Kom hier met in cast Anna Franziska Jäger en Loes Swaenepoel

De kortfilm Kom Hier van Marieke Elzerman wordt vanavond – zaterdag 30 oktober – om 23.59 uur uitgezonden op Canvas. Het is inmiddels de derde kortfilm na Achttien en Beau Monde. In de cast van Kom Hier maken we kennis met de jonge actrices Anna Franziska Jäger en Loes Swaenepoel.

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Is dat niet jouw ding? Ontdek dan meer kijktips op Guidinc.

Verhaal Kom hier

Sam (Loes Swaenepoel) is een verlegen jonge vrouw die werkt als hondenverzorger in een dierenasiel in Oostende. Wanneer een nerveuze jonge vrouw (Anna Franziska Jäger) haar om hulp vraagt met de opvoeding van haar hond, besluit Sam haar op haar eigen manier te helpen. 

Cast Kom Hier

De rollen in Kom hier worden gespeeld door Anna Franziska Jäger, Loes Swaenepoel en Koen Van Daele. Anna Franziska Jäger speelde in 2019 de hoofdrol van Cleo in de gelijknamige film van Eva Cools. In 2015 zag je haar als Joyce in een aflevering van Vermist. Voor Loes Swaenepoel is dit haar tweede productie; zij debuteerde als Kaat Peters in De Collega’s 2.0. Voor Koen Van Daele is het zijn debuut.

Marieke Elzerman

Kom hier is de afstudeerfilm van de Nederlandse Marieke Elzerman (1996) aan het KASK in Gent. Ze werd met deze film geselecteerd voor Go Short 2021 en Brussels Short Film Festival 2021. De film kreeg de award voor Beste Acteerprestatie op het Kortfilmfestival in Leuven 2020. Maar er waren meer lovende woorden, zoals de Best Fiction Award op IndieLisboa en een speciale vermelding op het Krakow Film Festival. Grote kans dus dat we van Marieke Elzerman nog veel meer gaan horen.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland, Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

30 oktober 2021 /