Kevin Janssens is Wolf in The Masked Singer België

Kevin Janssens is de Wolf in The Masked Singer in België. Hij is de eerste finalist, die ontmaskerd werd in de finale. De duiker en koningin nemen het in de finale tegen elkaar op.

Kevin Janssens is wolf

Dat Kevin Janssens wel eens de wolf kon zijn, had ik de laatste weken wel verwacht. En ik was niet de enige. Dat de populaire acteur (bijvoorbeeld uit Fair Trade en De Patrick) ook kon zingen, had ik op Instagram eens voorbij zien komen. Maar toen kwam het filmpje van VTM deze week… Daar kwamen opeens  Kürt Rogiers, Jan Schepens en Wout Bru naar buiten als de Wolf. Dat Kevin Janssens nu écht de wolf is, mocht wel de verrassing van de avond genoemd worden.

Kevin Janssens twijfelde niet over deelname The Masked Singer

“Toen ze mij voor The Masked Singer vroegen heb ik niet getwijfeld”, zegt hij in Behind The Mask. “Ik vond het zó goed en geestig.” Ook met zijn wolvenpak was Kevin Janssens erg blij. “Het was heel aanwezig, expressief en toch ook fragiel. Ik wilde graag een leeuw zijn, maar Wolf kwam het dichtst in de buurt. Anders was het een franchipane, een framboos of een meetlat.”

Finale The Masked Singer ‘kers op de taart’ Kevin Janssens

De zware wolvenstaart bezorgde Kevin wel wat kopzorgen. “Ik heb er veel pijn van gehad. Vier shows later hebben ze er een soort harnas van gemaakt zodat het minder belastend was voor mijn rug.” Ook Kevin blikt enthousiast terug op zijn passage als Wolf in The Masked Singer. “Ik ben heel blij, ik heb alles kunnen doen. Blij ook dat ik die finale heb mógen doen met die andere kleppers. Dat was de kers op de taart.”

Bekende Vlamingen

Met de ontmaskering van Kevin Janssens zijn er inmiddels acht bekende Vlamingen bekend. Heb jij alle afleveringen gezien? Dan ken je natuurlijk alle verhalen al van achter de schermen. Je kunt hier teruglezen hoe het was voor  monster, de libelle, de otter, de duivel, de zeemeermin, de aap en de suikerspin. En naast de ontmaskering van Kevin Janssens zijn daar in de finale natuurlijk ook de verhalen van winnares koningin en de winnaar van het zilver de duiker.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

6 november 2020 /