De Bevers seizoen 4: De Weg Naar Ahoy op tv kijken

De Bevers seizoen 4 sloot af met het concert in Ahoy. Heb je dat gemist? Geen probleem: de registratie is op Tweede Kerstdag, dinsdag 26 december, om 22.00 uur bij RTL5 te kijken. Ontdek hier meer over het seizoen, het concert en de nieuwe kerstshow die er in 2024 aan komt.

Dit bericht van augustus 2023 heeft auteur Patricia de Ryck bijgewerkt op 26 december 2023.

De Bevers: De Weg Naar Ahoy

In het vierde seizoen van De Bevers volgen we oud-zaalvoetbal-ster en volkszanger John de Bever * en zijn grote liefde Kees Stevens op weg naar hun grote droom: samen optreden in Ahoy. Met twee shows van dit enorme muziekfestijn op de agenda wordt het veel besproken stel in rap tempo klaargestoomd voor het evenement van hun leven. Er moet nog van alles worden geregeld, bedacht en gerepeteerd.

Hebben jullie Kees ook gespot in The Passion 2023?

De Bevers seizoen 4

Maar we zien in De Bevers seizoen 4 meer dan alleen de Ahoy avonturen. Daarnaast moet er natuurlijk ook gewoon gewerkt worden. En wie hard werkt, moet op zijn tijd ook ontspannen. Een korte vakantiebreak mag dan niet ontbreken. Ook daar wordt het geliefde koppel gevolgd door de camera’s van hun realityreeks. En zoals we van Kees inmiddels gewend zijn; ook op vakantie heeft hij weer een overvol programma op de planning (waarbij elke gelegenheid wordt aangegrepen om ook hun aanstaande Ahoy-concert onder de aandacht te brengen). In aflevering 5 zien we dan ook dat met Ahoy in het vooruitzicht de spanning begint op te lopen. In Volendam hebben ze een generale repititie, waarbij alle kopstukken van de show aanwezig zullen zijn. Wie er zoal bij zijn. Denk aan Belle Perez, Lee Towers, maar ook Wilfred Genee, Johan Derksen en Caroline van der Plas. Kortom: we kunnen ook in deze reeks weer veel gesteggel en gedoe verwachten.

De Bevers in Ahoy – Het Concert op tv

En ben je nu zelf niet bij De Bevers Live in Ahoy op 30 september en 1 oktober? Maar zou je de show wel graag willen zien? Dan hebben we goed nieuws. Op Tweede Kerstdag kun je in herhaling nogmaals naar de show kijken; om 22.00 uur op RTL5 wordt een compilatie uitgezonden. De Bevers in Ahoy – Het Concert duurt maar liefst twee uur!

De Bevers live in Ahoy concert

Kun je niet meteen naar het concert van De Bevers live in Ahoy kijken? Geen probleem: het concert staat namelijk ook op Videoland. De compilatie van het concert van John de Bever en Kees Stevens duur 1 uur en 27 minuten. Speciale gasten als Lee Towers, Johan Derksen en Caroline van der Plas komen langs. Wat je kunt verwachten? Op Videoland lezen we: “De avond staat garant voor oer-Hollandse gezelligheid, meeslepende levensliederen en muzikale verrassingen.”

De Bevers Vieren Kerst in Ahoy

Na de show in Ahoy werd meteen bekendgemaakt dat er in 2024 een kerstshow van De Bevers volgt in Ahoy. Op 14 en 15 december is het zover. De verkoop gaat weer razendsnel. Over een vijfde seizoen van De Bevers is officieel nog niets bekendgemaakt; maar met een kerstshow in het vooruitzicht kan het volgens mij niet anders dan dat de camera’s ze blijven volgen. Op de hoogte blijven? Dat doe je via: InstagramWhatsApp,Facebook-groep én/of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Terugkijken De Bevers

De Bevers seizoen 4 is vanaf donderdag 31 augustus wekelijks om 20.30 uur bij RTL5 te kijken. Je kijkt een week vooruit via Videoland. Wist je dat je daarnaast tegenwoordig 7 dagen gratis kunt terugkijken via de TV Gemist optie van Videoland? Je kijkt tot zeven dagen je favoriete RTL programma’s terug. Dat kan zowel via de website als de app. Wil je dit vanuit het buitenland doen, dan vermoed ik dat je wel een VPN Verbinding nodig hebt, die je op Nederland zet. Je kunt het altijd eventjes testen. Sowieso: werkt het niet met een VPN, dan kun je je abonnement meteen weer opzeggen. Ze hebben namelijk een gratis testperiode.

Foto: Tom Cornelissen

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

26 december 2023 /