De Verhulstjes: realityshow Gert Verhulst en gezin op Videoland / RTL5

Gert Verhulst en zijn gezin worden in De Verhulstjes gevolgd in hun dagelijkse leven. In Nederland wordt de show vanaf vrijdag 19 november om 20.30 uur uitgezonden op RTL5. Videoland-kijkers kunnen de show al volledig terugkijken. In België was het eerste seizoen begin 2021 te kijken op Play4. Inmiddels is zelfs seizoen 2 al uitgezonden.

UPDATE 22/7/2023: De Verhulstjes seizoen 5 is aangekondigd!

De Verhulstjes

In De Verhulstjes wordt het gezin van pater familias Gert Verhulst en zijn vrouw Ellen gevolgd. De man die we natuurlijk allemaal leerden kennen dankzij Samson & Gert. Inmiddels is dochter Marie Verhulst het nieuwe baasje van Samson. We konden al van nieuwe afleveringen genieten. Zoon Viktor Verhulst kennen we dan weer van Love Island én niet te vergeten van zijn Vlogdown. Door het succes van die online reeks is het idee voor deze realityshow ontstaan.

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer streamtips dankzij Guidinc.

Opa Jos overleden

De opnames voor De Verhulstjes zijn begin november 2020 gestart. Ook opa Jos zou een prominente rol gaan vervullen in de serie, maar in de voorstukjes zagen we al dat we horen dat hij in het ziekenhuis is opgenomen. Helaas hebben we een weekje geleden vernomen dat Jos Verhulst op 90-jarige leeftijd is overleden. Hoe ze afscheid in de realityserie verwerken, is de vraag. Afscheid nemen van je vader en opa is tenslotte wel heel privé.

Verhulstjes kijken in Nederland

De Verhulstjes kijken, was in België mogelijk via GoPlay en VIER. In Nederland was er geen mogelijkheid om deze realityserie over de familie Verhulst te kijken. Ik schreef destijds al: hopelijk verkopen ze de uitzendrechten aan een Nederlandse zender, zodat we geluk hebben. Gert Verhulst is in Nederland tenslotte ook bekend. En jawel: we hebben goed nieuws! Vanaf vrijdag 19 november wordt het programma uitgezonden op RTL5.

Videoland

Denk je tijdens het kijken ‘dat heb ik toch al gezien?’ dat klan kloppen. De show staat namelijk sinds 10 mei al op Videoland. Hopelijk zijn de rechten van het tweede seizoen van De Verhulstjes ook verkocht aan Videoland en RTL5.

Tweede seizoen De Verhulstjes

Inderdaad er is ook een tweede seizoen van De Verhulstjes. Bienvenue à Saint-Tropez! Want in het tweede seizoen verwelkomen De Verhulstjes de kijkers in hun prachtige villa aan de Franse Rivièra. De badstad die wereldberoemd werd door de ravissante Brigitte Bardot, de kolerieke doortocht van Louis de Funès en de vele amoureuze en glamoureuze avonturen van de rich and famous. Gert en zijn Verhulstjes verloren er hun hart aan zon, zee en rosé en brengen er hun verdiende zomervakantie door en dit najaar mogen wij mee! Do you do you do you St-Tropez!

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

7 januari 2021 /