Jani Kazaltzis ook in Nederland te zien – Jani gaat… op NPO 3

Jani Kazaltzis is ook in Nederland te zien! Jani gaat… wordt namelijk op NPO 3 uitgezonden. Aanstaande maandag – 21 januari – kun je kijken naar de aflevering waarbij hij het leger in gaat.

Als de serie in dezelfde volgorde als in Vlaanderen wordt uitgezonden, dan betekent dit dat dit de eerste aflevering is en dat je nog kunt genieten van het volledige eerste seizoen. Dit bestaat uit 8 afleveringen. In Vlaanderen heeft Jani Kazaltzis voor VIER ook nog een tweede seizoen gemaakt. Benieuwd of die ook naar Nederland komt. Het eerste seizoen werd in 2016 uitgezonden. Het tweede een jaartje later; in 2017.

Als er één wereld is die ver afstaat van de wereld van modellen, rode lopers en shoppingcentra, dan is dat wel die van het leger. Voor Jani Kazaltzis is het een plek waar stoere macho’s getraind worden tot vechtmachines om in oorlogssituaties tot het uiterste te kunnen gaan. Om van de camouflagekleuren en de kazernekost nog maar te zwijgen. Maar is dat wel echt zo?

In deze aflevering gaat Jani Kazaltzis een paar dagen mee op trainingskamp bij onze toekomstige paracommando’s. Jani moet zich van z’n sterkste kant tonen in deze zware opleiding die het Belgische leger te bieden heeft. Zal hij als buitenbeentje aanvaard worden?

Fotocredits: AVROTROS

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

18 januari 2019 /