De Verhulstjes Seizoen Twee vanuit Saint-Tropez te kijken op Videoland

Goed nieuws voor de Nederlandse fans van De Verhulstjes; het tweede seizoen – waarin de familie naar Saint-Tropez gaat – is nu te kijken op Videoland. In Vlaanderen was deze show eind van de zomer al op Play4 te zien; je kunt De Verhulstjes Saint-Tropez terugkijken op GoPlay.

UPDATE 22/7/2023: De Verhulstjes seizoen 5 is aangekondigd!

De Verhulstjes Saint-Tropez

Bienvenue à Saint-Tropez! Want in het tweede seizoen verwelkomen De Verhulstjes de kijkers in hun prachtige villa aan de Franse Rivièra. De badstad die wereldberoemd werd door de ravissante Brigitte Bardot, de kolerieke doortocht van Louis de Funès en de vele amoureuze en glamoureuze avonturen van de rich and famous. Gert en zijn Verhulstjes verloren er hun hart aan zon, zee en rosé en brengen er hun verdiende zomervakantie door en dit najaar mogen wij mee! Do you do you do you St-Tropez!

De Verhulstjes

We treffen De Verhulstjes thuis in Oostduinkerke en in volle voorbereiding van hun jaarlijkse familievakantie, want morgen rijden ze naar hun tweede thuis in het mythische Saint-Tropez. Vrouw des twee huizes, Ellen heeft echter beslist dat ze hun tocht onderbreken voor een diervriendelijke tussenstop in een idyllische B&B want Leo en Marcel houden niet zo van lange autoritten. En dat vinden ze maar niks: Gert (die net een nieuwe single uit heeft) en Viktor (die als presentator van Temptation Island 2021 op Play5 en Videoland te zien is).

Inpakken

En dan moet het inpakken nog beginnen. En zoals in elk huishouden kan dat al eens chaotisch verlopen. Zeker als er twee honden, een piano, een roeimachine, een fruitpers en een schemerlamp (?!) mee moeten. En dan moeten Marie (het nieuwe baasje van Samson) “ik heb misschien wel een beetje overpakt met dertig bikini’s” en Viktor “ik moet nog alles wassen” hun koffers er nog bij. Gelukkig laat Gert zijn innerlijke Marie Kondo los en zorgt Ellen voor lekkere sandwiches. De zomervakantie kan beginnen!

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

29 augustus 2021 /