Karista Khan: winnares The Voice Kids 2022 in België (uit Team Duncan)

Karista Khan is de winnares geworden van The Voice Kids 2022 in België; deze deelneemster uit het team van Duncan Laurence sleept zo een studiebeurs van 10.000 euro in de wacht. Daarnaast brengt Karista Khan als winnaar van The Voice Kids 2022 meteen haar eerste eigen single uit. Dat is Shackles; een cover van Mary Mary.

Finale The Voice Kids 2022

Acht jonge finalisten streden vanavond voor de titel van dé Voice Kids van 2022. Nadat ze één voor één een nummer brachten, stuurden de coaches hun topfinaliste door naar de slotronde. De 14-jarige Karista uit Deurne uit team Duncan overtuigde daarbij de digitale publieksjury en kroonde zich als winnares van The Voice Kids 2022. Ze is daarmee de opvolgster van Gala

Winnaar The Voice Kids 2022: Karista

Karista Khan kan als winnaar van The Voice Kids 2022 in België haar geluk niet op. “Woorden schieten mij tekort! Ik ben God super dankbaar dat ik deze kans heb kunnen krijgen! Als mijn zus mij niet had ingeschreven had ik deze belevenis niet meegemaakt. Ik ben superdankbaar!”, aldus de winnares.

Karista Khan: winnares The Voice Kids 2022

Karista Khan houdt van gospelmuziek en komt uit een muzikaal nest. Haar moeder was zangeres en zong bij Will Tura, maar ook solo. Al vanaf haar auditie bewees Karista dat ze gemaakt is om op een podium te staan. Ze blies alle vier coaches omver met het nummer Don’t Let Go van En Vogue. Tijdens de halve finale bewees ze opnieuw dat ze een echte artiest is met het nummer Shackles van Mary Mary, eveneens haar gloednieuwe single.

Karista in finale The Vloice Kids België

In de finale bracht ze Glory van Common & John Legend en wist ze haar coach Duncan en ook coach Laura tot tranen toe te ontroeren . Ook team K3 luisterde met open mond: “Karista, wauw! We kunnen bijna niet beschrijven wat jouw optreden in deze zaal heeft gebracht. Je stem is er één uit de duizend. Jij krijgt mensen stil”, klonk het. 

Coach Duncan Laurence

Coach Duncan Laurence is ontzettend trots nu de winnares van The Voice Kids 2022 België uit team Duncan komt. Hij vertelt: “Karista is een heel verlegen meisje, wat super hard in contrast staat met hetgeen we op het podium van haar zien. Ze vertelt haar verhaal telkens op zo’n waanzinnig mooie manier. Ze is down to earth maar tegelijk ook zo’n waanzinnige ster. Dat is onwaarschijnlijk. Het is één van de mooiste combinaties op aarde.”

Ontdek hier meer over de coaches van The Voice Kids 2022.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

27 mei 2022 /