Patser kijken op tv, VTM Go en Prime Video met deze cast

Heb jij de film Patser van Adil El Arbi en Bilall Fallah nog niet gezien? Vanavond (zaterdag 1 juli) kun je ‘m om 20.25 uur op VTM 2 kijken. Verder staat-ie in Nederland op Prime Video en kun je ‘m in België via VTM GO kijken. Ontdek hier alles over de Patser cast met tal van bekende Vlaamse acteurs én ook Ali B heeft een rolletje.

Dit bericht verscheen voor het eerst op VlaamsKijken op 20 augustus 2019; we hebben ‘m op 1 juli 2023 van een update voorzien.

Patser – het verhaal

Patser vertelt het waanzinnige verhaal van vier vrienden op ‘t Kiel in Antwerpen die ervan dromen om te leven als echte patsers. Snel rijk worden en leven zoals in een videoclip of zoals Tony Montana in Scarface. Ze besluiten een cokedeal te saboteren en de drugs zelf te verpatsen, maar de zaken lopen compleet uit de hand. De hoofdrollen worden gespeeld door Matteo Simoni, Nora Gharib, Junes Lazaar en Saïd Boumazoughe. (Klik op hun naam en je ontdekt alle recente artikelen over deze acteurs anno 2023)

De nieuwste film van Adil El Arbi en Bilall Fallah – Rebel – is binnenkort op tv te kijken.

Patser cast

Over deze film hebben we natuurlijk al van alles geschreven. Klik hier voor het Patser-overzicht van VlaamsKijken. Leuke nieuwtjes. Patser-gezicht Junes Lazaar is te zien in het twaalfde seizoen van De Buurtpolitie. In België kun je ondertussen ook van Matteo Simoni genieten in De bende van de Jan de Lichte. Saïd Boumazoughe ken je uit Morcro Maffia en de Netflix-serie Grond. Nora Gharib speelde verder ook in Nachtwacht: De dag van de Bloedmaan en Zeppos Het Mercatorspoor. Je zag haar laatst ook in de tv-serie Black-Out. En ze is tegenwoordig VTM-presentatrice van bijvoorbeeld Blind gesprongen. Daarin is ook Carlos Schram te zien. Die zag je op tv in de Nederlandse film Niemand in de stad. De Nederlandse acteur Werner Kolf ken je – net als Ella-June Henrard en Joren Seldeslachts – an Swanenburg (waar nu een tweede seizoen van wordt gemaakt.

Adil El Arbi en Bilall Fallah

Adil El Arbi en Bilall Fallah – de regisseurs van Patser – kennen we inmiddels natuurlijk van tal van films. Maar wat dacht je van de serie Grond. Die mag er ook absoluut zijn.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

1 juli 2023 /