Klopjacht NL op Play5: vijfde seizoen Nederlandse Hunted kijken

Kende jij Hunted nog niet totdat je Klopjacht afgelopen weken op Play4 zag? Er is nu goed nieuws! Op Play5 kun je namelijk vanaf vanavond – maandag 13 december – iedere week om 22.40 uur een aflevering uit het vijfde seizoen van het Nederlandse Hunted kijken. Het programma wordt Klopjacht NL genoemd.

Klopjacht NL

Kan je in Nederland van de ene op de andere dag van de radar verdwijnen? Wie kan je vertrouwen en hoe blijf je uit de handen van de opsporingsdiensten? Play5 brengt vanaf maandag Klopjacht NL, in dit zenuwslopend kat-en-muisspel gaan 13 Nederlanders de uitdaging aan. Zes duo’s en één solo deelnemer proberen 3 weken lang uit de handen van gespecialiseerde opsporingsdeskundigen te blijven.

Klopjacht gemist, dan kun je terugkijken via Go Play. Hier lees je alvast alles over de winnaars van de eerste Vlaamse Klopjacht.

Hunted seizoen vijf

In het hoofdkwartier, onder leiding van Sander Schaepman en Marcel van de Ven, worden alle mogelijke middelen ingezet om de voortvluchtigen in te rekenen. Zij werken samen met een speciaal opgericht team van speurders en researchers. Dit team bestaat uit mensen met ervaring binnen politie, defensie en de private sector. Daarnaast maken ze ook gebruik van drie mobiele teams op het veld. Zij volgen elk spoor van de voortvluchtigen in de hoop ze te kunnen vatten.

Wist je dat we eerder al schreven over Hunted Vips en het zesde seizoen van Hunted, dat momenteel nog in Nederland op tv te kijken is?

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

13 december 2021 /