FOMO Show met Daan Boom, Jasper Demollin en Tobias Camman

FOMO Show met Daan Boom, Jasper Demollin en Tobias Camman. Deze is vanaf vandaag online te zien via npo3.nl, het NPO 3 YouTube-kanaal en de social kanalen van NPO 3. Dankzij de drie tegenpolen heb je geen Fear of Missing Out meer nodig.

FOMO Show

De jeugd heeft het vandaag de dag niet makkelijk. Je hoeft je social media maar te openen en het gevoel dat je iets leuks hebt gemist bekruipt je alweer. Hoe weet je nou welke activiteiten je niet mag missen en welke je beter links kan laten liggen? Om daarachter te komen gaan de vrienden Daan Boom, Jasper Demollin en Tobias Camman op pad in de ‘FOMO-Show’. Als complete tegenpolen nemen zij elkaar mee naar activiteiten waarvan zij denken dat je dat niet mag missen. Zo willen ze de mensen behoeden van kapitale fouten bij het indelen van hun schaarse tijd, om te voorkomen dat jij straks thuis zit met FOMO. Ofwel, Fear of Missing Out.

Daan Boom, Jasper Demollin en Tobias Camman

De aflevering duurt iets langer dan een kwartier. En er zijn ook nog extra’s te vinden. Kortom: fijn vermaak van deze heren. Daan Boom en Jasper Demollin ken je trouwens van Streetlab. Tobias Camman is art-director en film maker. Hij werkte al eerder samen met de gasten van Streetlab.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

10 september 2021 /