De Verhulstjes Saint-Tropez op Play4 | later bij Videoland?

Goed nieuws voor de fans van De Verhulstjes; ze zijn vanaf morgen – maandag 30 augustus 20.35 uur – terug op Play4 met De Verhulstjes Saint-Tropez. De Nederlandse kijkers moeten waarschijnlijk nog even geduld hebben; het eerste seizoen kwam tenslotte ook iets later op Videoland.

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer kijktips op Guidinc.

De Verhulstjes Saint-Tropez

Bienvenue à Saint-Tropez! Want in het tweede seizoen verwelkomen De Verhulstjes de kijkers in hun prachtige villa aan de Franse Rivièra. De badstad die wereldberoemd werd door de ravissante Brigitte Bardot, de kolerieke doortocht van Louis de Funès en de vele amoureuze en glamoureuze avonturen van de rich and famous. Gert en zijn Verhulstjes verloren er hun hart aan zon, zee en rosé en brengen er hun verdiende zomervakantie door en dit najaar mogen wij mee! Do you do you do you St-Tropez!

De Verhulstjes

We treffen De Verhulstjes thuis in Oostduinkerke en in volle voorbereiding van hun jaarlijkse familievakantie, want morgen rijden ze naar hun tweede thuis in het mythische Saint-Tropez. Vrouw des twee huizes, Ellen heeft echter beslist dat ze hun tocht onderbreken voor een diervriendelijke tussenstop in een idyllische B&B want Leo en Marcel houden niet zo van lange autoritten. En dat vinden ze maar niks: Gert (die net een nieuwe single uit heeft) en Viktor (die als presentator van Temptation Island 2021 op Play5 en Videoland te zien is).

Inpakken

En dan moet het inpakken nog beginnen. En zoals in elk huishouden kan dat al eens chaotisch verlopen. Zeker als er twee honden, een piano, een roeimachine, een fruitpers en een schemerlamp (?!) mee moeten. En dan moeten Marie (het nieuwe baasje van Samson) “ik heb misschien wel een beetje overpakt met dertig bikini’s” en Viktor “ik moet nog alles wassen” hun koffers er nog bij. Gelukkig laat Gert zijn innerlijke Marie Kondo los en zorgt Ellen voor lekkere sandwiches. De zomervakantie kan beginnen!

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland, Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

29 augustus 2021 /