De Verhulstjes: realityshow over Gert Verhulst en gezin

Gert Verhulst en zijn gezin worden in De Verhulstjes gevolgd in hun dagelijkse leven. De realityshow is sinds vanavond (7 januari) 20.35 uur te volgen bij VIER.

De Verhulstjes

In De Verhulstjes wordt het gezin van pater familias Gert Verhulst en zijn vrouw Ellen gevolgd. De man die we natuurlijk allemaal leerden kennen dankzij Samson & Gert. Inmiddels is dochter Marie Verhulst het nieuwe baasje van Samson. We konden al van nieuwe afleveringen genieten. Zoon Viktor Verhulst kennen we dan weer van Love Island én niet te vergeten van zijn Vlogdown. Door het succes van die online reeks is het idee voor deze realityshow ontstaan.

Opa Jos overleden

De opnames voor De Verhulstjes zijn begin november 2020 gestart. Ook opa Jos zou een prominente rol gaan vervullen in de serie, maar in de voorstukjes zagen we al dat we horen dat hij in het ziekenhuis is opgenomen. Helaas hebben we een weekje geleden vernomen dat Jos Verhulst op 90-jarige leeftijd is overleden. Hoe ze afscheid in de realityserie van De Verhulstjes verwerken, is de vraag. Afscheid nemen van je vader en opa is tenslotte wel heel privé.

Verhulstjes kijken in Nederland

De Verhulstjes kijken, doe je op VIER. Dat betekent dat we in Nederland geen mogelijkheid hebben om deze realityserie te kijken. VIER werkt namelijk op de website met een zogenoemde geo-block, waarbij je niet vanuit het buitenland naar de programma’s mag kijken. Hopelijk verkopen ze de uitzendrechten aan een Nederlandse zender, zodat we geluk hebben. Gert Verhulst is in Nederland tenslotte ook bekend. Nu er steeds meer Vlaamse programma’s in Nederland te zien zijn, is die kans natuurlijk wel aanwezig… Wie weet hebben we geluk… Ik hou jullie hiervan op de hoogte via Instagram en mijn Facebook-groep.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

7 januari 2021 /