Héritier, Nidal en Thomas: winnaar Wie wordt wrapper Ketnet | #NEWBIES

Héritier Tipo, Thomas De Smet en Nidal van Rijn zijn de winnaar geworden van Wie wordt wrapper op Ketnet. Zij vormen vanaf nu met Sarah Mouhamou, Sander Gilles en Gloria Monserez het gloednieuwe team van Ketnet-wrappers. In het team was plek gekomen voor nieuw talent, nadat Thomas Van Achteren en Sien Wynants aangaven te gaan stoppen als wrapper. In totaal stelden 4087 jongeren zich kandidaat, tien behaalden de show, waarbij de finale werd gewonnen door Héritier Tipo, Thomas De Smet en Nidal van Rijn.

Wie wordt wrapper kandidaten

De afgelopen weken leerden de tien finalisten van Wie wordt wrapper alle kneepjes van het vak van Sarah Mouhamou, Sander Gilles en Gloria Monserez. We zagen hoe Nidal van Rijn, Victor Lammertijn, Arjan Schepers, Dara Oguntubi, Bert De Kock, Thomas De Smet, Héritier Tipo, Andres Doise, Eva Luna Van Hijfte en Nona ’t Jolle de strijd met elkaar aangingen. Hieronder stellen we ze alle tien uitgebreid aan je voor. We beginnen daarbij natuurlijk met de nieuwe Ketnet-wrappers.

Finale Wie wordt wrapper

De strijd in de finale ging uiteindelijk tussen jongens Héritier Tipo, Thomas De Smet en Nidal van Rijn en meisjes Dara Oguntubi, Arjen Schepers en Nona ’t Jolle. Zij werden in de finale ontvoerd naar individuele cellen op een geheime locatie. Vanuit de Ketnet-studio kregen ze nog enkele spectaculaire opdrachten. Na het afsluiten van de stemming, vertrokken de drie wrappers in geblindeerde wagens naar de kandidaten. Héritier, Nidal en Thomas mochten instappen bij Sarah, Gloria en Sander en dragen vanaf nu de titel van Ketnet-wrapper.

Nidal van Rijn

Nidal van Rijn is 19 jaar en afkomstig uit Hechtel. Hij volgt lerarenopleiding Nederlands en zedenleer. In zijn vrije tijd is hij Chiro-leider en gaat hij graag naar de cinema. Hij kan kunstjes met zijn wenkbrauwen en neusgaten en is een megafan van Bart Peeters. De Ketnetters kunnen Nidal van Rijn kennen uit de Ketnet-programma’s Wannabe’s en Schijtluizen. Hij speelde daarnaast de rol van Max in de film Bittersweet Sixteen.

Nidal van Rijn is ontzettend blij dat hij aan de slag mag als Ketnet-wrapper. “Ik ga zoooo ontzettend hard genieten van deze uitgestelde volwassenheid!”

Thomas De Smet

Thomas De Smet is 22 jaar en afkomstig uit Meise. Intussen woont hij in Puurs. Hij studeert Media en Entertainment Business, is scoutsleider en enthousiaste amateurvoetballer. Thomas heeft een hond ROX, is doodsbang van spinnen en prankt al eens graag mensen. Ketnetters kunnen Thomas De Smet herkennen uit de Ketnet-programma’s De Hoppers en Schijtluizen. Deze jonge gast heeft daarnaast veel ervaring als acteur. Zo speelde hij mee in It’s Showtime, die nooit op tv is uitgezonden door de zaak Bart De Pauw. Inmiddels kun je It’s Showtime wel op Streamz kijken en ik vond het de moeite. Thomas speelt hierin een hele gave rol. Maar je kunt hem ook kennen als Sep uit Chaussée d’Amour en als Steven uit Welp. Kortom: Thomas De Smet heeft al heel wat ervaring.

Over het feit dat hij nu Ketnet-wrapper is, zegt Thomas De Smet het volgende: “Het is gewoon gelukt, ik ben niet normaal blij. Ik kan het moeilijk verwoorden. Ik kijk al heel mijn leven naar Ketnet en ik dacht altijd: “ik wil dat doen”. En dan lukt het mij gewoon, uit 4087 kandidaten. Ik ben superblij en ik heb er zo veel zin in. Dank jullie wel!”

Héritier Tipo

Héritier is 22 jaar en komt uit Sint-Jans-Molenbeek. Hij studeert Organisatie en Management aan de Erasmushogeschool in Brussel en is een echte polyglot. Héritier spreekt vlotjes Frans, Engels en Nederlands. Daarnaast zingt, danst en acteert hij. Zo kun je hem kennen als Marnix uit Vloglab #Stories. En hij speelde – net als Nidal Van Rijn – mee in de film Bittersweet Sixteen, waarin hij de rol van Juma had.

“Oh my god! Kan iemand mij wakker schudden? Want ik ben de eerste Brusselse Ketnet-wrapper! Ik heb er enorm naar uitgekeken en nu gebeurt het! Can’t wait to start!”, aldus Héritier Tipo.

#NEWBIES op Ketnet

Komende week kunnen de Ketnetters de nieuwe Ketnet wrappers Héritier Tipo, Thomas De Smet en Nidal van Rijn ontmoeten op het Ketnet Feestweekend in Plopsaland De Panne. De eerste avonturen van Héritier Tipo, Thomas De Smet en Nidal van Rijn als wrapper voor Ketnet kan je ook volgen in de vlog #NEWBIES vanaf woensdag 25 mei op Ketnet.be, VRT NU en in de Ketnet-app.

Kweekvijver van talent

Ketnet is al 24 jaar een echte kweekvijver voor talent. Steven Van Herreweghe presenteerde als wrapper de eerste Ketnet-uitzending. Hij vormde samen met Ianka Fleerackers, Gitte Van Hoyweghen en Sven Ornelis het eerste wrappers-kwartet. Na hen volgen nog tal van nieuwe gezichten, van wie er een heel aantal op dit moment nog actief zijn in de media. Ketnet bleek de afgelopen 24 jaar dan ook de perfecte springplank naar een verdere carrière in de media. Enkele andere voorbeelden: Peter Van de Veire, Staf Coppens, Jelle Cleymans, Erika Van Tielen, Britt Van Marsenille, Karolien Debecker, Niels Destadsbader

Dit waren de andere deelnemers aan Wie wordt wrapper?

Andres Doise

Andres Doise is 20 jaar en komt uit Overmere. Hij surft en hangt graag de onnozelaar uit. Andres lust absoluut geen ajuin. Ketnetters kunnen Andres herkennen uit de Ketnet-reeks GameKeepers en 3HZ.

Arjan Schepers

Arjan Schepers is 19 jaar en afkomstig uit Tessenderlo. Ze zit in de drama/acteurs-opleiding van Luca Drama in Leuven. Deze dame doet ballet en moderne dans en speelde al mee in verschillende musicals (waaronder Ketnet Musical UNIDAMU). Je kan Arjan Schepers omschrijven als een avontuurlijke waaghals.

Victor Lammertijn

Victor Lammertijn is 21 jaar en afkomstig uit Nazareth. Hij zit in zijn derde jaar musical aan het Koninklijk Conservatorium in Brussel. Victor is een enthousiaste gamer en probeert ook zo veel mogelijk sportief bezig te zijn

Dara Oguntubi

Dara Oguntubi is 19 jaar en woont in Gent. Ze studeert revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan Universiteit Gent. Dara speelt saxofoon, gaat naar de Scouts en heeft een hond (Lila) en een schildpad (Iepe) én ze kan heel goed tegen pikant eten.

Bert De Kock

Bert De Kock is 27 jaar en komt uit Affligem maar woont sinds twee jaar in Brussel en kan nog steeds geen woord Frans. Hij spendeert zijn vrije tijd met TikToks maken als ‘bertnoternie’ en zijn twee nichtjes entertainen als ‘nonkel Bert’.

Eva Luna Van Hijfte

Eva Luna Van Hijfte is 17 jaar, woont in Gent en ze studeert Humane wetenschappen. Daarnaast geeft ze toneelles bij Freetime in Gent, is ze verslaafd aan Melocakes en eet haar korsten nog steeds niet op. Wist je dat Eva Luna Van Hijfte te zien was als actrice in de film De Gebroeders Schimm?

Nona ’t Jolle

Nona ’t Jolle is 17 jaar en is zot van haar geboortestad Antwerpen. Ze studeert dit jaar af aan de richting woordkunst drama. Nona zou elke dag pannenkoeken kunnen eten en houdt van gezellige rommel.

Foto: VRT

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

22 mei 2022 /