Pommelien Thijs en Coely: coach The Voice Kids seizoen 7

Pommelien Thijs en Coely zijn – net als Laura Tesoro en Metejoor – in The Voice Kids seizoen 7 als coach te zien. Tijd dus om de nieuwe coaches alvast wat beter te leren kennen. Het nieuwe seizoen start vanavond – vrijdag 15 september 2023 – om 20.35 uur bij VTM en VTM Go.

UPDATE: Klik als je wil weten wie The Voice Kids 2023 winnaar is

Dit bericht verscheen voor het eerst op 11 april 2023 en is bijgewerkt op vrijdag 15 september 2023.

The Voice Kids seizoen 7

Een kleine portie lef. Een gouden stem die raakt. En één stevige druk op de knop. Meer is er niet nodig om onder de vleugels van een topcoach te belanden in The Voice Kids. Terwijl het nieuwe seizoen in volle voorbereiding is, zijn twee splinternieuwe coaches dat óók. Niemand minder dan rijzende sterren Pommelien Thijs en Coely zullen in The Voice Kids naast Laura Tesoro (die meedoet aan Liefde voor Muziek 2024 en nu in Jachtseizoen te zien is) en Metejoor (die je recent in Liefde voor Muziek 2023 zag) plaatsnemen in de iconische draaistoelen. De twee nieuwe coaches zullen hun eigen team bij elkaar sprokkelen en zo hun persoonlijke stempel op het nieuwe seizoen van The Voice Kids (2023) drukken.

Lees hier alles over The Voice Kids seizoen 7: deelnemers, coaches en presentatoren.

Pommelien Thijs

Pommelien Thijs* werd razend populair bij jong en oud dankzij haar rol in #LikeMe (de reeks die helaas recent tot een einde is gekomen). En daarnaast genoten velen van haar als actrice in Knokke Off. Het voorbije jaar was ze ook solo niet van de Vlaamse podia weg te denken en scoorde ze zomer-, herfst-, winter- én lentehits met Ongewoon, Wat Een Idee?!, Zilver en de nieuwe single Hypothetisch. In juni bracht Pommelien haar eerste album uit. Enkele maanden geleden werd ze ook één van de grote winnaars op de MIA’s. In The Voice Kids hoopt Pommelien Thijs een team bij elkaar te sprokkelen dat barst van het enthousiasme.

Bestel hier haar nieuwe album Per Ongeluk*. Of lees onze review.

Pommelien Thijs: coach The Voice Kids

Pommelien Thijs vertelt over haar nieuwe avontuur: “De afgelopen jaren was ik telkens onder de indruk van alle fantastische stemmen die uit The Voice Kids zijn gekomen. België telt veel kinderen die keihard willen werken om hun droom te verwezenlijken. Als kind heb ik zelf enorm genoten van het zingen en spelen op professioneel niveau. Die ervaringen zijn onvergetelijk. Wedstrijden als The Voice Kids bieden veel kansen om te leren en als coach wil ik deze kinderen graag bijstaan. Ik ga op zoek naar unieke stemmen, maar minstens even belangrijk is een goede drive en de wil om hard te werken.”

Coely

Hiphop, r&b, rap, soul: de Antwerpse Coely combineert het allemaal in haar muziek en zorgt zo voor een nieuwe wind in The Voice Kids. Coely scoorde al populaire hits met Celebrate en Don’t Care en bracht zonet een nieuw album Alive* uit. Ze werd zelfs al gevraagd om het voorprogramma te spelen van onder andere Kendrick Lamar en Kanye West. In 2017 won ze twee MIA’s: één voor beste urban en één voor solo vrouw. En ook dit jaar ging ze met een MIA naar huis, voor beste hiphop.

Coely: coach The Voice Kids 

Coely reageert op de volgende wijze op haar avontuur als nieuwe coach in The Voice Kids. “Er is zoveel talent in België en The Voice Kids geeft hen een podium om op te shinen. The next gen is hongerig en dat is exciting om te zien. Ik ben net als hen zelf jong begonnen en heb altijd muziek geademd. Ik heb het geluk dat ik omringd ben door een sterk en supportive team dat me bijstaat en pusht om het beste uit mezelf te halen. Die ervaringen wil ik in The Voice Kids doorgeven aan een nieuwe generatie. Het zal een leuke maar ook zotte rollercoaster worden, vol fijne ervaringen, maar het zal ook hard werken zijn, so dream big, stay positive, work hard and enjoy the journey!”

The Voice Kids 2023

Welk straf, jong zangtalent mag zich in The Voice Kids 2023 straks bij team Pommelien, team Coely, team Laura of team Metejoor scharen en stapt zo in een onvergetelijk avontuur? Het nieuwe, zevende seizoen van The Voice Kids is te kijken vanaf vrijdag 15 september, iedere vrijdag om 20.35 uur bij VTM.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

15 september 2023 /