Coely, Laura Tesoro en Metejoor openen de jacht op jong talent in The Voice Kids. Ook dit seizoen staat er weer heel wat indrukwekkend talent op het podium. Negenjarigen die loepzuiver zingen, kinderen die zichzelf begeleiden op de piano als echte pro’s en vocale uithalen die zelfs de coaches ademloos achterlaten. De coaches krijgen 5 blind auditions om de beste zangpareltjes voor hun team te scoren. En ook dit seizoen kunnen ze elkaar dwarszitten en saboteren. Wie is de collega-coaches te slim af en zet de ‘superblock’ op het juiste moment in? Welk talent weet te overtuigen met alleen zijn of haar stem? En wie gaat ervandoor met een studiebeurs ter waarde van maar liefst 10.000 euro?

Coaches The Voice Kids 2023

De coaches aan The Voice Kids 2023 zijn Pommelien Thijs, Coely, Laura Tesoro en Metejoor. Als je het artikel Pommelien Thijs en Coely: coach The Voice Kids seizoen 7 leest, dan ontdek je meteen hoe zij het vinden en uitkijken naar deze nieuwe ervaring. Laura Tesoro en Metejoor zijn natuurlijk al meer ervaren. En ze zijn ook nog eens echte VTM-gezichten; zo is Laura Tesoro momenteel ook te zien in Het Jachtseizoen 2 samen met Nora Gharib. We gaan haar verder zien in het nieuwe programma Starstruck en in het jubileumseizoen van Liefde voor muziek 2024. Metejoor zagen we recent nog in de documentaire Met De Joris. Zijn nieuwe cd – Joris* – is net verschenen.

Presentatoren Aaron Blommaert en Nora Gharib

Aaron Blommaert en Nora Gharib zijn de nieuwe coaches van The Voice Kids bij VTM in 2023. Als volwaardig duo zullen ze de kandidaten op een wervelende manier, met tonnen enthousiasme en met de nodige peptalks doorheen het muzikale avontuur loodsen. Extra leuk: Aaron Blommaert deed zelf ook mee aan dit programma.

Aaron Blommaert The Voice Kids

Aaron Blommaert – die als tovenaar The Masked Singer won – vertelt: “De cirkel is rond. Op mijn 14e stond ik met een bang hartje Louise van Gers Pardoel te zingen in The Voice Kids en belandde ik in team Slongs. Die ervaring neem ik mee om alle kinderen een hart onder de riem te steken. Ik weet exact hoe het voelt. Het wordt ongetwijfeld super gezellig! Zeker met Nora aan mijn zijde, waarmee het erg goed klikt!”

De nieuwe presentator van The Voice Kids bij VTM vertelt verder: “En met wat voor coaches mogen we in dit muzikale avontuur stappen. Het zijn bijna allemaal vrienden en collega’s van mij: Pommelien in #LikeMe, Coely was mijn medefinalist bij The Masked Singer en Laura was mijn co-host bij Tien Om Te Zien. Enkel met Metejoor moet ik nog is een pint gaan drinken en we zijn rond (lacht).” Eerder zag je Aaron Blommaert al aan de zijde van An Lemmens in The Voice van Vlaanderen.

Nora Gharib

Nora Gharib kent de ins en outs van een talentenshow en werd beroemd door haar deelname aan K3 zoekt K3. The Voice Kids is Nora’s debuut als host van een shiny floor show bij VTM. Eerder presenteerde ze al Tiny House Battle en Blind Gesprongen. In het najaar zie je haar ook op tv in De Verraders en Het Jachtseizoen. Nora Gharib vertelt over The Voice Kids 2023 bij VTM het volgende: “Ik ben super blij dat ik samen met Aaron in dit avontuur mag stappen! The Voice Kids is een mooie mix van alles waar ik het voor doe: jong talent, plezier en ‘life changing’ momenten. Ik ben elke keer in shock van hoeveel talent er wel niet rondloopt in Vlaanderen en kijk vol bewondering naar deze jonge talenten en naar wat ze durven.”

Deelnemers The Voice Kids 2023 VTM

Onderaan het artikel kun je zien welke talenten er allemaal hebben opgetreden tijdens de Blind Auditions van The Voice Kids 2023 op VTM. Het is een grote groep jonge talenten, waarbij we deze keer zelfs een duo spotten. De jongste deelneemster is de 8-jarige Nisa. In de Knockouts van The Voice Kids België 2023 zien we opvallend veel meisjes. In de tweede Knockouts ook nog steeds veel meisjes en bij coach Metejoor een jongens battle… Eerst vertellen we je meer over de Knockouts en daarna lees je alles over de kandidaten en het nummer waarmee ze optraden in de Blind Auditions.

Knockouts The Voice Kids 2023

Van golden oldies, tot krachtige ballads en de bekendste popdeuntjes. De jonge zangtalenten maken zich op voor een gloednieuwe fase in The Voice Kids: de gevreesde Knockouts. Tijdens deze krachtmeting bepalen de coaches welke toptalenten doorgaan naar de halve finale. Coaches Metejoor, Coely, Pommelien Thijs en Laura Tesoro staan dus voor lastige keuzes. “Elke coach moet zijn team verdelen in groepjes met drie talenten. Slechts één van hen kan door naar de halve finales”, kondigt host Aaron Blommaert aan. “Je zal je kandidaten zien schitteren, maar dan moet je drie kwart van je team laten gaan. Dat wordt pittig” klinkt het bij Laura. Welke jonge talenten blazen hun coach omver?

Derde Knockouts

Welke talenten halen als laatste de halve finale van The Voice Kids 2023 in de derde ronde van de knock-outs. Het is de beurt aan Lise, Diene en Santa voor team Pommelien. Ook Louise, Alpha en Dominika gaan aan de slag. Metejoor komt met Abigail, Marieke en Binke. En met Maud, Sofian en Eliisa. De laatste talenten die voor Laura kans maken op de halve finale van The Voice Kids 2023 zijn Sipo, Yanaika en Victoria. Voor Team Coely zijn het Felix, Aurora en Disha.

Team Pommelien Thijs

Wie overtuigt de coaches het meest met hun unieke stem, podiumpresence en inleving? De lat wordt steeds hoger gelegd, zo ook in team Pommelien. Storytellers Lise (14, uit Antwerpen), Diene (14, uit Oost-Vlaanderen) en Senta (14, uit Oost-Vlaanderen) bijten vrijdag de spits af. “Tijdens de blinds hebben ze getoond hoe hard ze zichzelf kunnen verliezen in hun nummers en een verhaal kunnen vertellen”, vertelt Pommelien. Lise brengt Snap van Rosa Linn, Senta steekt de hit Blinding Lights van The Weeknd in een nieuw jasje en Diene laat haar stem horen met Figures van Jessie Reyez. De meisjes tonen dat ze vocaal aan elkaar gewaagd zijn, maar wie steekt het ticketje voor de halve finale op zak? 

En ook de volgende drie komen voor Pommelien uit in de derde knock-outs:

 • Louise (13, uit Vlaams-Brabant) verrast met Your Heart Is As Black As Night van Beth Hart & Joe Bonamassa. 
 • Alpha (10, uit Limburg) bouwt een feestje op het podium met Because Of You van Gustaph. 
 • Dominika (10, uit Oost-Vlaanderen) raakt een gevoelige snaar met My All van Mariah Carey. 

Kandidaten team Metejoor

In de derde knock-outs komen er zes talenten van Metejoor op het podium. Abigail, Marieke en Binke strijden tegen elkaar. en Maud, Sofian en Eliisa.

 • Abigail (14, uit Oost-Vlaanderen) pakt uit met Therapie van Zoë Tauran.
 • Marieke (14, uit Antwerpen) krijgt iedereen stil met Door De Wind in de versie van Stef Bos. 
 • Binke (14, Vlaams-Brabant) smijt zich volledig met Je Suis La van CAMILLE. 
 • Maud (14, uit Henegouwen) steekt Daddy Lessons van Beyoncé in een verrassend nieuw jasje.
 • Sofian (14, uit Oost-Vlaanderen) haalt alles uit de kast met In The Stars van Benson Boone. 
 • Eliisa (14, uit Antwerpen) stapt op het podium met Daylight van David Kushner. 

Laatste knock-outs voor Laura Tesoro

In de derde knock-outs komen voor Laura Tesoro Sipo, Yanaika en Victoria op het podium. Ze zingen de volgende nummers:

 • Sipho (14, uit Oost-Vlaanderen) laat zijn klok van een stem horen met One Last Time van Ariana Grande. 
 • Yanaika (13, uit Limburg) brengt de hit Symphony van Clean Bandit ft. Zara Larsson. 
 • Victoria (11, uit Antwerpen) laat zich van een andere kant zien met Faded van Alan Walker. 

Coely in derde knock-outs…

In de derde knock-outs van The Voice Kids 2023 komen voor Coely Felix, Aurora en Disha op het podium.

 • Felix (14, uit Antwerpen) zoekt de hoge noten op met There’s Nothing Holdin Me Back’ van Shawn Mendes. 
 • Aurora (12, uit Oost-Vlaanderen) brengt de zomervibes naar het podium met Voglio Ballare Con Te van Baby K (ft. Andrés Dvicio). 
 • Disha (11, uit West-Vlaanderen) laat haar powerstem horen met Thinking Out Loud van Ed Sheeran.

Tweede Knockouts

In de tweede Knockouts is het de beurt aan Lars, Mirko en Ezra voor Team Metejoor. Estée, Milena, Camille komen voor Laura het podium op. En verder zien we uit Team Laura ook Ariona, Ella, Mila. Van Team Coely treden Laurence, Nisa en Eline op in de tweede Knockouts. Pommelien Thijs brengt Saar, Sikudhani en Olivia op het podium.

Boys Knockout Metejoor

Coach Metejoor is in zijn nopjes met zijn powerteam en kijkt uit naar de ‘boys-Knockout’ met trio Lars (14, uit West-Vlaanderen), Mirko (13, uit Limburg) en Ezra (14, uit Antwerpen) in de hoofdrollen. Lars betovert het publiek met zijn meeslepende versie van ‘Controle’ van Zoe Wees. Mirko, de mysterieuze performer, brengt een explosieve versie van You Raise Me Up van Josh Groban. Terwijl Ezra uitgedaagd wordt met The Show Must Go On van Queen. Na deze knaller van een Knockout zijn de vier coaches diep onder de indruk van het talent. Vooral coach Metejoor heeft onmiddellijk spijt van zijn beslissing om het trio samen te voegen. “Ik ben gejost! Mensen verklaren mij zot omdat ik jullie drie heb samengezet. Ik was hier heel bang voor.” Hij moet zelfs zijn hulpcoaches raadplegen om deze moeilijke knoop door te hakken. Wie gaat er door naar de halve finale voor team Metejoor? 

Hartverscheurende keuze team Laura

Ook coach Laura maakt het zichzelf niet gemakkelijk. Zij zet mini’s Estée (11, uit Oost-Vlaanderen), Milena (11, uit Vlaams-Brabant) en Camille(10, uit Oost-Vlaanderen) samen voor een Knockout. “Het zijn drie dames met pit. Ze zijn super jong maar dat zou je niet zeggen als je hen hoort zingen. Ze hebben alle drie een klok van een stem”, vertelt Laura. Camille zingt Believer van Imagine Dragons, Milena brengt You Say van Laura Daigle en Estée stapt het podium op met As It Was van Harry Styles. Na de Knockout staat Laura voor een hartverscheurende keuze…

Liedjes uit Tweede Knockouts The Voice Kids

Welke liedjes we nog meer zien in de Tweede Knockouts van The Voice Kids. We zetten ze op een rijtje. Daarna lees je meer over de Eerste Knockouts en alle deelnemers van dit seizoen.

Knockout Team Laura: 

 • Ariona (14, uit Vlaams-Brabant) gaat de mysterieuze toer op met Back To Black in de versie van Oscar And The Wolf. 
 • Ella (14, uit West-Vlaanderen) pakt uit met Narcissist van Lauren Spencer-Smith.  
 • Milà (12, uit Antwerpen) smijt zich volledig met Fall In Love With An Alien van The Kelly Family. 

Team Coely in tweede Knockout:

 • Laurence (14, uit Oost-Vlaanderen) steekt Wings van Birdie in een eigen, uniek jasje. 
 • Nisa (14, uit Limburg) laat haar powerstem horen met Angels Like You van Miley Cyrus. 
 • Eline (12, uit Henegouwen) stapt uit haar comfortzone met het nummer Rise Up van Miley Cyrus. 

Knockout Team Pommelien: 

 • Saar (14, uit Oost-Vlaanderen) brengt plezier en dans naar het podium met You’re The One That I Want van John Travolta & Olivia Newton-John. 
 • Sikudhani (12, uit Antwerpen) verrast met The Winner Takes It All van ABBA. 
 • Olivia (10, uit Vlaams-Brabant) raakt een gevoelige snaar met 1 Step Forward, 3 Steps Back van Olivia Rodrigo. 

Teams The Voice Kids 2023

Voor het eerst staan de kandidaten van elk team tegenover elkaar. Wie de deelnemers allemaal zijn? We zetten de Teams uit The Voice Kids België 2023 op een rijtje. Dit zijn alle deelnemers uit de teams die we in de eerste Knockouts zien: In het team van Laura: Ines, Fé en Nina & Fien. Team Coely bestaat uit Sam, Josefien en Miriam, en Tiana, Frauke en Annabel. Nisa, Claire en Lize zien we in team Pommelien. Céleste, Sid en Luna zien we voor team Metejoor.

Team Laura Tesoro

Laura brengt gouden stemmen Ines (14, uit Oost-Vlaanderen), Fé (12, uit Oost-Vlaanderen) en het duo Nina (10, uit Limburg) & Fien (11, uit Limburg) samen voor haar eerste Knockout. “Dit groepje is enorm gegroeid, vooral qua zelfvertrouwen”, vertelt Laura enthousiast. Fé brengt de sfeer erin met Mamma Mia van ABBA. Duo Fien en Nina laten hun talent zien met This Will Be (An Everlasting Love) van Natalie Cole. En Ines, voor wie gestreden werd tijdens de Blind Auditions, zingt Halo van Beyoncé. “Ik heb hier vier performers zien staan die het optreden van hun leven hebben gegeven. Ik ben zo blij!”, klinkt het achteraf bij Laura.

Team Coely

Coely brengt toppers Sam (14, uit Vlaams-Brabant), Josefien (14, uit Antwerpen) en Miriam (12, uit West-Vlaanderen) samen. “Hun manier van zingen raakt me echt. Ik kijk er enorm naar uit”, verklaart Coely. Josefien ruilt dit keer het Frans voor het Engels en zingt Put Your Records On van Corinne Bailey Rae. Sam overdondert de coaches met It’s Oh So Quiet van Björk. En Miriam blaast iedereen omver met Love Me Or Leave Me van Little Mix. “Wat gebeurt hier? Dit zijn drie volwaardige artiesten”, klinkt het bij coach Metejoor. Ook Pommelien is onder de indruk: “Ik ben triest omdat jullie niet in mijn team zitten, maar ook heel blij dat ik deze beslissing niet hoef te maken!” Coach Coely staat dus voor een loodzware keuze. Wie neemt ze mee naar de halve finale? 

Verder doen voor Team Coely Tiana, Frauke en Annabel mee in de eerste Knockouts.

 • Tiana (14, uit Oost-Vlaanderen) laat haar stem horen met één van haar favoriete nummers, Elastic Heart van Sia. 
 • Frauke (13, uit West-Vlaanderen) leeft zich volledig uit met Teeth van 5 Seconds of Summer. 
 • Annabel (14, uit Limburg) toont haar talent met Golden Hour van JVKE.

Team Pommelien

 • Nisa (8, uit Oost-Vlaanderen), de jongste deelnemer dit seizoen, mag de spits afbijten met Scars To Your Beautiful van Alessia Cara.
 • Claire (14, uit Vlaams-Brabant) wordt uitgedaagd met Paper Rings van Taylor Swift.
 • Lize (13, uit Antwerpen) brengt een ode aan popdiva Tina Turner met River Deep, Mountain High.

Team Metejoor

 • Céleste (9, uit Vlaams-Brabant) bouwt een feestje op het podium met Walk On Water van Milc Inc. 
 • Sid (13, uit Limburg) pakt uit met het Franse nummer Voilà van Barbara Pravi. 
 • Luna (13, uit Limburg) steekt de hit Perfect van P!nk in een ander jasje. 

The Voice Kids België met deze kandidaten:

In de laatste Blind Auditions zijn we de volgende talenten. Daarnaast lees je hieronder meer over de deelnemers, die we eerder dit seizoen al zagen.

 • Nisa (14, Limburg) zingt Set Fire Tot The Rain van Adele. Alle coaches staan voor haar op. Ze zeggen: “Hoe kan het dat jij nog maar een kind bent.”
 • Estelle (11, Antwerpen) zingt Nu Wij Niet Meer Praten van Pommelien.
 • Ada (12, Oost-Vlaanderen) kiest voor Ongewoon van Pommelien. De nieuwe coach van The Voice Kids is vereerd. “Het is durven om een nummer van één van ons te doen. Ik vind het alleszins enorm cool.”
 • Annabel (14, Limburg) ademt elke dag muziek. Haar papa zag haar talent al lang en schreef haar in voor The Voice Kids. Ze brengt Best Part van Daniel Ceasar ft. H.E.R. 
 • Luna (13, Limburg) houdt van muziek en paardrijden. Voor haar is zingen als therapie en een manier om haar emoties te uiten. Ze draagt het nummer Love In The Dark van Adele op aan haar zieke neefje. 
 • Diene (14, Oost-Vlaanderen) vindt kracht in muziek. Ze heeft haar faalangst overwonnen en wil nu vrijdag haar stem laten horen. Via haar deelname wil ze zelfvertrouwen opbouwen en zichzelf zijn. Ze brengt Before He Cheats van Carrie Underwood. 
 • Saar (14, Oost-Vlaanderen) is een vrolijke spring in ‘t veld. Ze is super trots op haar korte kapsel. “Ik was mijn haar beu en vond het irritant. Mijn haar ligt nu altijd goed”, lacht ze. Net als het Franse nummer Je Veux van ZAZ wil ze anders zijn, buiten de grenzen van het gewone. 
 • Miriam (12, West-Vlaanderen) heeft Ghanese roots en is opgevoed met tonnen passie voor muziek. Ze schrijft haar eigen liedjes en droomt ervan om net als Adele te zijn, maar op haar eigen unieke manier. Ze wil iedereen betoveren met All I Ask van Adele. 
 • Silke (13, Antwerpen) heeft een passie voor dans en muziek. Enkele weken geleden werd ze tijdens een dansrepetitie verrast door Aaron Blommaert met een ticket voor de Blind Auditions. Ze waagt zich op het podium met Dat Heb Jij Gedaan van Meau. 
 • Ariona (14, Vlaams-Brabant) is zot van muziek. Haar ouders hebben Albanese roots en veel gevoel voor ritme. “Thuis vinden we muziek heel belangrijk”, vertelt ze. Ze wil de coaches doen draaien met Idontwannebeyouanymore van Billie Eilish. 
 • Sikudhani (12, Antwerpen) ziet haar deelname aan The Voice Kids als een kans om haar dromen waar te maken en dat weerspiegelt zich ook in haar nummerkeuze. Ze brengt Opportunity van Quvenzhané Wallis. 
 • Mirko (13, Limburg) kijkt elke dag naar The Voice via VTM GO. Nu hij zelf deelneemt, gaat zijn grote droom eindelijk in vervulling. Hij wil de coaches ontroeren met Is Dit Nu Later van Stef Bos. 

Dit zijn de deelnemers:

Dit zijn alle kandidaten die we zien in de vierde aflevering van The Voice Kids 2023 in België.

 • Lars (14, uit West-Vlaanderen) Zingt Day My Name van Berre. Hij voelt het liedje echt en vindt het een geweldig nummer. Wat Lars niet had verwacht, is dat zijn grote idool plots opduikt naast het podium. Kan hij zijn zenuwen onder controle houden en de coaches overtuigen om te draaien? 
 • Nina (10, uit Limburg) en Fien (11, uit Limburg) wagen zich als het eerste en enige muzikale duo van dit seizoen. Deze twee vrolijke, enthousiaste meisjes zingen en dansen de hele dag door. Ze ontmoetten elkaar tijdens een auditie voor de musical ‘The Sound Of Music’. Samen betreden ze het podium met ‘Fingers Crossed’ van Lauren Spencer Smith. 
 • Eliisa (14, uit Antwerpen) is een zingende turnster. Haar grootste angst? Haar tekst vergeten of een valse noot raken. Ze stapt vrijdag het podium op met All Of Me van John Legend. 
 • Camille (10, uit Oost-Vlaanderen) werd enkele weken geleden verrast in haar klas met een filmpje van Aaron Blommaert. Hij onthulde dat ze mocht deelnemen aan de Blind Auditions. Ze is vastbesloten de studio in vuur en vlam te zetten met Girl On Fire van Alicia Keys.  
 • Disha’s (11, uit West-Vlaanderen) langgekoesterde droom komt eindelijk uit. Ze zingt vaak met haar zusjes en kan niet wachten om haar passie te delen. Haar keuze? Homesick van Dua Lipa. 
 • Marie-Djara (12, uit Vlaams-Brabant) zingt Mia van Gorki en heeft daar een specifieke reden voor. “Mij oma heette Mia. Ik heb haar nooit gekend want ze stierf voor mij geboorte, maar ik voel een band met haar”, vertelt ze. 
 • Lise (14, uit Antwerpen) deed vorig seizoen ook mee en kwam in team Metejoor terecht. “Vorig jaar was ik heel teruggetrokken en durfde ik nog niet voluit zingen”, vertelt ze. Dit keer wil ze de coaches doen draaien met Mild Voor Mij van Pommelien Thijs.
 • Olivia (10, uit Vlaams-Brabant) is zot van zingen en voetballen. Ze vindt het leuk om zelf muziek te maken en heeft zelfs een youtube-account met eigen liedjes. Voor haar auditie zingt ze One Day van Tate McRae. 
 • Eline (12, uit Henegouwen) zingt graag samen met haar mama en zus. Ze wil iedereen raken met My Heart Will Go On van Céline Dion. 
 • Yanaika (13, uit Limburg) heeft naast zingen een unieke hobby: modelvliegen. Na haar optreden op de bruiloft van haar ouders vorig jaar, heeft ze de moed gevonden om Jolene van Dolly Parton op het grote podium te brengen.
 • Manoe (10, uit West-Vlaanderen) werd verrast met een ticket voor de Blind Auditions tijdens het cheerleaden. Ze brengt Vuur van Ianthe Tavernier. 
 • Felix (14, uit Antwerpen) waagt zich aan het uitdagende nummer Vergeet De Tijd van CAMILLE. “Ik wil laten horen dat het lukt om die hoge noten te halen”, vertelt hij. Kan hij de coaches doen draaien? 

Kandidaten The Voice Kids België 2023

Nieuwsgierig naar de deelnemers, die we zagen in de derde aflevering van The Voice Kids 2023 in België. Dit zijn ze:

 • Tiana (14, Oost-Vlaanderen) zingt Lost Without You van Free Ridings. Haar stem ontroert de coaches al vanaf de eerste noot, maar het aangrijpende verhaal dat ze daarna deelt, laat niemand onberoerd. Tiana vertelt moedig over haar zware schooltijd: “Ik had het gevoel dat ik nergens bijhoorde, ik kon bij niemand terecht, elke stoel in de klas was bezet en tijdens de middag zat ik alleen. Muziek heeft me door deze periode geholpen.” Coely herkent zich in dit verhaal en kan haar tranen niet bedwingen. “Ik weet hoe het voelt om nergens bij te horen”, klinkt het.
 • Binke (14, Vlaams-Brabant) is een grote fan van de zangeres Chérine, die eerder schitterde in The Voice van Vlaanderen. Na het zien van deze Blind Audition, kon Binke niet anders dan zelf ook haar kans wagen. Ze gaat all-in met De Diepte van S10.
 • Sofian (14, Oost-Vlaanderen) heeft vorig jaar al eens van het Voice-avontuur geproefd en belandde in team Duncan. Hij gooit opnieuw al zijn energie in de strijd met Praying van Kesha.
 • Josefien (14, uit Antwerpen) waagt haar kans met het nummer Balance Ton Quoi van Angele, een nummer dat ze zorgvuldig heeft gekozen. “Het gaat over hoe vrouwen soms onderschat worden en ik wil voor hen opkomen”, klinkt het. 
 • Abigail (14, Oost-Vlaanderen) houdt van zingen, zingen en nog eens zingen. Vorig jaar probeerde ze het ook al met een uptempo nummer, maar ze haalde helaas geen draaibeurten binnen. Nu kiest ze voor een zachte, emotionele song met De Roos van Ann Christy.
 • Charlotte (12, West-Vlaanderen) werd op haar verjaardagsfeestje verrast door niemand minder dan Nora Gharib, die haar een ticket gaf voor de Blind Auditions. Ze gaat ervoor met It Must Have Been Love van Roxette.
 • Alpha (10, Limburg) is een podiumbeest in hart en nieren. Hij zingt, danst en heeft zelfs zijn eigen bandje op school genaamd B4. Hij is vastberaden om de coaches te laten draaien met Better Off Alone van zijn idool Berre.
 • Sipho (13, Oost-Vlaanderen) heeft een soulvolle stem die hij graag laat horen. Hij gaat voor een krachtige indruk met Lift Me Up van Rihanna, in de hoop de coaches te betoveren.
 • Nisa (8, Oost-Vlaanderen) is de jongste deelnemer van The Voice Kids dit jaar. Ze droomt ervan om zangeres te worden en zingt de hele dag door met haar mama. Ze brengt Runaway van AURORA met een overvloed aan schattigheid en talent.
 • Ines (14, Oost-Vlaanderen) houdt van quality time met vrienden en familie en is een TikTok-koningin. Ze droomt al vanaf jonge leeftijd van een plek op het podium en wil iedereen wegblazen met Writing’s On The Wall van Sam Smith.
 • Fé (12, Oost-Vlaanderen) is een fervent shopper en werd verrast in het winkelcentrum met een ticket voor de Blind Auditions. Ze brengt Schone Schijn in de versie van #Likeme. 
 • Louise (13, Vlaams-Brabant) heeft nog nooit voor een publiek opgetreden, zelfs niet voor haar familie. Ze is vooral bezig met dans en doet mee aan competities. Maar ook haar zangtalent blijft niet langer verborgen met Mariners Apartment Complex van Lana Del Rey. 

Deelnemers The Voice Kids VTM 2023

De deelnemers die we in de tweede aflevering van The Voice Kids in 2023 op VTM zien zijn:

 • Céleste (9, Vlaams-Brabant) heeft één grote droom: The Voice Kids winnen of net zo’n befaamde zangeres worden als CAMILLE of Pommelien. Ze zingt Sweet Dreams (Are Made of This) van Eurythmics.
 • Laetitia (14, Brussel) is niet alleen een tiener, maar ook een jongsoldaat die zich inzet voor daklozen en mensen in nood. Ze vindt het geweldig om een positief verschil te maken in het leven van anderen. Laetitia gaat het podium op met This Town van Niall Horan, een lied dat haar diep raakt.
 • Claire (14, Vlaams-Brabant) deelt haar passie voor zingen met de wereld door deel te nemen aan The Voice Kids. Haar grootste wens? Dat haar idool Pommelien haar draaistoel omdraait. Claire laat het nummer Wings van Little Mix weerklinken.
 • Ezra (14, Antwerpen) koestert de droom om een zanger te worden en oefent elke dag om die droom waar te maken. Hij zingt Spaceman van Sam Ryder.
 • Lyana (10, Limburg) is dol op pizza, salami en zingen. Ze komt oorspronkelijk uit Italië en doet mee omdat zingen haar grootste droom is. Ze amuseert zich op het podium met Flowers van Miley Cyrus. 
 • Laurence (14, Oost-Vlaanderen) bewondert Billie Eilish en zingt graag langzame, emotionele liedjes, net als haar idool. Deelnemen aan The Voice Kids is voor haar een grote overwinning, aangezien ze nog nooit eerder op zo’n groot podium stond. Laurence wil iedereen ontroeren met Stay van Rihanna. 
 • Victoria (11, Antwerpen) brengt haar weekends door in de Ardennen, waar haar grootouders een huis hebben en haar pony’s verblijven. Ze is trots op haar tweetaligheid en zingt S’il Suffisait D’aimer van Céline Dion.
 • Frauke (13, West-Vlaanderen) werd enkele weken geleden verrast tijdens een voetbalwedstrijd met een ‘rode kaart’, die eigenlijk een ticket was voor de Blind Auditions. Ze waagt zich op het podium met Make It In America van Victoria Justice. 
 • Milena (11, Vlaams-Brabant), oorspronkelijk uit Armenië, houdt van koken en zingen. Ze zit in haar tweede jaar piano en wil iedereen ontroeren met Easy On Me van Adele.
 • Nicolas (9, Antwerpen) werd verrast tijdens een voetbalwedstrijd toen zijn toegangsticket voor de Blind Auditions op het grote scherm verscheen. Hij betreedt het podium met Verdronken Vlinder van Boudewijn de Groot. 
 • Dominika (10, Oost-Vlaanderen) houdt van romadans en zingen. Haar muzikale talent heeft ze van geen vreemden. Haar broer deed eerder al mee aan The Voice van Vlaanderen. Ze zingt Hurt van Christina Aguilera. 
 • Maud (14, Henegouwen) speelt gitaar, piano en ze zingt. Ze draagt het nummer Gone van Lianne La Havas op aan haar geliefde oma, die er helaas niet meer is. Ze deelden een passie voor muziek en keken vroeger altijd samen naar The Voice Kids. 

Kandidaten VTM The Voice Kids 2023

In de eerste aflevering van The Voice Kids 2023 maken we kennis met de volgende talenten:

 • Senta (14, Oost-Vlaanderen) is al van kinds af aan bezig met zingen en dansen. Ze wil de coaches overtuigen met haar versie van Valerie van Amy Winehouse. 
 • Estée (11, Oost-Vlaanderen) deelt haar liefde voor zang en muziek met haar mama en oma. Ze waagt haar kans met Rhythm Inside van Loïc Nottet. 
 • Milà (13, Antwerpen) is gek op dieren én zingen. Ze brengt Nee Oh Nee van Like Me, een nummer dat coach Pommelien bekend in de oren klinkt. 
 • Marlies (14, Oost-Vlaanderen) haar eerste woordje was ‘gitaar’. Ze komt uit een muzikaal nest, zit in de kunsthumaniora en speelt viool. Ze houdt van ‘glam rock-geïnspireerde’ outfits en brengt Goodbye Yellow Brick Road van Elton John. 
 • Marieke (14, Antwerpen) is al een tijd bezig met muziek en schrijft haar eigen nummers. Voor haar auditie brengt ze I See Red van Everybody Loves An Outlaw. 
 • Sid (13, Limburg) deed een paar jaar geleden ook mee aan The Voice Kids. Toen zong hij in het Nederlands, maar nu waagt hij zijn kans met Million Eyes van Loïc Nottet. 
 • Aurora (12, Oost-Vlaanderen) houdt ervan om samen met haar papa, die meedeed aan de soundmixshow in 1997, te zingen in hun Italiaans restaurant in Kortrijk. Stoot ze door met Always Remember Us This Way van Lady Gaga?
 • Lize (13, Antwerpen) wordt verrast met een ticketje voor The Voice Kids in het shoppingcenter. Met Hopelessly Devoted To You van Olivia Newton-John wil ze iedereen doen draaien. 
 • Sam (15, Vlaams-Brabant) droomt ervan om popartiest te worden, net als haar grote idool CAMILLE. Ze wil de coaches ontroeren met People Help The People van Birdy. 
 • Milo (14, Vlaams-Brabant) steelt de show met Laat Ons Een Bloem van Louis Neefs. “Ik ben blij dat ik ondanks mijn beperkingen toch mee mag doen aan de blinds. Ik voel me heel vrij op het podium en wil gaan voor mijn droom”, vertelt Milo. 
 • Ella (14, West-Vlaanderen) zingt al heel haar leven, speelt piano, wilde vroeger meedoen aan K3-shows en is een grote dierenliefhebber. “Als ik verdrietig ben, ga ik naar de paarden. Vorig jaar werd ik gepest en begon ik mezelf te haten. Maar nu zit ik op een nieuwe school en heb ik goede vriendinnen die er voor me zijn.” Ze waagt haar kans met No Time To Die, een aartsmoeilijk nummer van Billie Eilish. “Je hebt een engelenstem, zo zuiver. Ik heb er geen woorden voor”, klinkt het bij Coely. 

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

10 november 2023 /