Jani Kazaltzis ook in Nederland te zien – Jani gaat… op NPO 3

Jani Kazaltzis is ook in Nederland te zien! Jani gaat… wordt namelijk op NPO 3 uitgezonden. Aanstaande maandag – 21 januari – kun je kijken naar de aflevering waarbij hij het leger in gaat.

Als de serie in dezelfde volgorde als in Vlaanderen wordt uitgezonden, dan betekent dit dat dit de eerste aflevering is en dat je nog kunt genieten van het volledige eerste seizoen. Dit bestaat uit 8 afleveringen. In Vlaanderen heeft Jani Kazaltzis voor VIER ook nog een tweede seizoen gemaakt. Benieuwd of die ook naar Nederland komt. Het eerste seizoen werd in 2016 uitgezonden. Het tweede een jaartje later; in 2017.

Als er één wereld is die ver afstaat van de wereld van modellen, rode lopers en shoppingcentra, dan is dat wel die van het leger. Voor Jani Kazaltzis is het een plek waar stoere macho’s getraind worden tot vechtmachines om in oorlogssituaties tot het uiterste te kunnen gaan. Om van de camouflagekleuren en de kazernekost nog maar te zwijgen. Maar is dat wel echt zo?

In deze aflevering gaat Jani Kazaltzis een paar dagen mee op trainingskamp bij onze toekomstige paracommando’s. Jani moet zich van z’n sterkste kant tonen in deze zware opleiding die het Belgische leger te bieden heeft. Zal hij als buitenbeentje aanvaard worden?

Fotocredits: AVROTROS

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

18 januari 2019 /