The Masked Singer: Zeemeermin nieuw in aflevering 2

The Masked Singer komt in België met een verrassing; daar introduceren ze vanavond – vrijdag 25 september – in aflevering 2 de gracieuze Zeemeermin. Vanaf 20.40 uur kun je van de show genieten.

In Nederland start het tweede seizoen van The Masked Singer vanavond om 20.00 uur.

Hint in eerste aflevering The Masked Singer

Heb jij vorige week naar de eerste aflevering van The Masked Singer op VTM gekeken? Viel het je ook op dat het beeld bij moment ‘onder water’ liep. Dat was al een hint naar de uitzending van vandaag. We maken namelijk kennis met een nieuwe deelnemer. De onderwaterbeelden luiden de komst in van de Zeemeermin.

Zeemeermin

Het Monster is vorige week ontmaskerd (klik als je wil weten welke bekende Vlaming er in dat kostuum zat). Zijn plek in The Masked Singer wordt vanaf nu ingenomen door de gracieuze Zeemeermin. Een verrassing voor het publiek, want we hadden tenslotte het idee dat alle kostuums als bekend waren gemaakt. “Ik verschuil me al jaren diep in de zee, maar voor The Masked Singer kom ik met plezier boven water”, licht Zeemeermin al een tipje van de sluier. “Ik ga mijn beste vin voorzetten.”

In aflevering vijf van The Masked Singer is de zeemeermin ontmaskerd… In Behind The Mask vertelt de zeemeermin over haar avontuur.

Uur bij de kapper

Van alle Masked Singers is zij alvast diegene die elke vrijdag het langst bij de kapper zit. Haar ingewikkeld kapsel met lange vlecht neemt maar liefst een volledig uur in beslag op de kappersstoel. Zeemeermin staat voor haar vuurdoop lijnrecht tegenover Duiker. Wie wint dit onderwaterduel? En wie loopt het risico om ontmaskerd te worden?

Wat is er met Wolf uit The Masked Singer aan de hand?

Ook Aap, Duiveltje, Koningin, Libelle, Otter en Wolf laten hun stem opnieuw horen aan Vlaanderen. Vooral die laatste maakt vrijdag een opmerkelijke entree op het podium. Het valt speurders Jens Dendoncker, Julie Van den Steen, Karen Damen en de mystery speurder meteen op dat er iets met Wolf aan de hand is. Maar wat?

Otter zorgt voor mindfuck

Otter zorgt deze week dan weer voor een mindfuck bij Julie. “Ik ben helemaal van mijn melk nu”, klinkt het in de show van 25 september 2020. Is Otter een man of een vrouw? Eén ding is zeker: van één Masked Singer vallen vrijdag de maskers af. Maar van wie? Wil je dat weten, laat je dan hier verrassen…

Liedjes The Masked Singer België aflevering 2

Foto’s aflevering 2 The Masked Singer België (VTM)

De aflevering van The Masked Singer is ook te (her)bekijken op VTM GO.

Foto’s: VTM.

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

25 september 2020 /