Seizoen 4 van Urk! Met verliefde Teun Föhn en meer…

Urk is één van die plaatsen in Nederland waar ieder zijn vooroordelen meteen over klaar heeft. Maar hoe het echt is in het vissersdorpje; dat zie je in het vierde seizoen van Urk! Op SBS6. De nieuwe reeks start vanavond – dinsdag 31 augustus – na Familie Gillis: Massa is Kassa seizoen 4.

Urk!

In URK! wordt een aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden tijdens hun dagelijkse bezigheden op de voet gevolgd. De portretten in URK! onthullen niet alleen bijzonderheden in het leven van de Urkers, maar ook een aantal onvermoede gewoontes in het kleine vissersdorp. Urk is dus allesbehalve een doorsnee gemeenschap. Deze tv-serie laat het dorp met haar kleurrijke bewoners zien met hun ups en downs, maar ook de verrassende gezichten en unieke verhalen.

Seizoen 4

Wat je van seizoen 4 van Urk! Kunt verwachten? Teun Föhn blijk verliefd en vrienden Fred en Albert gaan kennismaken met de nieuwe vlams van Teun. Gerda gaat trouwen en heeft haar tweelingzus Mathilde gevraagd als ceremoniemeester. En natuurlijk moet er ook nog een prinsessenjurk uitgezocht worden. Visbezorger Tony is getroffen door de coronacrisis en is een andere weg in geslagen.

Ab

Wist je dat Ab (Albert Snoek) – die je ook kent uit Urk! – dit seizoen meedoet aan De Alleskunner VIPS?

Foto: Talpa TV

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

31 augustus 2021 /