Rad van het Jaar 2023 met Frank Evenblij en deze gasten

Je kunt op oudejaarsavond om 21.15 uur bij BNNVARA op NPO1 kijken naar Rad van het Jaar 2023. Frank Evenblij neemt samen met zijn gasten de grappigste en meest onvergetelijke fragmenten van 2023 door. Ontdek er hier meer over.

Rad van het Jaar 2023

Waarom liep het songfestival in de soep? Wat was de grootste blunder tijdens de verkiezingen? En: wie durft de komende jaren niet meer op TV te komen? Op oudejaarsavond blikt Frank Evenblij samen met zijn gasten terug op het afgelopen jaar. Om de beurt draaien de gasten aan het rad, beantwoorden ze quizvragen en blikken ze terug op het afgelopen jaar. Wie weet bijvoorbeeld welk weerrecord deze zomer werd verbroken? Of wat het bizarste filmpje is dat A.I heeft voortgebracht?

Gasten Rad van het Jaar 2023

Samen met Heleen van Royen, Thomas van Luyn, Raymond Mens, Nabil Aoulad Ayad en Georgina Verbaan neemt Frank Evenblij de grappigste en meest onvergetelijke fragmenten van 2023 door. Ook deze gasten zagen we zelf in 2023 op tv. We zetten op een rijtje waar we de Rad van het Jaar 2023 gasten en de presentator ook in zagen.

Gasten zag je in…

Rad van het Jaar 2023 op tv kijken

Rad van het jaar 2023 is op oudejaarsavond om 21.15 uur bij BNNVARA op NPO1 te kijken. Wist je dat je NPO Start ook vanuit het buitenland kunt kijken als je gebruik maakt van een VPN Verbinding, die je op Nederland zet.

Foto: Annemieke van der Togt

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

31 december 2023 /