Seizoen 4 van Urk! Met verliefde Teun Föhn en meer…

Urk is één van die plaatsen in Nederland waar ieder zijn vooroordelen meteen over klaar heeft. Maar hoe het echt is in het vissersdorpje; dat zie je in het vierde seizoen van Urk! Op SBS6. De nieuwe reeks start vanavond – dinsdag 31 augustus – na Familie Gillis: Massa is Kassa seizoen 4.

Urk!

In URK! wordt een aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden tijdens hun dagelijkse bezigheden op de voet gevolgd. De portretten in URK! onthullen niet alleen bijzonderheden in het leven van de Urkers, maar ook een aantal onvermoede gewoontes in het kleine vissersdorp. Urk is dus allesbehalve een doorsnee gemeenschap. Deze tv-serie laat het dorp met haar kleurrijke bewoners zien met hun ups en downs, maar ook de verrassende gezichten en unieke verhalen.

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer streamtips dankzij Guidinc.

Seizoen 4

Wat je van seizoen 4 van Urk! Kunt verwachten? Teun Föhn blijk verliefd en vrienden Fred en Albert gaan kennismaken met de nieuwe vlams van Teun. Gerda gaat trouwen en heeft haar tweelingzus Mathilde gevraagd als ceremoniemeester. En natuurlijk moet er ook nog een prinsessenjurk uitgezocht worden. Visbezorger Tony is getroffen door de coronacrisis en is een andere weg in geslagen.

Ab

Wist je dat Ab (Albert Snoek) – die je ook kent uit Urk! – dit seizoen meedoet aan De Alleskunner VIPS?

Foto: Talpa TV

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland, Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

31 augustus 2021 /