Nieuwe gezichten in twaalfde seizoen De Buurtpolitie

De Buurtpolitie komt dit seizoen met nieuwe gezichten. We hebben natuurlijk eerder al geschreven dat Ketnet-held Dempsey Hendrickx is toegevoegd aan de cast, maar we kunnen nog meer namen bekendmaken. Maak kennis met de nieuwe gezichten uit het twaalfde seizoen van De Buurtpolitie.

Naast Dempsey Hendrickx komen ook Junes Lazaar, Lisa Gerlo en Idalie Samad het team van De Buurtpolitie versterken. De rol van Charlotte De Groof, Henny Seroeyen, Johan Kalifa Bals, Dorien Reynaert, Souliman De Croock en Tim Ost slinkt daarna af. Zij zijn nog wel te zien in seizoen twaalf.

Dempsey Hendrickx

Over de komst van Dempsey Hendrickx schreef ik dit artikel. Je kunt hem kennen als één van de Helden van Ketnet. Het is absoluut de bekendste van de nieuwkomers. In het bovengenoemde artikel beschrijf ik zijn carrière uitvoerig. Op naar zijn ‘nieuwe collega’s’.

Junes Lazaar

Nu zijn de namen van de nieuwkomers voor mij allemaal onbekend. Dus dat betekent Googlen. De eerste die ik onder de loep neem is Junes Lazaar, die speelt Sami: de sportiefste agent van het korps. Die stiekem meer ervaring blijkt te hebben dan uit die zoekmachine op het eerste gezicht naar voren komt.

Als ik Google op Junes Lazaar, dan ontdek ik meteen dat hij in 2010 deel heeft genomen aan So You Think You Can Dance. Hij haalde zelfs de liveshows en deed mee aan Belgium’s Got Talent. Onder de naam Co.Lab haalde hij met collega’s de finale. Hij heeft gedanst met bijvoorbeeld Stromae en maakte ook deel uit van Baba Yega.

Toch heeft hij ook al wat acteerervaring. Zo had hij kleine rolletjes in Bergica, De Ridder en De Bunker. Zijn grootste rol op zijn cv is die in Patser van Adil El Arbi en Bilall Fallah. Hij speelt daarin Younes, één van de vrienden van Adamo (gespeeld door Matteo Simoni). Naast Nora Gharib breekt er zo weer een Patser-talent door. Hij is via Nicoline Hummel bij De Buurtpolitie uitgekomen, vertelde hij eerder al aan HLN.

Lisa Gerlo

De makers van De Buurtpolitie hebben goed gekeken in de vijver van de jeugdprogramma’s. Lisa Gerlo kruipt in de huid van Emma. Een jonge vrouw die criminologie studeerde en ervan droomt om rechercheur te worden. Waar je haar van kunt kennen? Nou, ze was te zien in Campus 12 en is de zus van Ghost Rockers-acteur Juan Gerlo. Ze heeft ook een gastrol in het tweede seizoen van Ge Hadt Erbij Moeten Zijn. Daarnaast zag je haar in SOS112 en De Regel van 3S. In Campus 12 speelt ze Bo De Smidt.

Idalie Samad

Idalie Samad kruipt in de huid van Nour, een aspirant-undercoveragente met neusring en tatoeage, aldus HLN. Idalie Samad en Lisa Gerlo kennen elkaar al van Campus 12. Idalie speelde namelijk de rol van Cleo, de vriendin van Bo. Ze zingt ook.

Twaalfde seizoen De Buurtpolitie

Het twaalfde seizoen van De Buurtpolitie introduceert vier stagiairs die dromen van een carrière als agent en stage lopen in het politiekantoor. Ze treden aan in duo, ter assistentie van de commissaris en onder het toeziend oog van stagemeester Floor.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

20 augustus 2019 /