GameKeepers seizoen 2: opnames gestart én nieuwe single

GameKeepers seizoen 2 komt eraan! De opnames voor het tweede seizoen van deze Studio100 reeks zijn namelijk volop aan de gang. En er is meer nieuws, want recent is het tweede nummer van Mats en Sari uitgekomen. Mijn hart is het tweede liedjes, waarbij de clips zich afspeelt in Villa Forêt.

In de Studio100 webshop ontdek je al allerlei leuke GameKeepers-items.

GameKeepers seizoen 2

In de spannende, escapistische reeks GameKeepers moeten hoofdpersonages Sari (Naomi Janssens) en Mats (Andres Doise) elke aflevering een andere game uit het brein van GameMaster GM winnen om de wereld te beschermen tegen groot onheil. Sari en Mats zitten samen met hun vrienden Lizzy (Manou Jue Cardoso), Idris (Antar Latifine), Quinten (Mathias Mesmans) en Pepper (Jozefien Grossen) op internaat zitten in Villa Forêt. De ietwat vreemde conciërge Jacob (Erik Burke) houdt in de gaten of alles goed gaat.  Dat geldt ook voor GameKeepers seizoen 2.

Hier lees je meer over de GameKeepers cast.

GameKeepers Mijn hart

Mijn hart is de tweede single van GameKeepers (na het gelijknamige nummer GameKeepers). In dit nieuwe nummer zingen Mats & Sari over moed, jezelf zijn en kracht. Helemaal passend bij de stoere GameKeepers dus! Jean Janssens die Sari speelt vertelt: “We zijn super enthousiast over de single en clip en hopen dat veel mensen dit nummer ook in hun eigen hart sluiten.” Andres speelt Mats: “We kunnen niet wachten totdat iedereen onze tweede clip kan bekijken.” Andres Doise en Jean Janssens zullen we ook zien in GameKeepers seizoen 2.

Jean Janssens

Jean Janssens ken je uit Campus 12 (de rol van Hanne Dubois). Daarnaast zag je Jean – die voorheen door het leven ging als Naomi Janssens en non-binair is – eerder ook als Britt in D5R, als Julie in Echte Verhalen: SOS 112. Op dit moment speelt Jean Janssens ook één van de belangrijke rollen in telenovelle Lisa. Verder is ze te zien in Schijtlluizen.

Andres Doise

Andres Doise speelde eerder mee in Café Derby en Schellebelle 1919. Hij is daarnaast ook te zien in die andere nieuwe Ketnet-serie 3HZ. En hij deed mee in de musical 14-18, in Kadanza Together (Ketnet Musical) en in de muziekvideo’s van Nicolas Caeyers. Hij was één van de tien potentiële Ketnet-wrappers om Thomas Van Achteren en Sien Wynants op te volgen. Helaas moest hij de wedstrijd nog voor de finale verlaten.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

21 mei 2022 /