De TV Kantine met nieuwe typetjes en persiflages

De TV Kantine is vanaf vanavond – donderdag 14 januari – terug op tv met nieuwe typetjes en persiflages. Zo kun je bijvoorbeeld kijken naar het koningshuis. De afleveringen zijn iedere donderdagavond om 20.30 uur bij RTL 4 te zien.

De TV Kantine

Het wordt weer lachen, gieren en brullen geblazen met een nieuw seizoen van De TV Kantine. Naast nieuwe typetjes en persiflages wordt het twaalfde seizoen afgetrapt met een koningsspecial. Het onlosmakelijke duo Carlo Boszhard en Irene Moors zorgen samen met Elise Schaap en verschillende gastacteurs wekelijks voor hilarische vertolkingen.

Elise Schaap zal ook te zien zijn in de nieuwe Netflix-film over Ferry (Bouman, van Undercover).

Wie speelt Prinses Amalia in De TV Kantine?

In de eerste aflevering gaat Ivo Niehe (Carlo Boszhard) langs bij het Nederlandse koningspaar Máxima (Elise Schaap), Willem-Alexander (Frits Huffnagel) en onder anderen dochter Amalia in Paleis Huis ten Bosch. Irene Moors kruipt in de huid van Prinses Laurentien en ook haar tiktokkende dochter Gravin Eloise komt aan bod. Niemand minder dan Loretta Schrijver neemt de rol van Prinses Beatrix voor haar rekening en ook de winnaar van De Casting Kantine, Ricardo Ras, heeft een glansrijke rol in deze Oranje-special te pakken. Maar wie o wie speelt Prinses Amalia?

Vaste gastacteurs en bekende Nederlanders

Verder worden er dit seizoen uiteenlopende programma’s op de hak genomen door Carlo, Irene, Elise en de vaste gastacteurs waaronder Ilse Warringa, Annick Boer en Maarten Heijmans. Ook zijn er weer veel BN’ers die acte de présence geven zoals Soy Kroon, Soundos, Fred van Leer en Patricia Paay

Wist je dat je Soy Kroon kent uit de Vlaamse serie Galaxy Park?

 De TV Kantine is een productie van Herrie in het Bos Producties. Helaas is RTL 4 alleen in Nederland te ontvangen. Goed nieuws voor de Vlaamse kijkers; ook hier start verschillende nieuwe programma’s.

Foto RTL: Laura Oldenbroek

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

14 januari 2021 /