Kom hier met in cast Anna Franziska Jäger en Loes Swaenepoel

De kortfilm Kom Hier van Marieke Elzerman wordt vanavond – zaterdag 30 oktober – om 23.59 uur uitgezonden op Canvas. Het is inmiddels de derde kortfilm na Achttien en Beau Monde. In de cast van Kom Hier maken we kennis met de jonge actrices Anna Franziska Jäger en Loes Swaenepoel.

Verhaal Kom hier

Sam (Loes Swaenepoel) is een verlegen jonge vrouw die werkt als hondenverzorger in een dierenasiel in Oostende. Wanneer een nerveuze jonge vrouw (Anna Franziska Jäger) haar om hulp vraagt met de opvoeding van haar hond, besluit Sam haar op haar eigen manier te helpen. 

Cast Kom Hier

De rollen in Kom hier worden gespeeld door Anna Franziska Jäger, Loes Swaenepoel en Koen Van Daele. Anna Franziska Jäger speelde in 2019 de hoofdrol van Cleo in de gelijknamige film van Eva Cools. In 2015 zag je haar als Joyce in een aflevering van Vermist. Voor Loes Swaenepoel is dit haar tweede productie; zij debuteerde als Kaat Peters in De Collega’s 2.0. Voor Koen Van Daele is het zijn debuut.

Marieke Elzerman

Kom hier is de afstudeerfilm van de Nederlandse Marieke Elzerman (1996) aan het KASK in Gent. Ze werd met deze film geselecteerd voor Go Short 2021 en Brussels Short Film Festival 2021. De film kreeg de award voor Beste Acteerprestatie op het Kortfilmfestival in Leuven 2020. Maar er waren meer lovende woorden, zoals de Best Fiction Award op IndieLisboa en een speciale vermelding op het Krakow Film Festival. Grote kans dus dat we van Marieke Elzerman nog veel meer gaan horen.

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

30 oktober 2021 /