VTM GO najaar 2023 met deze nieuwe programma’s

VTM GO gaat najaar 2023 in met tal van nieuwe programma’s. We zetten ze allemaal voor je op een rijtje. Zo kun je er dit najaar kijken naar de nieuwe fictie serie Splinter. Neemt Bart Appeltans het interieur van bekende Vlamingen onder de loep. En ook bekende tv-gezichten als Stefi Merci, Sven De Ridder, Charlotte Sieben en Francisco Schuster maken nieuwe programma.

Lees ook:

Programma’s VTM GO najaar 2023

Wil je deze nieuwe programma’s niet missen – net als de programma’s van VTM en de andere omroepen – volg ons dan via Instagram, Facebook en de nieuwsbrief. Als je op de titel klikt, ga je naar de uitgebreide artikelen over deze nieuwe programma’s van VTM GO najaar 2023. Hieronder stellen we ze daarnaast allemaal kort aan je voor.

  • Op Instagram al meer foto’s van deze nieuwe shows.

VTM GO (in Nederland) kijken

Je kunt VTM GO kijken via de app en website. Dit is in Nederland ook mogelijk. Al zijn er steeds meer programma’s met een wereldbolletje afgeschermd. Wil je VTM GO in Nederland kijken, lees dan: Vlaamse tv: VRT MAX, GoPlay, VTM Go, Streamz kijken Nederland.

Nieuwe programma’s VTM GO najaar 2023:

Splinter

Na een verlammende val op de atletiekpiste, krijgt de gedisciplineerde Splinter de hartverscheurende diagnose dat ze nooit meer zal kunnen lopen. Ze blijft niet bij de pakken zitten en ruilt haar vader en geboortedorp in voor een bruisende stad waar ze op zoek gaat naar zelfstandigheid en een nieuw doel in haar leven. De ontmoeting met haar excentrieke huisgenoot Bill is het startschot van een emotionele zoektocht naar een studierichting, seksualiteit, vriendschap en bovenal: selflove. Vindt ze de kracht om haar eigen lot te bepalen? Onder anderen Sofia Ferri*, Flor Van Severen en Koen De Bouw* vertolken een rol in de reeks.

Drop Off

Geraken acteurs Francisco Schuster* en Charlotte Sieben op tijd thuis nadat ze ergens ver weg van huis op een onbekende locatie worden gedropt? Ze krijgen slechts 10 dagen om al liftend én zonder centen op zak het thuisfront te bereiken. Welke klusjes doen ze om geld te verdienen? Hoe verplaatsen ze zich? En waar brengen ze de nacht door? Eén ding is zeker: Drop Off belooft een spannende reis met een heleboel onvoorziene obstakels.

Geluksdag

Dream big! Steffi Mercie en Sven de Ridder* trekken eropuit in een busje om kinderen hun geluksdag te laten beleven. Daarvoor krijgen ze telkens de hulp van een expert binnen de droom van het kind. Van zingen met hun favoriete idool tot sporten met een ware topatleet. In Geluksdag worden de grootste dromen werkelijkheid!

Blind Getrouwd: Het Vijfde Huwelijk

Blind Getrouwd gaat dit jaar een stap verder, op zoek naar éxtra veel liefde. In Blind Getrouwd: Het Vijfde Huwelijk gaan we voor een extra huwelijk. En dat met alles erop en eraan: een trouwfeest, huwelijksreis en een 7-tal weken samenwonen: het vijfde koppel doorloopt dezelfde stappen als de 8 deelnemers die bij VTM te zien zijn. Op het einde van de rit wacht voor dit moedige duo dezelfde vraag: zijn ze klaar voor de rest van hun leven samen en blijven ze getrouwd? Maar de meest prangende vraag blijft voorlopig: zullen de experten erin slagen om een vijfde koppel te vormen?

Lees ook: Blind Getrouwd 2023 deelnemers en VTM GO reeks met Ingeborg.

Huis Gesmaakt

In Huis Gesmaakt gaat interieurarchitect en Huis Gemaakt-jurylid Bart Appeltans* op bezoek bij bekende Vlamingen die de deuren van hun crib helemaal openzetten. Bart neemt onomwonden hun interieur onder de loep. Wat springt uit het oog en wat kan er beter? De kijkers kunnen samen met hem raden in welk interieur ze terecht zijn gekomen en mee binnenglippen in het huis van de bekende Vlaming.

Het Uur Van De Waarheid

Waar De Verraders stopt, gaat Het Uur Van De Waarheid door op VTM GO. Loïc Van Impe* ontvangt de slachtoffers van de verraders en de bannelingen en ontrafelt samen met hen de geheimen van het spel. Loïc serveert hen een heerlijke maaltijd terwijl ze hun hart luchten over het gespin in het kasteel. Als kers op de taart onthult Loïc de identiteit van de verraders aan de afvallers. 

Lees ook: De Verraders België seizoen 2 met deze deelnemers op VTM.

Jordy doet Ibiza

Rakketakketak! Na een hele zomer vloggen, hard werken en sparen, is het eindelijk zover: Jordy (Jonas Van Geel) gaat naar Ibiza. Vol enthousiasme en zonder grenzen beleeft hij er een eerste wilde nacht. De volgende ochtend slaat de realiteit hard toe wanneer hij beseft dat zijn zuurverdiende centjes als sneeuw voor de zon zijn verdwenen. Plotseling staat hij zonder geld en onderdak op het vakantie-eiland, en moet hij nog een week zien te overleven. Kan Jordy er alsnog een onvergetelijke tijd van maken? 

Jordy doet Ibiza – elke woensdag en zaterdag op VTM GO en vanaf 8/9 om 22u15 bij VTM. Lees: Jonas Van Geel als De Jordy naar Ibiza voor VTM GO.

NO CAP

Gen Z door de ogen van Gen Z. In NO CAP trekt een jonge journaliste op onderzoek uit binnen haar eigen generatie. Waar houden haar leeftijdsgenoten zich mee bezig? Waar spiegelen ze zich aan op sociale media? Op welke vragen zoeken ze antwoorden? Met open blik en zonder oordeel gaat NO CAP undercover in de wereld van Gen Z. En vooral: ze ondergaat zelf. 

Gerben & Steffi De Leven

Online content creators Gerben Tuerlinckx en Steffi Mercie beleven de zomer van hun leven. Van dansen op hun favoriete festivals tot genieten op een tropische vakantiebestemming. Te midden van al het plezier, is het ook tijd voor serieuze stappen. Kijkend Vlaanderen ontdekt het in een nieuw seizoen van Gerben & Steffi De Leven. 

Move On

Na de finale act van de Vloglab Band staat Steffi Mercie een nieuw en spannend avontuur te wachten in Move On. Een danschoreograaf benadert haar met een uitdagende kans: het leiden van een dansschool voor jongeren met een moeilijke thuissituatie. Steffi is razend enthousiast om haar oude passie nieuw leven in te blazen. Om de kas te spijzen, doet ze samen met haar collega’s mee aan een prestigieuze danswedstrijd. De hoofdprijs is een aanzienlijke geldsom. Al blijkt de opdracht niet zo simpel… Steffi’s dansschool moet opboksen tegen de absolute top. Slaagt Steffi erin om uit te blinken met haar getalenteerde dansers en indrukwekkende choreografieën? 

Anthony Kumpen: The Long Road Home

Wordt Anthony Kumpen opnieuw kampioen? De kijker volgt de professionele coureur en teammanager terwijl hij een comeback op de racebaan ambieert. Voor eigen publiek doet hij op het circuit van Zolder een gooi naar de eindwinst in de EURONASCAR competitie. De racepiloot geeft het stokje ook door aan zijn zoon, die samen met zijn vader volop aan een beloftevolle racecarrière timmert. 

Challenge Accepted

Angel en Toon vormen samen het komisch duo Kurkdroog. Ze zijn boezemvrienden en al jaar en dag een internetfenomeen. Maar in Challenge Accepted worden ze elkaars rivalen. Angel en Toon nemen het tegen elkaar op in absurde uitdagingen, waarbij de verliezer een gênante straf te wachten staat. 

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

22 augustus 2023 /