De Planckies: kijk mee in leven kleinkinderen Eddy Planckaert

Kijk in De Planckies mee in het leven van de kleinkinderen van Eddy Planckaert. Iluna, Devon, Mageno, Noa, Yukka en Elara kennen we natuurlijk van Château Planckaert, maar nu nemen ze de Ketnet-kijkers ook mee in hun unieke leefwereld in hun Franse kasteel. Vanaf vanavond – woensdag 27 oktober – zie je ze iedere week om 18.00 uur op Ketnet, VRT NU, Ketnet.be en de Ketnet-app.

De Planckies

Iluna, Devon, Mageno, Noa, Yukka en Elara beleven tal van avonturen op het domein en duiken in De Planckies samen de natuur in. Weg van de bewoonde wereld laten ze hun fantasie de loop, maar staan ze ook met twee voeten op de grond en helpen hun (groot)ouders met de verbouwingen. Iedere aflevering beleeft de inspirerende bende een nieuw avontuur.

Deze Ketnet-reeks vertelt het verhaal van Vlaanderens favoriete familie, door de ogen van de kinderen en werpt een unieke, frisse blik op de nieuwe wending in hun leven. Een clubhuis bouwen, een poolparty organiseren, een muziekoptreden geven en het spotten van wilde dieren op hun domein: De Planckies verleggen elke keer opnieuw hun grenzen en verbluffen jong en oud met hun enthousiasme en inventiviteit.

Tip: het nieuwe boek De familie Planckaert – Zoals we echt zijn. 

Wie zijn de Planckaert kleinkinderen?

Wil je meer weten over de kleinkinderen van Eddy Planckaert? Hieronder maak je kennis met Iluna, Devon, Mageno, Noa, Yukka en Elara.

Elara Timmerman

Elara Timmerman is de jongste telg van de Planckies en de jongste dochter van Stephanie en Christopher. Ze is 6 jaar en heeft één zus, Iluna en één broer, Mageno. Ook al is ze de jongste en de kleinste van de bende, ze is niet op haar mondje gevallen en gaat geen enkel avontuur uit de weg. Deze pittige jongedame houdt van roze, zingen en dansen en waant zich een echte prinses in Frankrijk.

Mageno Timmerman

Mageno Timmerman is een coole, stoere tiener van bijna 14 jaar. Zijn achternaam is Timmerman en die heeft hij duidelijk niet gestolen. Met hout en enkele schroeven bouwt hij de mooiste meubels: van tafels en stoelen tot zetels en bureaus. Ook op de fiets laat hij een knap staaltje talent zien. Hij heeft een grote wielerdroom en hoopt in de voetsporen van zijn opa Eddy Planckaert te kunnen treden.

Iluna Timmerman

Iluna Timmerman is 16 en de bolleboos van de familie. Ze studeert Latijn-Grieks. De Planckies kunnen altijd op haar rekenen en niets is haar te veel, behalve vroeg opstaan. Ze is erg muzikaal: ze zingt en schrijft haar eigen liedjes en is een grote pianovirtuoos. Iluna Timmerman maakte samen met haar mama Stephanie Planckaert eerder het programma Onverwacht. Ze schreven ook samen het boek Tiener en moeder.

Yukka Planckaert

Yukka is de spring-in-‘t-veld van de groep en de jongste zoon van Francesco en Magali. Deze 11-jarige speelvogel plaagt graag zijn broer Devon en zijn zus Noa. Ook laat hij graag zijn fantasie de vrije loop en houdt hij van drummen, vissen en de natuur.

Noa Planckaert

Noa Planckaert is een 13-jarige rustige meid, maar onderschat haar niet. Ze heeft heel wat in haar mars. Geef haar een penseel en wat verf en ze tovert elk blanco doek om tot een ware Picasso. Ook op de koersfiets kan ze haar mannetje staan en op muzikaal vlak leeft ze zich uit als gitarist en zangeres.

Devon Planckaert

Devon Planckaert is 15 jaar en de handige harry van de Planckies. Elektriciteit, auto’s, moto’s, schrijnwerkerij, … niets is hem te moeilijk. Hij is van alle markten thuis en weet van aanpakken. Net als zijn neef Mageno heeft hij de koersmicrobe te pakken en wil hij een wielercarrière opbouwen. 

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

27 oktober 2021 /