K3 Dans van de Farao: alles over cast en verhaal

De nieuwe K3-film Dans van de Farao is nog steeds te zien in de bioscoop in zowel Nederland als Vlaanderen. Ontdek hier alles over de film met K3 zangeressen Hanne Verbruggen, Klaasje Meijer en Marthe De Pillecyn in de hoofdrol. Daarnaast in de cast van Dans van de Farao ook Jacques Vermeire, Carry Goossens, Soy Kroon, Fenna Ramos, Britt Scholte en Samir Hassan.

K3 – Dans van de Farao

Hanne, Marthe en Klaasje gaan hun nieuwe album voorstellen in een Egyptisch museum. Ze brengen alles in orde voor hun optreden. Wanneer ze in het museum alle drie een wens doen bij een Egyptische Wenskat, komt die tot hun verbazing uit. Hanne kan de gedachten lezen van mensen en dieren, Marthe kan alles kopen wat ze voor zichzelf wil, en Klaasje kan blijven wensen wat ze maar wil. Maar de wensen van de Wenskat zijn vervloekt door farao Tritanchamon. De drie vervloekte wensen keren zich tegen K3 en zorgen voor een hoogoplopende ruzie tussen de meisjes. Net voor hun optreden besluiten ze te splitten. Ze willen elkaar nooit meer zien! Zorgt de Wensvloek voor het einde van K3 of overwint vriendschap alles?

Wist je dat er heel veel Dans van de Farao-producten zijn?

Cast K3 – Dans van de Farao

We zien in de cast van K3 – Dans van de Farao een aantal bekende gezichten. Natuurlijk worden de hoofdrollen gespeeld door K3-zangeressen Hanne Verbruggen, Klaasje Meijer en Marthe De Pillecyn. Voor Klaasje zal het het waarschijnlijk haar laatste (of voorlaatste) film zijn, want zij heeft aangegeven dat ze met K3 gaat stoppen. Er is dan ook een zoektocht gestart naar een nieuw K3 talent.

Bekende acteurs en actrices

Naast de K3-tjes zien we in de cast van Dans van de Farao ook bekende acteurs en actrices. Zo zijn er rollen weggelegd voor Jacques Vermeire, Carry Goossens, Soy Kroon, Fenna Ramos, Britt Scholte en Samir Hassan.

  • Jacques Vermeire heeft er al een indrukwekkende carrière op zitten, zo zagen we de afgelopen tijd op tv in programma’s als Jacques 70, Viva Vermeire en Hit the road Jacques. Maar er is nog meer nieuws. Je kunt het allemaal lezen in het Jacques Vermeire overzicht van VlaamsKijken.
  • Carry Goossens werkt op dit moment aan de nieuwe film Zeppos: Het Mercatorspoor. Daar heb ik ook uitgebreid geschreven over waar je de acteur van kent en wat hij zoal anno 2021 doet.
  • Soy Kroon is op dit moment ook in de bioscoop te zien met het vervolg op Zwaar verliefd! Hij maakte indruk als Guus Walema in Hoogvliegers. Je kunt hem ook kennen van Galaxy Park.
  • Fenna Ramos zag je bijvoorbeeld in Ron & Riet vertrekken niet. Ze is daarnaast presentatrice en bekend als Esmee uit de Misfit-films.
  • Britt Scholte zie je naast Carry Goossens in Zeppos: Het Mercatorspoor, maar ze heeft ook de hoofdrol te pakken in Sas heeft een soa. Klik op het artikel over die show en ontdek meteen meer over de Nederlandse actrice Britt Scholte.
  • Samir Hassan ken je als Guus uit de K3 Roller Disco. Daarnaast was hij recent ook te zien in de Videoland-serie Follow de SOA.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

26 juli 2021 /