Afscheidsconcert Nick & Simon op tv kijken: Nu of ooit!

Zaterdagavond 29 april kun je om 22.25 uur op NPO1 bij AVROTROS kijken naar Nu of ooit. Dit is een registratie van het afscheidsconcert dat het Volendamse duo Nick & Simon gaf in een uitverkocht Ahoy Rotterdam.

Afscheidsconcert Nick & Simon

Nick Schilder en Simon Keizer stoppen na hun afscheidsconcert Nu of Ooit als muzikaal duo*. Na hun debuut in 2006 zijn ze zeventien jaar lang onafscheidelijk van elkaar geweest. Maar nu maken ze ruimte voor individuele creativiteit en al langer gekoesterde solo*-aspiraties. De uitzending wordt ‘a trip down memory lane’, waarin àl hun grote hits te horen zijn: van hun debuutsingle ‘Steeds weer’ via ‘Pak maar m’n hand’ door naar de monsterhit ‘Rosanne’.

Nieuw programma over The Beatles

Ze mogen dan stoppen als muzikaal duo, we gaan Nick Schilder* en Simon Keizer in ieder geval nog samen op tv zien. Na Strandgasten is namelijk het volgende programma alweer aangekondigd door AVROTROS. The Beatles: Magical Mysterie Tour met Nick Schilder, Simon Keizer* en Kees Tol is vanaf 18 mei om 21.30 uur bij AVROTROS op NPO1 te kijken. De heren reizen af naar Engeland om het verhaal van John Lennon, Paul McCartney, George Harrison en Ringo Starr te ontdekken en vast te leggen. Wat maakt het dat The Beatles zo’n onuitwisbare indruk hebben achtergelaten? En wat is het mysterie achter hun populaire liedjes waardoor ze hedendaagse muzikanten nog steeds beïnvloeden?

Natuurlijk delen we te zijner tijd meer over dit nieuwe tv programma via onze social media. 

Afscheidsconcert Nick & Simon kijken

Het afscheidsconcert van Nick & Simon – Nu of ooit – is op zaterdag 29 april om 22.25 uur op NPO 1 te kijken. We gaan er vanuit dat-ie vervolgens ook terug te kijken is via NPO Plus en NPO Start. Dat laatste kun je ook vanuit het buitenland; zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op Nederland zet.

Foto: Ali Mousavi

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

29 april 2023 /