Rad van het Jaar 2023 met Frank Evenblij en deze gasten

Je kunt op oudejaarsavond om 21.15 uur bij BNNVARA op NPO1 kijken naar Rad van het Jaar 2023. Frank Evenblij neemt samen met zijn gasten de grappigste en meest onvergetelijke fragmenten van 2023 door. Ontdek er hier meer over.

Rad van het Jaar 2023

Waarom liep het songfestival in de soep? Wat was de grootste blunder tijdens de verkiezingen? En: wie durft de komende jaren niet meer op TV te komen? Op oudejaarsavond blikt Frank Evenblij samen met zijn gasten terug op het afgelopen jaar. Om de beurt draaien de gasten aan het rad, beantwoorden ze quizvragen en blikken ze terug op het afgelopen jaar. Wie weet bijvoorbeeld welk weerrecord deze zomer werd verbroken? Of wat het bizarste filmpje is dat A.I heeft voortgebracht?

Gasten Rad van het Jaar 2023

Samen met Heleen van Royen, Thomas van Luyn, Raymond Mens, Nabil Aoulad Ayad en Georgina Verbaan neemt Frank Evenblij de grappigste en meest onvergetelijke fragmenten van 2023 door. Ook deze gasten zagen we zelf in 2023 op tv. We zetten op een rijtje waar we de Rad van het Jaar 2023 gasten en de presentator ook in zagen.

Gasten zag je in…

Rad van het Jaar 2023 op tv kijken

Rad van het jaar 2023 is op oudejaarsavond om 21.15 uur bij BNNVARA op NPO1 te kijken. Wist je dat je NPO Start ook vanuit het buitenland kunt kijken als je gebruik maakt van een VPN Verbinding, die je op Nederland zet.

Foto: Annemieke van der Togt

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

31 december 2023 /