Cleo: cast én meer over de film van Eva Cools

Cleo is de debuutfilm van Eva Cools. Je kunt deze film vanavond – vrijdag 3 februari 2023 – om 22.25 uur kijken op Canvas. De hoofdrollen worden gespeeld door Anna Franziska Jäger, Roy Aernouts, Yolande Moreau, Lucie Debay, Martha Canga Antonio, Natali Broods en Ishaq El Akel. Lees hier alles over de Cleo cast en meer…

Cleo

De 17-jarige Cleo (Anna Franziska Jäger) overleeft een verkeersongeval waarbij haar ouders om het leven komen. Haar liefhebbende oma probeert Cleo en haar broertje een warm nest te bieden, maar moet het ontgelden met de rebelse tiener. Cleo zoekt troost in haar pianospel en de muziek van Rachmaninov, maar ook bij de mysterieuze Leos (Roy Aernouts)…

Cleo cast

De Cleo cast telt voor de lezers van VlaamsKijken een aantal bekende namen. Anna Franziska Jäger speelt Cleo. Roy Aernouts is Leos. Yolande Moreau kruipt in de huid van Jet. We zien Lucie Debay als Jeanne. Martha Canga Antonio speelt Myra. Natali Broods zien we als Arianne. En tot slot zien we Ishaq El Akel als Bruno.

Cast Cleo ken je van…

Waar je de Cleo cast van kent. We zetten het op een rijtje:

  • Anna Franziska Jäger speelt ook de hoofdrol in de kortfilm Kom hier. Ze zal daarnaast te zien zijn in de nieuwe serie Alter Ego, die in 2023 op Streamz te zien zal zijn.
  • Roy Aernouts zag je een tijdje geleden nog in de serie Black-out (die in Nederland op Videoland te kijken is), maar hij speelde ook mee in Clinch en 13 Geboden.
  • Yolande Moreaeu was al te zien in verschillende Franse films, zoals Le fabuleux destin d’Amélie Poulain.
  • Lucie Debay zien we vooral veel in Franstalige producties. Zo kun je haar ook kennen uit de serie Cheyenne & Lola. Maar ze speelt ook mee in onder andere The Barefoot Emperor
  • Martha Canga Antonio zag je recent bijvoorbeeld in Roomies en Over Water. Ze debuteerde in de film Black.
  • Natali Broods is vanaf maart 2023 te zien in Arcadia. Daarnaast speelt ze ook in de film Skunk. Je kunt haar verder kennen van haar hoofdrollen in Déjà-Vu, Over water en Façades.
  • Ishaq El Akel debuteerde in de film Cleo. Volgens IMDB heeft hij nog geen andere rollen op zijn naam.

Eva Cools

Cleo is de debuutfilm van Eva Cools. Met het scenario van Cleo won Eva Cools de Visser-Neerlandiaprijs voor Scenario. Deze prijs wordt om en om uitgereikt op het Nederlands Film Festival en Filmfestival Gent. Een paar jaar geleden maakte ze daarnaast de serie Bathroom Stories, die nog steeds te kijken is op VRT MAX. De muziek in deze film komt van Mauro Pawlowski.

Cleo kijken

De film Cleo is te kijken op vrijdag 3 februari om 22.25 uur op Canvas. Vermoedelijk is-ie na uitzending ook op VRT MAX te kijken. Je kunt VRT MAX vanuit Nederland gebruiken in combinatie met een VPN Verbinding, die je op België zet. De film is daarnaast op dvd verkrijgbaar, maar hij staat ook op Netflix.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

3 februari 2023 /