De Verhulstjes Seizoen 2 vanuit Saint-Tropez kijken op Videoland

Goed nieuws voor de Nederlandse fans van De Verhulstjes; het tweede seizoen – waarin de familie naar Saint-Tropez gaat – is nu te kijken op Videoland. In Vlaanderen was deze show eind van de zomer al op Play4 te zien; je kunt De Verhulstjes Saint-Tropez terugkijken op GoPlay.

Alles over alle seizoenen van De Verhulstjes lees je op VlaamsKijken:

  1. Seizoen 1
  2. Seizoen 2
  3. Seizoen 3
  4. Seizoen 4
  5. Seizoen 5

De Verhulstjes Saint-Tropez

Bienvenue à Saint-Tropez! Want in het tweede seizoen verwelkomen De Verhulstjes de kijkers in hun prachtige villa aan de Franse Rivièra. De badstad die wereldberoemd werd door de ravissante Brigitte Bardot, de kolerieke doortocht van Louis de Funès en de vele amoureuze en glamoureuze avonturen van de rich and famous. Gert en zijn Verhulstjes verloren er hun hart aan zon, zee en rosé en brengen er hun verdiende zomervakantie door en dit najaar mogen wij mee! Do you do you do you St-Tropez!

De Verhulstjes

We treffen De Verhulstjes thuis in Oostduinkerke en in volle voorbereiding van hun jaarlijkse familievakantie, want morgen rijden ze naar hun tweede thuis in het mythische Saint-Tropez. Vrouw des twee huizes, Ellen heeft echter beslist dat ze hun tocht onderbreken voor een diervriendelijke tussenstop in een idyllische B&B want Leo en Marcel houden niet zo van lange autoritten. En dat vinden ze maar niks: Gert (die net een nieuwe single uit heeft) en Viktor (die als presentator van Temptation Island 2021 op Play5 en Videoland te zien is).

Inpakken

En dan moet het inpakken nog beginnen. En zoals in elk huishouden kan dat al eens chaotisch verlopen. Zeker als er twee honden, een piano, een roeimachine, een fruitpers en een schemerlamp (?!) mee moeten. En dan moeten Marie (het nieuwe baasje van Samson) “ik heb misschien wel een beetje overpakt met dertig bikini’s” en Viktor “ik moet nog alles wassen” hun koffers er nog bij. Gelukkig laat Gert zijn innerlijke Marie Kondo los en zorgt Ellen voor lekkere sandwiches. De zomervakantie kan beginnen!

Update over De Verhulstjes-reeks anno November 2023 en hoe je deze kunt terugkijken:

De Verhulstjes terugkijken (in Nederland)

Wil je de hele reeks van De Verhulstjes terugkijken, dan kan dit in Nederland via Videoland. In België kun je De Verhulstjes seizoen 1, 2, 3 en 4 terugkijken via GoPlay. Daar vind je ook de nieuwe afleveringen en nog exclusieve momenten, die je niet zag in de afleveringen op tv. Seizoen 1, 2, 3 en 4 zijn ook te kijken op Streamz. Wil je vanuit het buitenland (of Nederland) naar De Verhulstjes kijken, zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op België zet, dan kun je via GoPlay het eerste, tweede, derde en vierde seizoen dus nog terugkijken. Ideaal voor Nederlandse kijkers, die geen abonnement op Videoland hebben / willen, maar wel De Verhulstjes seizoen 5 in Nederland wil kijken.

* Zelf gebruik ik VPN Nederland, maar je kunt ook kiezen voor aanbieders als NordVPN en AtlasVPN.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

29 augustus 2021 /