Deelnemers Junior op zoek naar liefde: wie is vriendin Junior Planckaert?

De zoektocht naar een nieuwe vriendin voor Junior Planckaert kunnen we volgen in het Eén-programma Junior op zoek naar de liefde. Hij krijgt hierbij de hulp van psychologe Sarah Van Pelt, zus Stephanie Planckaert en beste vriend Bram Lambrechts. Ontzettend veel deelnemers schreven zich in voor Junior op zoek naar liefde, maar er zijn nog maar acht dames in de race om daadwerkelijk de vriendin van Junior Planckaert te worden. Ontdek alles over de deelnemers aan Junior op zoek naar de liefde… Misschien zit hier de nieuwe vriendin van Junior Planckaert wel bij!

Update: klik hier als je wil weten voor wie Junior heeft gekozen.

Junior op zoek naar de liefde

In de eerste aflevering van Junior op zoek naar de liefde was te zien hoe Stephanie, Bram en Sarah uit de vele inschrijvingen een twintigtal dames uitnodigden voor een eerste kennismaking met Junior, in de vorm van een speeddate met hem. Vorige week (dinsdag 26 april) werd duidelijk met welke dames Junior Planckaert een match voelde, en omgekeerd. Ontdek hieronder de acht deelnemers die samen met Junior het avontuur verder aanvatten. Wie wordt de nieuwe vriendin van Junior Planckaert?

Deelnemers Junior op zoek naar de liefde

Ontzettend veel vrouwen hebben gehoord gegeven aan de oproep om zich in te schrijven voor het programma Junior op zoek naar de liefde. Na de eerste selectie door de redactie, namelijk zus Stephanie Planckaert, vriend Bram Lambrechts en psychologe Sarah Van Pelt uit de vele inschrijvingen twintig deelnemers aan Junior op zoek naar de liefde selecteerden. Uiteindelijk zijn er nu acht vrouwen over die kans maken om de vriendin van Junior Planckaert te worden, dankzij dit tv-programma. De vrijgezelle vrouwen die het hart van Junior willen veroveren zijn de 28-jarige Lisa Schijvens, 23-jarige Ati, 22-jarige Dianta, 23-jarige Pauline, 28-jarige Chanan, 32-jarige Evelyne , 27-jarige Delphine en tot slot de 23-jarige Gwen. We stellen de deelnemers aan Junior op zoek naar de liefde hieronder uitgebreid aan je voor.

Lisa Schijvens

De 28-jarige Lisa Schijvens woont sinds kort in haar eigen appartement in Wilrijk. Ze studeerde musical, maar besloot nadien om in de voetsporen van haar moeder te treden. Lisa werkt nu als tandartsassistente bij een parodontoloog. Wist je dat ze een bekend familielid heeft? Ze is het nichtje van Mark Tijsmans.

Lisa Schijvens is een vlotte en expressieve vrouw die graag een stapje in de wereld zet met haar beste vriendinnen. Als er geen feestjes zijn, vult ze haar avond met Netflix. Als levensgenieter is ze altijd in voor een goed glas wijn en een restaurant bezoek. Op vlak van de liefde heeft Lisa de ware nog niet gevonden. Lisa zoekt vooral iemand bij wie ze kan thuiskomen en haar verhaal aan kwijt kan. Ook gevoel voor humor staat hoog op haar lijstje.

Ati

De 23-jarige Ati is in Thailand geboren, maar werd geadopteerd toen ze één jaar was en kwam zo naar België. Ati heeft een goede band met haar ouders en kan over alles praten met hen. Ondertussen woont ze niet meer thuis, maar doet ze aan co-housing met een vriendin in Liedekerke (Vlaams-Brabant). Ati is erg gedreven en werkt als assistent-griffier op de rechtbank. Haar vrije tijd spendeert ze aan op café gaan met haar vrienden.

Ati kent de familie Planckaert niet en besloot zich in te schrijven omdat ze Junior wel ‘een knappe jongen’ vond. Ze wil er volledig voor gaan om een band met hem op te bouwen. Ati houdt graag de controle en vindt vooral een open communicatie, zoals ze met haar ouders heeft, belangrijk in een relatie.

Dianta Hut

De 22-jarige Dianta Hut woont in Vinkt – deelgemeente van Deinze – hetzelfde dorpje waar ook Junior opgroeide. Ze vindt het belangrijk dat ze verzorgd voor de dag komt. Dianta is kapster van opleiding maar moest door een allergie al snel die droom opbergen. Nu studeert ze verder om leerkracht haartooi te worden. Diana Hut is een actief iemand en heeft sportieve hobby’s zoals voetbal en zwemmen, en houdt van de natuur. Ze is langs haar vaders kant ook half Fries. Die Nederlandse kant eert ze: ze liet een tattoo zetten van de spreuk op het wapenschild van haar Nederlandse familie.

Junior Planckaert is voor Dianta Hut geen onbekende, al van toen ze klein was keek ze naar De Planckaerts. Ze vond Junior als kind al knap maar heeft de stap naar hem nooit durven zetten. Volgens Dianta hebben ze verschillende raakvlakken en denkt ze hetzelfde als Junior. Via het programma wil ze hem nu graag beter leren kennen.

Pauline Devos

De 23-jarige Pauline Devos werkt als HR-consultant. Ze woont in Celles, een dorpje net over de taalgrens in Henegouwen. Hierdoor is ze perfect tweetalig. Pauline houdt van winkelen met haar vriendinnen, mooie kleren en luxe. Daarnaast is ze ook heel sportief en gaat ze vaak op zoek naar adrenaline. Haar hobby paramotorvliegen is daar een mooi voorbeeld van.

Junior Planckaert sprak Pauline Devos altijd al aan; ze kende hem al van bij het programma De Planckaerts. Vooral zijn rustige karakter en manier van leven kunnen haar bekoren. Pauline is immers op zoek naar iemand die even gepassioneerd in het leven staat als zij.

Ontdek of Junior Planckaert en Pauline Devos samen zijn…

Chanan Telcik

Chanan Telcik is een vrolijke, goedlachse vrouw van 28 jaar. Ze woont bij haar moeder in Heusden en werkt als inclusieondersteuner met kinderen met een verstandelijke beperking. Ze heeft dubbele roots: haar papa is Brits en haar mama Belgisch. Chanan Telcik heeft een zoontje van zeven jaar, Zachary. Hij groeit op onder de vleugels van Chanan en haar moeder. Chanan is een echt familiemens, maar droomt er later van om een eigen huis te hebben met Zachary.

Sinds de geboorte van Zachary lag de focus van Chanan Telcik volledig op haar zoontje en op haar opleiding. Van zin in een relatie was er geen sprake meer. Die tijd als alleenstaande heeft ze dan ook goed benut door aan zichzelf te werken. Ondertussen voelt Chanan wel dat er terug ruimte is voor een man in haar leven. Wie weet wordt zij de vriendin van Junior Planckaert, nu ze één van de deelnemers is van Junior op zoek naar de liefde.

Evelyne Buyl

De 32-jarige Evelyne Buyl woont samen met haar twee honden Cyril en Arthur in Dendermonde. Ze is leerkracht in het buitengewoon onderwijs en geeft al twaalf jaar les aan leerlingen met gedragsstoornissen. Evelyne Buyl omschrijft zichzelf als “een jongedame met pit”. Enkele jaren geleden kocht ze een eigen huis dat ze nu zelf aan het verbouwen is. Evelyne is niet alleen handig, maar ook muzikaal aangelegd. ​ Zo speelt ze piano en houdt van klassieke muziek. ​ Dit alles doet ze op een roze wolk, want wie Evelyne kent weet dat haar lievelingskleur roze is. ​ De kleur zie je dan ook heel frequent terugkomen in haar interieur en kledingstijl.

Evelyne Buyl is helemaal klaar voor een nieuwe liefde in haar leven; ze ziet in Junior Planckaert de ideale zielsverwant. Ze heeft naar eigen zeggen veel raakvlakken met Junior en gaat dit avontuur aan om samen met hem opnieuw de liefde te ontdekken.

Delphine Wittoeck

De 27-jarige Delphine Wittoeck woont samen met haar broer in Eeklo, waar ze het ouderlijk huis delen. In het dagelijks leven is ze assistent-productieplanner.​ Delphine is zelfstandig en weet van aanpakken. Thuis doet ze alles zelf: koken, de was, en ook de verbouwingen aan het huis. Delphine is een echt plattelandsmeisje. Ze houdt van de buitenlucht en heeft een grote passie voor dieren. Naast haar twee honden heeft ze een grote weide met een paard en een ezel. Samen met haar broer en papa deelt ze ook een grote voorliefde voor quads. Bijna elke week trekken ze er samen op uit en crossen ze door de weides in de buurt.

Delphine Wittoeck zoekt een partner die ze kan vertrouwen, iemand bij wie ze helemaal zichzelf kan zijn. Bij Junior Plackaert ziet ze wel wat gelijkenissen. Zij is net zoals hij een buitenmens en een harde werker. Hij is dus zeker haar type.

Gwen Réga

De 23-jarige Gwen Réga woont in het Limburgse Budingen en is een echte businesswoman. Twee jaar geleden startte ze haar eigen kledingwinkel en schoonheidssalon op. Ze is er dag en nacht mee bezig en wil haar zaak graag nog uitbreiden. Ontspannen doet ze het liefst bij haar vriendinnen. In het weekend kan je haar vaak terugvinden in een discotheek, want dansen is haar grote passie.

Gwen Réga heeft nog nooit naar Chateau Planckaert gekeken. Ze zag de oproep voor Junior op zoek naar de liefde toevallig. Gwen Réga kent Junior Planckaert dus nog niet zo goed, maar wil hem graag beter leren kennen. Want net zoals Junior heeft zij zich nog nooit verliefd gevoeld. Of ze dat nu wel kan worden, wil ze graag ontdekken.

Junior op zoek naar ware liefde kijken

Wil jij Junior op zoek naar ware liefde kijken, dan elke dinsdagavond om 20.40 uur op Eén en VRT NU. Heb je afleveringen gemist, dan kun je terug kijken op VRT NU. Daarnaast vind je op VRT NU het speciale format Stephanie zoekt mee van Stephanie Planckaert. VRT NU is voor alle Vlamingen beschikbaar; wil je vanuit Nederland kijken, dan is een VPN Verbinding nodig. Zorg voor een VPN aansluiting, die je op België kunt zetten, zoals die van VPN Nederland.

Foto: VRT

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

3 mei 2022 /