Mocro Maffia seizoen 2 eerder op Videoland door Corona

Mocro Maffia seizoen 2 is eerder te zien bij Videoland door Corona. Vanaf vrijdag 20 maart wordt er dagelijks een nieuwe aflevering gedeeld. Het nieuwe seizoen telt zeven afleveringen.

Corona

Achmedi Akkabi (Creatief Producent) vertelt waarom ze niet wachten op de oorspronkelijke releasedatum van 2 april: ” Nu veel mensen thuiszitten kregen Videoland en de cast van heel veel mensen de vraag of we het nieuwe seizoen eerder konden releasen. Om onze fans in deze gekke tijd tegemoet te komen hebben we er met zijn allen alles aan gedaan om dit mogelijk te maken. Ben heel blij dat dat gelukt is.”

Mocro Maffia seizoen 2

Seizoen twee van de fictieve serie Mocro Maffia gaat verder waar seizoen één is gestopt. Na gevlucht te zijn uit de gevangenis is iedereen bezig met de vraag: “Waar is Romano (Mandela Wee Wee)?” De geruchten gaan dat hij ondergedoken zit in het buitenland, maar journalist Rein (Daan Schuurmans) is ervan overtuigd dat hij gewoon in Nederland zit. Muis (Oussama Ahammoud) wil keiharde wraak op de moord van zijn broer Elias (Achraf Koutet) en de verkrachting van zijn zus Nadira (Nora El Koussour), maar van zijn neef Adil (Walid Benmbarek) moet hij zich schuilhouden.

Seizoen 2 cast Mocro Maffia

Yassine Fadel

Mocro Maffia speelde zich af in Nederland en België. Yassine Fadel die zijn carrière begon met een gastrol in Windkracht 10: Koksijde Rescue en later te zien was in The Team 2 en De Bunker was in dit seizoen te zien als M6. Het tweede seizoen gaat breder. Het laat meer de internationale omvang van de cocaïne-industrie zien.

Bart Slegers

In het tweede seizoen komt Bart Slegers voorbij als Oom Tatta. Deze Nederlander is bekend geworden bij het grote publiek met zijn rol als Patrick Coene in Sedes & Belli. Maar hij was ook te zien in Flikken, Thuis, Gluckauf en Fenix. Ook behoorde hij tot de cast van De Twaalf.

Ghalil Biada

Ghalil Biada is in seizoen 2 van Mocro Maffia te zien als Stoner. Het gaat maar om één aflevering, dus ik ben benieuwd wat dat voor zijn personage heeft te betekenen. In zo’n spannende reeks weet je het tenslotte nooit wie het overleeft. Nu is hij misschien nog een onbekende Nederlandse acteur, maar dat kan door de nieuwe Vlaamse serie GR5 mogelijk veranderen. In de serie die vanavond start, is hij te zien als de jonge Asim.

Team Mocro Maffia

Het tweede seizoen van Mocro Maffia is geschreven door Achmed Akkabi, Ashar Medina en Oscar van Woensel. Regie van de Videoland Original ligt in handen van Mustafa Duygulu en Victor Ponten (die je kent van Catacombe). Het nieuwe seizoen is geproduceerd door Fiction Valley en bestaat uit zeven afleveringen.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

22 maart 2020 /