The Masked Singer concert Sportpaleis; over optredens en tickets

The Masked Singer in Concert in het Sportpaleis belooft op zaterdag 15 april 2023 een exclusieve show vol muziek en mysterie te worden. Kijk naar optredens van de favorieten uit de afgelopen twee seizoenen én zie karakters uit The Masked Singer 2023 in België op het podium. Ontdek in dit artikel alles over The Masked Singer in Concert 2023; over de optredens van bekende artiesten én hoe je aan tickets kunt komen.

Dit bericht verscheen voor het eerst online op 16 december 2022; op 23 januari 2023 is er een update geweest met daarbij de toevoeging over optredens en artiesten tijdens The Masked Singer in Concert.

The Masked Singer 2023 (seizoen 3)

Geheim, mysterie, gissen, gokken en… ontmaskeren. Vanaf vrijdag 3 februari kan heel Vlaanderen weer gretig meespeuren tijdens The Masked Singer 2023 (seizoen 3). VTM maakt het derde seizoen extra bijzonder, want voor het eerst ooit trekt The Masked Singer naar het grote podium in het Sportpaleis. In dit bericht lees je alles over het Masked Singer concert. Wil je meer weten over The Masked Singer 2023 (seizoen 3) klik dan op de gekleurde tekst. Er zijn namelijk al 12 van de 14 deelnemers bekend! En we weten alvast meer over de presentator en het speurdersteam. Jens Dendoncker zal het presenteren. Hij is de opvolger van Niels Destadsbader en gaat voor een position switch vanuit het speurdersteam naar het grote podium.

The Masked Singer Concert

Maar nu naar het eerste The Masked Singer concert. Op zaterdag 15 april kunnen alle fans er genieten van een groots, muzikaal spektakel tijdens The Masked Singer in Concert. Daarin duiken verschillende publieksfavorieten uit de afgelopen twee successeizoenen op én ook de Masked Singers uit het fonkelnieuwe seizoen. Het belooft een show vol entertainment voor het hele gezin te worden met een reeks spectaculaire optredens en muzikale verrassingen.

Optredens

De eerste namen zijn inmiddels bekendgemaakt. Wolf, Miss Poes, Koningin, Leeuw, Hippo en Skiwi blazen het dak van het Sportpaleis. Dat betekent dus dat Kevin Janssens, Camille Dhont en Sandra Kim voor de gelegenheid nog één keer in hun iconische kostuum kruipen. Daarnaast komen ook Leeuw, Hippo en Skiwi optreden. Het is natuurlijk de vraag of ze dat nog incognito kunnen doen of dat ze dan al zijn ontmaskerd tijdens de show. In ieder geval weten we dat er tijdens de optredens extra tips zullen volgen.

Camille Dhont

Dat Camille Dhont komt optreden, is voor ons geen verrassing. Zij is tenslotte inmiddels een echt VTM gezicht aan het worden. Ze zingt al de Familie generiek, was te zien in haar eigen documentaire én er komt een nieuwe muzikale VTM telenovelle met Camille Dhont.

Artiesten

Welke artiesten je naast Kevin Janssens, Camille Dhont en Sandra Kim zoal kunt verwachten tijdens The Masked Singer in Concert? Nou, we hebben hier alle deelnemers uit de eerste twee seizoenen voor je op een rijtje gezet. Daar zitten dus artiesten bij die op 15 april het podium zullen betreden. Klik: voor seizoen 1 – voor seizoen 2. En dan zijn er natuurlijk ook nog een heleboel deelnemers uit het derde seizoen, die zomaar eens bekende artiesten kunnen zijn.

Tickets The Masked Singer in Concert

Zin om mee te komen genieten van dit grootste, mysterieuze en muzikale feest? Tickets voor The Masked Singer LIVE zijn nog steeds verkrijgbaar via de website van VTM.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

23 januari 2023 /