Documentaire Anna Maria van ’t Hek over Yab Yum

Anna Maria van ’t Hek heeft een documentaire gemaakt over Yab Yum. Meer dan tien jaar geleden sloten de deuren van één van ’s werelds meest legendarische bordelen. En nu krijgen we via de 2Doc Yab Yum een kijkje in de wereld van de club. Te zien op maandag 19 april om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Anna Maria van ’t Hek

Hoe gaat het nu met de mensen die ooit de harde kern van Yab Yum vormden? Anna Maria van ’t Hek – de dochter van cabaretier Youp van ’t Hek en voormalig nieuwslezeres Debby Petter – zocht het uit. Eerder maakte Anna Maria van ’t Hek ook al een documentaire over Badr Hari en werkte ze mee aan commercials voor onder andere Volkswagen, G-star en Nike.

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer streamtips dankzij Guidinc.

Yab Yum

Meer dan tien jaar geleden sloten de deuren van ’s werelds meest legendarische bordeel: Yab Yum. De illustere club op het Singel in Amsterdam moest gedwongen sluiten, nadat het werd overgenomen door het criminele circuit.

Documentaire over Yab Yum

Anna Maria van ’t Hek praat voor deze documentaire met de mensen die ooit de harde kern van de club vormden. Hoe ziet hun leven er nu uit? Welke invloed heeft het werk in het bordeel op hun leven gehad? De hoofdrolspelers werpen een nostalgische blik op de iconische jaren van het luxebordeel, befaamd door onder meer het bijzondere interieur en de beroemdheden die er regelmatig kwamen. Levendig vertellen ze hun verhalen – zowel extravagant als pijnlijk – en nemen ze ons mee terug naar de plek waar alles kon wat God verboden heeft.

Foto: BNNVARA / HALAL

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

18 april 2021 /