Welke deelnemers staan in finale K2 zoekt K3? Dit zijn ze!

Welke deelnemers staan er in de finale van K2 zoekt K3? Wil je meer over finalisten Amy, Celester, Diede en Julia weten; dan zit je hier goed. Zij maken vanavond – zaterdag 27 november – kans om het plekje van Klaasje in te nemen. De finale van K2 zoekt K3 is te kijken om 19.55 uur op VTM en SBS6. Ontdek hier alles over de kandidaten die in de finale staan.

Op weg naar finale K2 zoekt K3

In de halve finale vormden de 6 finalisten voor het eerst een trio en dus ook een potentiële K3 met Hanne en Marthe. Ze zongen elk een K3-nummer en probeerden juryleden Gert, Natalia, Ingeborg, Gordon, Samantha én de publieksjury hiermee te overtuigen. “Dit zag eruit als een hele mooie K3”, klonk het bij Gert Verhulst na het optreden van Celester. “Dit is wat we zoeken”, reageerde Samantha op het optreden van Julia. “De hele combinatie: ik begin het meer en meer te zien”, was de conclusie van Ingeborg over Diede. En ook Amy kreeg mooie woorden van Gordon: “Jij hebt het perfecte plaatje”. Bij Remi en Luca zagen de juryleden het plaatje niet voldoende kloppen om de jongens door te sturen naar de finale. Daarin wordt het dus girls only met nog 3 blondines en 1 brunette in de running.

Ontdek de leukste K3-items (met korting) in de Studio 100 webshop.

Finale K2 zoekt K3 in Nederland kijken

De Nederlandse liefhebbers van K2 zoekt K3 balen flink. SBS6 zendt het programma namelijk een paar weken later uit dan de Vlaamse collega’s van VTM. Dat betekent dat er online al volop spoilers te vinden zijn voor de Nederlandse kijkers. Toch hoef je niet bang te zijn dat ze in België eerder weten wie Klaasje opvolgt; de finale wordt tegelijk uitgezonden op zaterdag 27 november om 19.55 uur.

Deelnemers finale K2 zoekt K3

Nieuwsgierig naar de deelnemers die in de finale van K2 zoekt K3 staan. Hier ontdek je alles over Amy, Celester, Diede en Julia. Wil je weten wie zij allemaal al verslagen hebben; hier een overzicht van alle deelnemers aan K2 zoekt K3 en alle deelnemers uit de studioshows.

Amy Courtens

Amy (25, Averbode): Houdt van dieren, padel en Limburg. Ze deed ooit mee aan een missverkiezing. “Maar dat is niet zozeer de Amy die hier vandaag voor jullie staat. Ik ben eigenlijk eerder een K3’tje.” Amy koos voor haar auditie voor het nummer K3 Airlines.

Celester de Nijs

Celester de Nijs (20, Bilthoven): Is studente mondzorgkunde en werkt ook als tandartsassistente. Ze was amper 10 toen ze ervan droomde om deel uit te maken van K3. “Toen was ik te jong, maar nu pak ik mijn kans.” Dat doet ze met een iets minder bekend, maar emotioneel K3-liedje: Bubbel.

Diede van den Heuvel

Diede van den heuvel (20, Someren): Volgens Kürt Rogiers lijkt Diede als twee druppels water op Laura Tesoro, een compliment dat ze wel vaker krijgt. En ook met Klaasje heeft ze iets gemeen: “We spelen allebei dwarsfluit”, klinkt het. Diede deed auditie voor haar plekje in K3 op Lollypopland.

Julia Boschman

Julia Boschman (18, Bergen Op Zoom): Studeert interieuradvisering en houdt ervan om oude objecten te redden van de vuilnisbelt. Ze was al te zien in enkele musicals en doet nu auditie op Hallo K3. Ze zag haar plekje in de finale bijna aan haar neus voorbij glippen, maar ze werkt opgepikt door Hanne en Marthe en kreeg van hen een Golden Ticket.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

19 november 2021 /