The Masked Singer: Suikerspin in aflevering 3

The Masked Singer introduceert in België in de derde aflevering met de Suikerspin ‘een extra snoepje’. Het is de tweede verrassing na de intrede van de zeemeermin in aflevering 2. En als je weet dat ze in Nederland meer deelnemers hebben, dan denk ik dat we in Vlaanderen nog wel wat nieuwe kostuums mogen verwachten de aankomende weken. (Toevoeging: helaas bleek dat in Vlaanderen niet het geval – de suikerspin is de laatste nieuwkomer.)

Aflevering 3 The Masked Singer

Aflevering 3 van The Masked Singer staat gepland op vrijdag 2 oktober. De introductie van de kleurrijke, energieke Suikerspin gaat niet onopgemerkt voorbij. Op dit moment is het nog even wachten om haar zangstem te horen. Maar de aankomende dagen zal ze al geregeld opduiken tussen de programma’s van VTM. Wie zal er verstopt zitten achter deze roze verschijning?

Suikerspin

De Suikerspin licht alvast een tipje van de sluier op. “Alles zoet? Zin in een stukje suikerspin? Of zijn jullie geen zoetekauwen? Laat me misschien nog even heel, ik moet nog een tijdje mee. Al die suiker is toch zalig? Mensen worden daar zo gelukkig van. Al moet ik tegenwoordig wel beter opletten voor mijn figuur. Ik zie het leven dan ook door een roze bril. Al is het niet altijd rozengeur en maneschijn. Ik heb massa’s energie. Daardoor raak ik soms helemaal zot gedraaid. Maar dat kan me hier goed van pas komen. Ik ben een echte suikerbom en laat de boel ontploffen, zo vertelt de suikerspin in de aanloop naar de derde aflevering van The Masked Singer in België.

De Suikerspin is in de halve finale ontmaskerd. Ben je nieuwsgierig naar wie het is, klik dan hier.

Foto’s aflevering 3

Bekende deelnemers ontmaskerd

Inmiddels zijn er al diverse bekende deelnemers ontmaskerd. Spoiler alert: als je nog moet terugkijken, klik dan niet door… Ben je wel nieuwsgierig? Deze bekende man zat in het pak van het Monster. Hier ontdek je wie de sexy Libelle uit The Masked Singer was. Was de otter nu een man of een vrouw? En was dat duiveltje toch? Inmiddels is ook de zeemeermin uit The Masked Singer; had Karen Damen gelijk met haar voorspelling? Daarna volgden de aap en suikerspin.

Bekijk het prachtige pak van Suikerspin in detail in deze video. Geniet jij ook zo van die kostuums? Zit je op Pinterest dan moet je dit bord absoluut volgen.

De afleveringen van The Masked Singer zijn ook te (her)bekijken op VTM GO. En vergeet aansluitend ook niet te kijken naar Behind The Mask.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

26 september 2020 /