De 10 Vragen van Rob Kemps aan deze zes bekende gasten

Rob Kemps presenteert in de eerste week van januari het nieuwe programma De 10 Vragen. Een week lang stelt de presentator – die we ook kennen van Snollebollekes – elke dag tien vragen aan een bekende gast. Zo kun je van 1 tot en met 6 januari dagelijks een boeiend interview op SBS6 en bij Kijk.nl. zien. Ontdek hier alles over het programma en De 10 Vragen gasten.

De 10 Vragen

Wie zitten er aan tafel bij jouw laatste avondmaal? Als je iets in je leven kon terugdraaien, wat zou dat dan zijn? Wanneer heb je voor het laatst gehuild? Dit zijn drie van de tien levensvragen waarmee presentator Rob Kemps het nieuwe jaar aftrapt. Hij stelt in De 10 Vragen elke dag aan verschillende bekende gasten dezelfde tien vragen. Elke aflevering staat er één gast centraal. De vragen zijn de basis voor een intiem gesprek.

Gasten De 10 Vragen

Wie de gasten van Rob Kemps in De 10 Vragen zijn? We weten inmiddels dat Jeroen Pauw, Johan Derksen, Patricia Paay, Richard Groenendijk en André van Duin te gast zijn in De 10 Vragen. De gasten kiezen zelf de locatie voor het gesprek: een plek waar ze zich goed voelen en waar ze zichzelf kunnen zijn. Zo vaart Kemps met André van Duin door de grachten van Amsterdam en interviewt hij Patricia Paay in het oceanium van Blijdorp. Van de De 10 Vragen gasten zijn er bij ons twee nog onbekend; we werken dit artikel natuurlijk bij als we meer weten.

Je zag Rob Kemps en Patricia Paay op oudjaarsdag nog in Ik hou van Holland Oudejaarsspecial. Andé van Duin presenteert op dit moment op zondagavond het jubileumseizoen van Heel Holland Bakt en Johan Derksen zag je dan weer in Vandaag Inside Oudejaarsspecial 2022. Richard Groenendijk zag je als deelnemer aan de De Nationale 2022 Test.

Tien vragen van Rob Kemps

De tien vragen die Rob Kemps stelt, zijn geen gemakkelijke vragen. Het zijn levensvragen die de hoofdgast soms wat ongemakkelijk zullen maken en die ongetwijfeld emoties zullen oproepen. Het zijn vragen die ze niet elke dag krijgen, over zaken waar ze niet elke dag over nadenken.  Aan de hand van de antwoorden op de vragen ontstaat er gedurende elke aflevering een veelzeggend portret van de bekende gast. Met de vragen als beginpunt gaat Rob Kemps op geheel eigen wijze van links naar rechts – de waan van de dag voorbij. Met De 10 Vragen wordt niet alleen de bekende gast, maar ook de kijker thuis getriggerd om na te denken! 

De 10 Vragen kijken

De 10 Vragen is op zondag 1 januari eenmalig om 22.00 uur te zien. Vanaf 2 tot en met 6 januari zijn de overige afleveringen om 21.30 uur te zien op SBS6 en een uurtje later op KIJK.nl. Als je gebruik maakt van een VPN Verbinding, die je op Nederland zet, kun je ook vanuit België of een ander land naar Kijk.nl kijken. 

Foto: William Rutten

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

1 januari 2023 /