Château Planckaert: nieuwe afleveringen seizoen 3 kijken

Goed nieuws voor de liefhebbers van Château Planckaert; na een korte tussenstop – in verband met het WK Voetbal – is de populairste familie van Vlaanderen terug met nieuwe afleveringen van seizoen 3. Afleveringen gemist? Je kijkt ze terug via VRT MAX. Hoe je dat vanuit Nederland doet (waar eerdere seizoenen op Videoland staan), leg ik onderaan dit artikel uit.

Heb jij het nieuwe boek van de familie Planckaert al?

Château Planckaert seizoen 3

Château Planckaert seizoen 3 wordt in 2022 over verschillende delen verspreid. Kon je in het voorjaar al kijken naar de eerste afleveringen; vanaf zondag 30 oktober werd het tweede deel van de reeks op Eén gebracht. In verband met het WK Voetbal was er even een korte tussenstop, maar op zondag 11 december zijn de Planckaerts weer terug om 19.45 uur op Eén.

Nieuwe afleveringen Château Planckaert

De familie neemt de kijkers in nieuwe afleveringen van Château Planckaert opnieuw mee naar Frankrijk, want ze heeft grootse plannen voor de toekomst. De sluiting van de Ardense chambres d’hôtes betekent het einde van een belangrijk hoofdstuk, maar is meteen de spannende start van de horeca-activiteiten in Frankrijk: de eerste Planckaert-glamping wordt geboren.

Pauline Devos; vriendin Junior in reeks

Ondertussen zijn de werken aan het kasteel goed opgeschoten. En is er ook belangrijk nieuws op persoonlijk vlak in de familie. Junior heeft afgelopen voorjaar de liefde gevonden bij Pauline Devos, zoals we konden zien in Junior op zoek naar liefde. Pauline Devos wordt helemaal ondergedompeld in het familiegebeuren.

Mémé Clara overleden

Eddy focust zich op zijn gezondheid na een verrassende medische check-up. En uiteraard is het leven van de familie ingrijpend veranderd het afgelopen jaar: het verlies van mémé Clara zorgt ervoor dat hun leven nooit meer hetzelfde zal zijn. Het intieme afscheid was liefdevol, maar het gemis is groot.

Château Planckaert kijken (in Nederland)

Château Planckaert kun je terug kijken via VRT MAX. Hier ontdek je alle afleveringen van zowel seizoen 1, seizoen 2 als de eerste afleveringen van seizoen 3. Maar ook andere programma’s van de familie kun je op VRT MAX terug kijken, zoals Junior op zoek naar de liefde en De Planckies. Wie in Nederland de avonturen van de familie Planckaert wil kijken, kan op Videoland seizoen 1 en seizoen 2 zien. Wil je seizoen 3 bekijken, dan kan dat als je gebruik maakt van een VPN Verbinding. Zet de server op België en surf vervolgens naar VRT MAX. Dan kun je de afleveringen gewoon kijken.

Foto: Niels Van Cauwenberg – fotowazo.be

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

11 december 2022 /