Voor hetzelfde geld seizoen 3 met deze deelnemers en Natasja Froger

Natasja Froger is terug op tv met Voor hetzelfde geld seizoen 3. Het programma waarin mensen op zoek gaan naar hun droomhuis buiten de stad is zowel via RTL4 als Videoland te kijken. Sinds dinsdag 17 mei wekelijks om 20.30 uur volgt er een nieuwe aflevering op RTL4. Op Videoland kun je iedere week vooruit kijken. Er staan dan ook al twee afleveringen voor je klaar.

Voor hetzelfde geld seizoen 3

Koopwoningen in de (rand)stad zijn voor veel mensen onbetaalbaar geworden. Men betaalt veel geld voor weinig ruimte. Ook buiten de stad stijgen de prijzen flink, maar daar zijn nog wel mogelijkheden. Natasja Froger verrast woningzoekenden met vier huizen buiten de Randstad, waarvan drie binnen hun budget vallen en aansluiten bij hun woonwensen én een out-of- the-box-huis.

Wist je dat er ook een Voor hetzelfde geld in België was? Lees er onderaan het artikel meer over.

Deelnemers Voor Hetzelfde Geld

De Voor Hetzelfde Geld deelnemers mogen een week proefwonen voordat ze beslissen: gaan ze terug naar de stad of kiezen ze voor een droomhuis voor hetzelfde geld? Dit seizoen maken we kennis met deelnemers, die de stad wel moeten verlaten, omdat ze daar geen passende woning kunnen kopen. Maar we zien ook deelnemers die juist behoefte hebben aan de rust van het buitengebied.

Amsterdam te duur

De eerste Voor Hetzelfde geld-deelnemers waarmee we kennismaken zijn ras-Amsterdammer Remco, zijn vrouw Lean en hun twee kinderen. Zij moeten met flinke tegenzin de hoofdstad verlaten. Ze groeien hun appartement uit, maar een groter huis in de hoofdstad kunnen ze niet betalen. Hoe gaat het gezin de stap ervaren om de Amsterdam uit te gaan en in een dorp te wonen?

Haarlem uit

Rob en Maurits hebben hun huis verbouwd, verkocht en willen nu Haarlem uit. Na al het geklus zijn zij toe aan een instapklare woning. Toch staan hun meerdere verrassende huizen te wachten… Durven deze deelnemers uit de tweede aflevering van Voor Hetzelfde Geld seizoen 3 out of the box te gaan?

Droomhuis in de natuur

Natuurliefhebbers Bob en Iris dromen van een vrijstaand huis met 1000 vierkante meter grond in het bos. Voor de makelaars een lastige missie. Vinden Bob en Iris hun droomhuis in deze hysterische huizenmarkt?

Vanuit Zeist naar Noorden Nederland

Herman, Angelique en hun drie kinderen willen Zeist verruilen voor een woning in het noorden van het land. Het liefste met een voetbalvereniging in de buurt. Herman en Angelique denken op één lijn te liggen als het om het kopen van een huis gaat, maar al snel blijkt dat dat niet helemaal het geval is…

Dichterbij opa en oma wonen

In Haarlem wonen Mark en Sabine met de kleine Flip in een huis wat voor hen te klein wordt. Ze willen meer ruimte, meer tuin en een eigen oprit. En het liefste in de buurt van Goor, waar de ouders van Sabine wonen. Wat gaat er winnen? Het droomhuis of de reisafstand?

Geluidsoverlast en ruimtegebrek

De sportieve Amsterdamse Annelies en Andreas zijn de wanhoop nabij. Vanwege geluidsoverlast en ruimtegebrek zijn zij op zoek naar een moderne vrijstaande woning met een budget van 7 ton. Het liefste in de buurt van Alkmaar, waar Annelies vandaan komt. Maar is dat te vinden? Durven zij hun eisen en wensen een beetje los te laten?

Rust aan de Zeeuwse kust?

Faris en Ishani willen niet langer in Den Haag wonen. Ze willen een gezinnetje stichten in Zeeland en daar hebben ze genoeg kamers voor nodig. Na een heftig ongeluk heeft Ishani ook behoefte aan rust. Gaan zij die rust vinden aan de Zeeuwse kust?

Senioren zoeken huis mét tuin

Ton en Marijke hebben een bovenwoning in Scheveningen, maar willen niets liever dan een huis met een tuin om samen te komen met de kinderen en kleinkinderen. Kiezen deze senioren voor de gebaande paden of gaan zij voor iets helemaal anders… de out of the box-optie?

Natasja Froger

Natasja Froger is de vrouw van zanger René Froger; haar kinderen zagen we in zowel De Alleskunner Vips 2021 als De Alleskunner Vips 2022. Natasja is zelf ook geen vreemde op tv. Ze presenteert al drie seizoenen Voor Hetzelfde Geld, maar je kunt haar ook kennen van Five Days Inside. Op dit moment is Natasja Froger op SBS6 te zien in BN’ers in het ziekenhuis (de Nederlandse variant van Een Echte Job, waarin dit jaar ook Philippe Geubels te zien is).

Voor hetzelfde geld in België

Wist je dat er in Vlaanderen van 2013-2017 ook een Voor hetzelfde geld op tv was? Dit consumentenprogramma werd gepresenteerd door Jan Van Looveren, Britt Van Marsenille en Thomas Vanderveken, die je nu natuurlijk kent van Factcheckers. In Voor hetzelfde geld gingen de presentatoren op zoek naar manieren om aangenamer te leven, geld te besparen of meer te verdienen. Er verscheen destijds ook een boek met meer dan 600 tips om te besparen en meer te verdienen.

Remake

Daarnaast er er ook een remake van Voor hetzelfde geld in België; dat is Waar voor je geld van Kelly Pfaff. Via VTM Go kun je acht afleveringen van Waar voor je geld terugkijken.

Foto: RTL

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

17 mei 2022 /