Jonas Van Geel als De Jordy naar Ibiza voor VTM GO

Hebben jullie op de socials van VTM ook al hard gelachen om ‘De Jordy’, een personage dat wordt gespeeld door Jonas Van Geel? Voor zij die er geen genoeg van kunnen krijgen, hebben we goed nieuws. Jordy doet Ibiza kon je natuurlijk al op VTM GO kijken, maar de afleveringen zie je sinds vrijdag 8 september 2023 op VTM.

Wil je vanuit Nederland VTM GO kijken, lees dan: Vlaamse tv: VRT MAX, GoPlay, VTM Go, Streamz kijken Nederland

De Jordy (Jonas Van Geel)

Jonas Van Geel* ala De Jordy zegt over Jordy doet Ibiza op VTM GO het volgende. “De Jordy is back bitches! Dees gaat zo epic worden. Met 2500 flappen in de pocket, propere onderbroeken en enkele flesjes Flügel voor de kleine dorst, ben ik er helemaal klaar voor. Let the beast go! Maar de echte vraag is: ‘Is Ibiza klaar voor de Jordy?'”

Jordy’s Zomervlog

Rakketakketak! Na een hele zomer vloggen, hard werken en sparen, is het eindelijk zover: de Jordy zet koers naar het bruisende Ibiza. Ben je nu benieuwd naar die zomerse avonturen, die hij eerder heeft beleefd dan kun je Jordy’s Zomervlog kijken op VTM GO.

Jordy op Ibiza

Jordy, die gespeeld wordt door Jonas van Geel, neemt de kijker mee op reis met een overvloed aan enthousiasme, een flinke dosis humor én zonder grenzen. Maar loopt zijn reis wel als gepland? Van zodra Jordy voet aan wal zet op het zonnige feesteiland, stort hij zich met volle overgave in een onstuimige eerste nacht. De volgende ochtend slaat de realiteit hard toe wanneer hij beseft dat zijn zuurverdiende centjes zijn verdwenen als sneeuw voor de zon. Plots staat hij zonder geld of onderdak in Ibiza, én moet hij nog een week zien te overleven. Slaagt Jordy er alsnog in om er een onvergetelijke tijd van te maken? Je ziet het in Jordy doet Ibiza, een gloednieuwe SHORTIE, vanaf 16 augustus elke woensdag en zaterdag op VTM GO. En vanaf vrijdag 8 september zijn de afleveringen samengevoegd tot een serie, die op VTM te zien is.

Cast Jordy op Ibiza

De cast van Jory op Ibiza bestaat niet alleen uit Jonas Van Geel. We zien bijvoorbeeld ook Dimitri Vegas, Apollonia Sterckx en haar moeder, maar ook Marc Coucke. Dimitri Thiavaios zag je als acteur eerder in H4Z4RD. Apollonia Sterckx ken je van Leeuwin en Thuis. Marc Coucke zagen we recent nog als Kolonel Mops in The Masked Singer 2023. En dat geldt eveneens voor Nathalie Meskens, die we recent nog op tv zagen in de herhalingen van Gina & Chantal.

Jonas Van Geel

We kennen Jonas Van Geel als acteur, presentator en zanger. Recent zag je hem bijvoorbeeld nog in de nieuwe De Zonen van Van As film, als host van I Can See Your Voice en in de herhaling van Gina & Chantal. Patrouille Linkeroever blijft één van mijn favorieten. Dit najaar zien we hem in de Musical Les Misérables. En ook met Cleymans & Van Geel heeft hij deze zomer al heel wat optredens gegeven.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

22 september 2023 /