De Verhulstjes seizoen 5 op Play4, GoPlay en Videoland kijken

De Verhulstjes seizoen 5 is vanaf zondag 5 november om 20.00 uur op Play4 en GoPlay te kijken. Om 21.00 uur kunnen de Nederlandse kijkers de aflevering zien op Videoland. Nederlandse kijkers die geen Videoland abonnement hebben of extra’s willen zien, lezen hieronder hoe ze ook in Nederland De Verhulstjes kunnen kijken. Ontdek hier in ieder geval alles over De Verhulstjes seizoen 5 met Marie, Viktor, Gert Verhulst en Ellen Callebout. De familie gooit het roer om en gaat kamperen in de Ardèche, uitrusten in Saint-Tropez… én op cruise door Scandinavië…

Dit bericht van 24 juli 2023 heeft begin november 2023 een update gekregen door auteur Patricia de Ryck.

De Verhulstjes seizoen 5

Dat De Verhulstjes seizoen 5 er aan komt, is in maart 2023 bekendgemaakt. Gert Verhulst en Ellen Callebout vertelden dit aan het Nederlandse programma RTL Boulevard tijdens de première van de musical Les Misérables in Nederland. Verhulst vertelt dat hij nooit had verwacht dat zoveel mensen interesse zouden hebben in hun dagelijkse leven. “Voor ons is het ook leuk om terug te kijken”, zegt hij tegen RTL Boulevard. Gert Verhulst zei er toen over: “Ik mag er nog niets over vertellen, maar we gaan iets heel leuks doen. (…) Ik kijk er heel erg naar uit.”

Nieuw seizoen De Verhulstjes

Waar het nieuw seizoen De Verhulstjes over gaat? In het nieuwe, vijfde seizoen van de populaire realityreeks volgen we het reilen en zeilen van Gert, Ellen, Marie en Viktor. En dat mag de kijker dit seizoen vrij letterlijk nemen. De familie gooit het roer om en gaat uitrusten in hun tweede thuis in Saint-Tropez, kamperen in de Ardèche … en gaat op cruise door Scandinavië. Tijdens de cruise van zeven dagen trekken ze van Kiel over Kopenhagen tot Flåm.

Ardèche

In de eerste aflevering wil Gert maar wat graag jeugdherinneringen ophalen op de camping in de Ardèche waar hij vroeger als kind zijn jaarlijkse vakantie doorbracht met zijn ouders: Camping International. Gert neemt zijn gezin mee en ontpopt zich tot de ideale reisleider en campinggids. Op de camping zelf lijkt na al die jaren vooral nog niet zo bijster veel veranderd, en dat heeft melancholische gevolgen voor de pater familias. Marie, Ellen en Vik varen mee op Gerts nostalgische trip. Aan activiteiten op de camping is er alvast geen gebrek.  

Nostalgie

In aflevering 2 van De Verhulstjes seizoen 5 kijken we mee tijdens de nostalgietrip. Gert is een man met een missie en wil maar één ding: vissen. Samen met Viktor koopt hij een visbewijs en wagen ze zich aan de nostalgische activiteit. Gert: “Het loze vissertje, dat is Viktor.”  Maar ook watersport kan niet ontbreken in de Ardèche: “Je kan niet naar de Ardèche zonder te kajakken.” Wanneer de visvangst weinig blijkt op te leveren, beslist de familie om uit eten te gaan in het restaurant van Piet Huysentruyt, Likoké. En daar krijgen ze een lesje etiquette van Viktor.

Wist je dat Sarah – de vriendin van Victor – te zien is in De Verraders en Celebrity Masterchef Vlaanderen.

De 3 Biggetjes

De familie Verhulst heeft in aflevering 3 de Franse camping ingeruild voor hun thuishaven: Antwerpen. Marie Verhulst kan niet wachten om haar personage Pluisje (dat ze speelt in De 3 Biggetjes) te leren kennen, maar schrikt toch als ze haar masker voor de eerste keer ziet. Marie: “Ga ik wel schattig zijn? Ik ben precies IT…”

Les chiens de Saint Tropez

Viktor ruilt zijn auto in voor een Vespa en neemt Gert en Ellen mee om te gaan picknicken in het stad. Martine wordt in de bloemetjes gezet voor dag van de poetshulp en wat is nu een beter cadeau dan het prachtige boek: Les chiens de Saint Tropez. Gert: “Eindelijk iemand dat blij was met het boek.”

Cruise met De Verhulstjes

De Verhulstjes vertoeven later dit seizoen ook nog eens aan boord van een splinternieuw cruiseschip. Samen met meer dan 6000 medepassagiers hebben ze heel wat stops voor de boeg. Ze varen van de Duitse havenstad Kiel naar Kopenhagen om van daaruit de pittoreske Noorse Fjorden te verkennen in Hellesylt, Ålesund en Flåm. Aan boord is er ruimschoots eten en entertainment voorzien zoals o.a. zwembaden, cafés, restaurants, een spa en nog veel meer. Van Bingo spelen tot een chique gala-avond, ze verkennen alles op het cruiseschip.  

Verhulstjes seizoen 5 najaar op tv

Op 17 juli 2023 heeft Play4 bekendgemaakt dat De Verhulstjes seizoen 5 in het najaar op tv komt. De opnames zijn in de zomer van 2023 nog in volle gang. Over de inhoud van het vijfde seizoen kon je hier boven al meer lezen.

Wanneer De Verhulstjes seizoen 5 kijken?

Wanneer je De Verhulstjes seizoen 5 precies kunt kijken? Dat is eerder dan we hadden verwacht. Bij het maken van een prognose aan de hand van de eerdere seizoenen, dachten we aan januari 2024. Maar het wordt dus al vanaf 5 november 2023. (Waar we onze prognose destijds op hadden gebaseerd: Seizoen 4 werd vanaf januari 2023 uitgezonden. Het derde seizoen ging van start in februari 2022. Seizoen 2 werd uitgezonden vanaf augustus 2021 en seizoen 1 vanaf januari 2021.)

De Verhulstjes terugkijken

Wil je De Verhulstjes terugkijken, dan kan dit in Nederland via Videoland. In België kun je De Verhulstjes seizoen 1, 2, 3 en 4 terugkijken via GoPlay. Daar vind je ook de nieuwe afleveringen en nog exclusieve momenten, die je niet zag in de afleveringen op tv. Seizoen 1, 2, 3 en 4 zijn ook te kijken op Streamz. Wil je vanuit het buitenland (of Nederland) naar De Verhulstjes kijken, zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op België zet, dan kun je via GoPlay het eerste, tweede, derde en vierde seizoen dus nog terugkijken. Ideaal voor Nederlandse kijkers, die geen abonnement op Videoland hebben / willen, maar wel De Verhulstjes seizoen 5 in Nederland wil kijken.

Alles over alle seizoenen van De Verhulstjes lees je op VlaamsKijken:

  1. Seizoen 1
  2. Seizoen 2
  3. Seizoen 3
  4. Seizoen 4
  5. Seizoen 5

Foto: Play4 van het vierde seizoen.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

2 november 2023 /