Derde seizoen De Verhulstjes: Antwerpen | In Nederland te kijken?

Het derde seizoen van De Verhulstjes is te kijken op GoPlay en Videoland. In seizoen drie van de populaire realityserie volgen we Gert Verhulst, Ellen, Viktor en Marie in Antwerpen. Wil je vanuit Nederland graag naar het derde seizoen van De Verhulstjes kijken, lees dan snel verder.

Alles over alle seizoenen van De Verhulstjes lees je op VlaamsKijken:

  1. Seizoen 1
  2. Seizoen 2
  3. Seizoen 3
  4. Seizoen 4
  5. Seizoen 5

Derde seizoen De Verhulstjes

Waar De Verhulstjes in het eerste seizoen zich vooral afspeelde in Oostduinkerke aan de Belgische kus. Daar mochten we in het tweede seizoen mee naar Saint Tropez. In het derde seizoen blijven De Verhulstjes dichterbij huis, namelijk in Antwerpen. Daar is het appartement van Gert Verhulst aan het MAS klaar. Samen met Ellen Callebout en honden Leo en Marcel wil hij hier vaker verblijven. Daarnaast is ook het stekje van Viktor Verhulst in de stad bijna klaar. En Marie Verhulst woont al alleen.

Leven van familie Verhulst

In het derde seizoen zullen de levens van De Verhulstjes dan ook iets meer afzonderlijk te zien zijn. Tenslotte zijn Viktor en Marie al lang niet alleen meer de-kinderen-van. Viktor Verhulst timmert aan de weg als presentator. En Marie Verhulst is het nieuwe baasje van Samson. Daarnaast heeft Gert natuurlijk ook al zijn bezigheden: van tv-werk – zoals voor Dancing with the stars – tot aan zingen en zijn Studio 100-werk. En wat te denken van de bezigheden van Ellen Callebout; eigenlijk ben ik daar ook wel heel nieuwsgierig naar. Maar het blijft natuurlijk ook vooral genieten van dit – af en toe zotte – gezin. Zo loopt het in de eerste aflevering al meteen goed fout wanneer Gert en Viktor samen pannenkoeken gaan bakken. Hilariteit gegarandeerd.

De Verhulstjes terugkijken (in Nederland)

Wil je de hele reeks van De Verhulstjes terugkijken, dan kan dit in Nederland via Videoland. In België kun je De Verhulstjes seizoen 1, 2, 3 en 4 terugkijken via GoPlay. Daar vind je ook de nieuwe afleveringen en nog exclusieve momenten, die je niet zag in de afleveringen op tv. Seizoen 1, 2, 3 en 4 zijn ook te kijken op Streamz. Wil je vanuit het buitenland (of Nederland) naar De Verhulstjes kijken, zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op België zet, dan kun je via GoPlay het eerste, tweede, derde en vierde seizoen dus nog terugkijken. Ideaal voor Nederlandse kijkers, die geen abonnement op Videoland hebben / willen, maar wel De Verhulstjes seizoen 5 in Nederland wil kijken.

* Zelf gebruik ik VPN Nederland, maar je kunt ook kiezen voor aanbieders als NordVPN en AtlasVPN.

Foto: Play4

7 februari 2022 /