Britt Dekker presentatrice nieuw seizoen CupCakeCup

Britt Dekker is de presentatrice van het nieuwe seizoen van de CupCakeCup. Een show die je kunt vergelijken met Heel Holland Bakt Kids. Chefs Rémy Duker en Robèrt van Beckhoven vormen de jury. De CupCakeCup Voorrondes zijn vanaf zaterdag 17 december om 09.25 uur bij AVROTROS op NPO Zapp te kijken. In de kerstvakantie is het dan tijd voor de opnames in de studio, die ’s avonds worden uitgezonden, maar daarover later meer.

Wist je dat Robèrt van Beckhoven vanaf aanstaande zondag weer te zien is in een nieuw seizoen van Heel Holland Bakt? Maar daarover snel meer op dit blog, waar we je op dit moment ook al op de hoogte houden van de ontwikkelingen in het nieuwe seizoen Bake Off Vlaanderen.

Britt Dekker presentatrice CupCakeCup

“Als twee bakkers een kindje krijgen, moet het wel een zoet kind zijn.” Met die tekst op haar geboortekaartje kan het niet anders dan dat Britt Dekker zich als een vis in het water voelt als presentatrice van een nieuw seizoen CupCakeCup. Zij volgt hiermee presentator Klaas van der Eerden op.

CupCakeCup

Veertien bakduo’s gaan de strijd aan door de meest creatieve, smeuïge en verrukkelijke creaties te maken. Natuurlijk zijn chefs Rémy Duker en Robèrt van Beckhoven er om al dit moois en lekkers te beoordelen. Wie wordt dit jaar de winnaar van de Gouden CupCakeCup? Dit zie je vanaf 26 december om 18.20 uur bij AVROTROS op NPO Zapp. Maar eerst is het natuurlijk tijd voor de voorrondes.

Voorrondes CupCakeCup

De bakduo’s komen niet zomaar in de studio terecht. De zoektocht naar het beste bakduo van Nederland begint bij de CupCakeCup Voorrondes. Iedere ronde strijden 13 bakduo’s om een plek in de grote CupCakeCup studio in de kerstvakantie. Thuis hebben ze hun beste cupcake ever gemaakt. En de chefs Rémy en Robèrt testen hun bakkwaliteiten met een speciale versieropdracht. 

Opdrachten van bijzondere gasten

De chefs worden tijdens de beoordeling bijgestaan door verschillende gasten. Zo krijgen de duo’s van bioloog Floris Göbel de opdracht om giftige onderkruipsels van chocolade en dadels te maken, ontwerpen ze een designertas en petten-koekjes voor influencer Marije Zuurveld en bakken ze scones voor zangeres Numidia. Ook chefkok Geneal Harreman en Anja, de moeder van Britt, komen langs met een speciale opdracht.

Finale CupCakeCup 2022

In de grote finale staan de bakduo’s drie kunstzinnige, creatieve en spectaculaire opdrachten te wachten. En daar horen natuurlijk eregasten bij: TikTokkers Sherell Martini en Yazid Zohri en de dj’s van Kris Kross Amsterdam. Welk duo wint dé Gouden CupCakeCup?

CupCakeCup kijken

De CupCakeCup Voorrondes zijn te kijken vanaf 17 december om 09.25 uur bij AVROTROS op NPO Zapp. Vervolgens gaat de CupCakeCup verder vanaf 26 december om 18.20 uur bij AVROTROS op NPO Zapp. De afleveringen zijn ook terug te kijken via NPO Start en NPO Plus.

Foto: AVROTROS

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

16 december 2022 /