De meisjes zijn nu Echte Gooische Moeders | Tweede seizoen te kijken

Bo Wilkes, Florine Hofstee, Kimberly Bosman, Leslie Keijzer en Pauline Wingelaar leerden we kennen als Echte Gooische Meisjes; nu zijn ze terug met de Videoland Original Echte Gooische Moeders. Inmiddels is zelfs het tweede seizoen van start. De dames staan als jonge moeders voor allerlei uitdagingen, die natuurlijk met een Gooische, glamoureuze twist worden opgelost. Het tweede seizoen is iedere donderdag – vanaf 25 november – op Videoland te kijken.

Echte Gooische Meisjes

In 2008 leerden we Bo Wilkes, Florine Hofstee, Kimberly Bosman, Leslie Keijzer en Pauline Wingelaar kennen als jonge Gooische meiden met een leven vol glitter, glamour en luxe in het verschiet. Twaalf jaar later en flink wat levenslessen verder zijn de Gooische meisjes van weleer terug met hun eigen realityserie Echte Gooische Moeders bij Videoland, waarin de kijker een openhartig inkijkje krijgt in hun leven als jonge moeders. Hierin zien we dat ook in hun leven zeker niet alles goud is dat er blinkt. Het blijkt maar weer dat elk, al dan niet Gooische, huisje zijn kruisje heeft.

Echte Gooische Moeders

In Echte Gooische Moeders gaan opnieuw de deuren van het Gooische ‘reservaat’ open. Hoewel enkelen van hen inmiddels niet meer in het Gooi wonen, blijft toch altijd gelden: je kunt het meisje wel uit het Gooi halen, maar het Gooi niet uit het meisje. Zo worden de kinderen naar school gebracht in een superdeluxe elektrische bakfiets. Staan er geen boerderijkipjes, maar echte chique raskippen in de tuin. En maken de dames een citytrip mét privévliegtuig.

Tweede seizoen Echte Gooische Moeders

Het tweede seizoen van Echte Gooische Moeders belooft ontzettend indrukwekkend te worden. We zien bijvoorbeeld Leslie Keijzer, die inmiddels 39 zwanger is van haar tweede kindje. Na de bevalling van haar eerste kreeg ze angstaanvallen en depressieve gevoelens. Natuurlijk ontdekken we of ze daar ook deze keer weer last van heeft. Maar waar we het zeker niet bij droog gaan houden, is het verhaal van Pauline Wingelaar. In het eerste seizoen zagen we al dat zij ontzettend graag een derde kindje wilde. Uiteindelijk lukte dit, maar haar dochtertje overleed door vroeggeboorte. Florine Hofstee gaat jist naar Spanje emigreren. Kortom: weer een interessant (tweede) seizoen van de Echte Gooische Moeders.

Echte Gooische Meisjes worden Echte Gooische Moeders

Eerste seizoen Echte Gooische Moeders

In het eerste seizoen zagen we al dat het leven van een Gooische moeder niet altijd bol staat van de glitter, glamour en luxe. En dat ook zij allemaal dealen met hun eigen uitdagingen. Hier de omschrijving van seizoen 1: “Zo kampt Pauline niet alleen met een bakfiets die het plotseling begeeft. Maar ze heeft ook een nog onvervulde wens voor een derde kindje. Bo, die alles heeft wat haar hartje begeert en is dolgelukkig met haar gezin, zoekt ook naar wie ze is náást alleen trotse moeder. Kimberly heeft een pittige tijd achter de rug als alleenstaande moeder. Inmiddels heeft ze haar zaken goed voor elkaar met haar eigen succesvolle beautysalon en een kersverse relatie. We zien Leslie die kampt met en hard werkt aan haar angstige gevoelens sinds de geboorte van haar zoon. En Florine, wiens langgekoesterde kinderwens éindelijk uit gaat komen na een langdurig traject.”

Geproduceerd in coronatijd

Echte Gooische Moeders is een productie van No Pictures Please. Dit programma is vanaf woensdag 4 november wekelijks te zien, exclusief bij Videoland. Bij alle producties van RTL/Videoland worden de op dat moment geldende richtlijnen van het RIVM en het COVID-19 Protocol Audiovisuele Sector gevolgd.

Foto: Nick van Ormondt / Jasper Suyk – Videoland.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

1 november 2020 /