Behind The Mask op VTM GO

Ontdek meer over de bekende Vlamingen uit The Masked Singer in Behind The Mask op VTM GO. Als de maskers afgaan, volgt dit unieke programma namelijk de bekende Vlaming die zijn of haar optreden zolang geheim moest houden.

Behind The Mask

Wanneer de maskers afgaan in The Masked Singer volgt Behind The Mask op VTM GO het verhaal erachter. Hoe hebben de bekende gemaskerde gezichten de intense maanden beleefd? Behind The Mask werpt een exclusieve blik achter de schermen en volgt het parcours dat de bekende gezichten hebben afgelegd.

Zo beleeft bekende Vlaming geheime avontuur The Masked Singer

Van de eerste doorpas van de kostuums over de autorit onderweg naar de studio tot de volledige transformatie in de kleedkamer en de zang- en choreografiecoaching – alles wordt gevolgd in dit unieke programma voor VTM Go. Ook de allereerste emoties na hun ontmaskering delen de Masked Singers met Vlaanderen in dit exclusieve programma.

Behind The Mask is elke vrijdagavond meteen na The Masked Singer (om 22.25 uur) exclusief te volgen op VTM GO.

Guessing Game

Wie zelf mee wil raden en een gokje wagen naar de identiteit van de Masked Singers, kan dat doen in de Guessing Game op vtm.be. Daar kunnen speurders aangeven welk bekend gezicht er volgens hen achter de maskers schuilgaat.

Ik ben benieuwd… Zou Lauren Versnick inderdaad de Libelle zijn?

Welke Vlaming ontmaskert meeste Masked Singers?

Na elke ontmaskering krijgen de deelnemers punten. Wie de identiteit van de Masked Singers het snelst kan achterhalen, komt het hoogst in de ranking te staan. Wie wordt de beste speurder van Vlaanderen?

In Nederland start The Masked Singer volgende week vrijdag (25 september 2020). Ik ben benieuwd of hier ook backstage beelden gaan volgen, bijvoorbeeld via Videoland. En of er ook zo’n game is. Ik vond het in ieder geval vorig seizoen erg leuk om het via Twitter te volgen.

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

18 september 2020 /