Muziekfeest van het jaar 2022 met optredens van deze artiesten

Het Muziekfeest van het jaar 2022 wordt vanavond – woensdag 11 januari – om 21.13 uur opnieuw uitgezonden bij AVROTROS op NPO3. Je kon dit concert – dat 9 én 10 december 2022 plaatsvond in de Ziggo Dome – al tijdens oudejaarsavond op tv zien. En nu kun je dus weer van alle optredens genieten. Ontdek in dit bericht alles over Muziekfeest van het jaar 2022 met deze artiesten om 22.00 uur te kijken op NPO3.

Muziekfeest van het jaar 2022

Het grootste spektakel aan het eind van het jaar met muziek van eigen bodem. Van levenslied tot nederpop, van kroeghits tot de mooiste ballads, bijzondere duetten en verrassende optredens. De show is een feest van herkenning voor jong en oud en staat bol van spectaculaire optredens en muzikale verrassingen. 

Artiesten Muziekfeest van het jaar 2022

Zo zijn onder anderen Jan Smit, Snollebollekes, Rolf Sanchez, Emma Heesters, Mart Hoogkamer, Donnie, Paul de Leeuw, Jeroen van der Boom en Tino Martin te zien. De artiesten spelen met een groot symfonisch orkest onder leiding van Marcel Fisser.

Muziekfeest van het jaar 2022

Het Muziekfeest van het Jaar 2022 is te kijken op op woensdagavond 21.15 uur op NPO 3. Via NPO Plus en NPO Start kun je de optredens van alle artiesten nogmaals terugkijken. Je vindt hier ook optredens van eerdere jaren. Als je gebruik maakt van een VPN Verbinding, die je op Nederland zet, kun je ook vanuit België of een ander land kijken.

Muziekfeest van het jaar 2023

Wil je hier een keertje live bij zijn? Muziekfeest van het jaar 2023 vindt plaats op 9 december 2023 in de Ziggo Dome; dit is de jubileumeditie. Het feest wordt namelijk voor de vijfde keer georganiseerd. Artiesten die in 2023 optreden zijn onder andere Jan Smit, Mart Hoogkamer, Jannes, Frans Duijts en Pascal Redeker. Dit festijn zal op oudejaarsavond dan weer op tv te zien zijn.

Foto: AVROTROS – Ben Houdijk

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

11 januari 2023 /