Chateau Meiland VIPS: gasten en meer voor wie het gemist heeft

Chateau Meiland VIPS is het nieuwe programma van de familie Meiland. Martien. Erica, Maxime en Montana ontvangen tal van bekende Nederlanders in hun pension Code Rosé en stellen ze tal van vragen. Natuurlijk mag de gezelligheid niet ontbreken. Chateau Meiland VIPS kun je iedere maandagavond (vanaf 26 februari 2024) kijken om 20.30 uur bij SBS6. Heb je de aflevering gemist, dan kijk je ‘m terug via Kijk.nl.

Ken jij de wijn van de familie Meiland al? Ontdek het bij Wijnvoordeel.be (en voor de Nederlandse lezers bij Wijnvoordeel.nl).

Chateau Meiland VIPS

In het bekende pension Code Rosé van de familie Meiland logeren steeds twee BN’ers om zich door de Meilandjes in de watten te laten leggen. Ondertussen vraagt de familie hen het hemd van het lijf.

Gasten Chateau Meiland VIPS

De eerste bekende gasten die verblijven in pension Code Rosé zijn Caroline van der Plas en John de Bever. Debbie de Jong en Patty Brard zien we dan weer in de tweede reeks. Kortom: het zijn ook echt bekende schermgezichten in Nederland. Hieronder ontdek je meer over de aflevering van Chateau Meiland VIPS en gasten.

Caroline van der Plas & John de Bever

Volkszanger John de Bever en politica Caroline van der Plas zijn te gast. Erica en Maxime nemen Caroline mee naar een cursus pottenbakken, waar ze haar privéleven bespreekt. John vertelt over zijn coming-out tijdens een partijtje poolbiljarten. Na een avondje karaoke moet hij zijn mening over Martien bijstellen en ontstaat er een ware bromance.

  • John de Bever kennen we natuurlijk van De Bevers.
  • Caroline van der Plas leerden we beter kennen in de documentaire Caroline op Videoland.

Debbie de Jong & Patty Brard

Patty Brard en Debbie de Jong van B&B vol liefde checken dit keer in bij pension Code Rosé. Martien en Montana gaan met Debbie shoppen in een brocante, terwijl Patty vrijwilligerswerk doet in het dierenasiel en hier openlijk spreekt over haar cosmetische ingrepen. Maxime vraagt zich hardop af of Patty als deskundige van Shownieuws wel valt te vertrouwen.

  • Patty Brard heeft op Videoland nu haar eigen serie.
  • Debbie de Jong zagen we niet alleen in B&B Vol Liefde., maar bijvoorbeeld ook in Scrooge Live.

Sylvia Geersen & Viktor Brand

Model Sylvia Geersen en presentator Viktor Brand te gast. Sylvia Geersen heeft een roerige tijd achter de rug en Erica en Maxime nemen haar mee voor een ontspannende massage. Martien en Montana krijgen tennisles van Viktor Brand en liggen overhoop met het ballenkanon. Tijdens het diner blijkt Sylvia een begenadigd dichter te zijn.

Koen Pieter van Dijk en Catherine Keyl

In de vierde aflevering is het de beurt aan influencer Koen Pieter van Dijk, die je beter kent als Koen Kardashian. En ook journaliste en presentatrice Catherine Keyl komt langs. Je kent Koen Pieter van Dijk ook van de indrukwekkende documentaire Koen Aandachtsjunk.

Patricia Paay en Wolter Kroes

In aflevering 5 is het vervolgens de beurt aan Patricia Paay en Wolter Kroes.

Pauline Wingelaar en Dave von Raven

In de zesde aflevering van Chateau Meiland VIPS zien we Echte Gooische Moeder Pauline Wingelaar en The Kik zanger Dave von Raven, die we tegenwoordig steeds vaker op tv zien.

Gordon en Berget Lewis

Zanger Gordon Heuckeroth en zangeres Berget Lewis zijn te gast. Gordon is herstellende van een knieblessure, maar wordt desondanks door de Meilandjes naar de golfbaan gesleept om samen een balletje te slaan. Berget trakteert de familie op een miniconcert tussen de schuifdeuren van Code Rosé.

Mr. Frank Visser en Miljuschka Witzenhausen

Tv-kok Miljuschka Witzenhausen * en televisierechter mr. Frank Visser zijn de laatste gasten in het eerste seizoen van Chateau Meiland VIPS. Terwijl Miljuschka een masterclass patisserie volgt, blijkt mr. Visser over onvermoede beeldhouwkwaliteiten te beschikken. Hij vertelt hoe een zakelijk conflict tussen zijn moeder en ’s lands grootste bierbrouwer hem inspireerde om rechter te worden.

Chateau Meiland VIPS gemist

Heb je Chateau Meiland gemist, dan zijn de afleveringen te kijken via Kijk.nl in Nederland. Wil je deze afleveringen ook kijken in België (of elders buiten Nederland) ga dan naar Kijk.nl en gebruik een VPN Verbinding. Zet deze op Nederland en ga dan naar Kijk.nl. Je kunt dan ook de aflevering van Het Mooiste Meisje van de Klas VIPS met Maxime Meiland terugkijken op NPO Start.

Foto: SBS6 – William Rutten

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

15 april 2024 /