Try Before You Die is terug met deze nieuwe presentatoren

Heb je al gezien dat Try Before You Die van BNNVARA terug is op NPO Zapp? Zestien jaar geleden was geen uitdaging te gek voor de eerste presentatoren van het populaire programma Try Before You Die. Nu is het de beurt aan Nesim El Ahmadi, Jurre Geluk, Dionne Slagter, Quinty Misiedjan, Stephanie van Eer, Tim Senders, Jamaal Hussein, Qucee en Fenna Ramos.

Try Before You Die

Nesim El Ahmadi, Jurre Geluk, Dionne Slagter, Quinty Misiedjan, Stephanie van Eer, Tim Senders, Jamaal Hussein, Qucee en Fenna Ramos gaan in Try Before You Die de strijd met zichzelf en tegen elkaar aan. Want wat wil je gedaan hebben voordat je doodgaat? En hoe ver ben je bereid te gaan? In groeps- en duo challenges doen de waaghalzen de dingen die je gedaan moet hebben voordat je doodgaat. Stuntvliegen, vuurspuwen en off-road racen komen onder meer voorbij. Brengen de ’tryers’ een challenge tot een goed eind, dan verdienen ze ’try-punten’ en maken ze kans op de winst. Wie toont het meeste lef? Hoe ver gaan ze om hun angsten te overwinnen? En wie mag zich na acht afleveringen de ultieme ’try before you die’er’ noemen? 

Pampus

In de kickoff zijn de presentatoren op weg naar hun thuisbasis: Pampus. De boot ernaartoe gooit alleen eerder dan verwacht zijn anker uit. In de eerste groepschallenge moeten de presentatoren zelf levend Pampus zien te bereiken. Wie voelt zich als een vis in het water en pakt de eerste punten? Eenmaal aangekomen is het tijd om de eerste duo challenge te beoordelen. Fenna en Nesim trappen af vanuit de lucht. Onder toeziend oog van stuntpiloot Dirk Evers krijgen ze de macht over de stuurknuppel om zelf een looping te maken. Overwinnen ze hun angsten en houden ze hun maag in bedwang?

Presentatoren

Nesim El Ahmadi, Jurre Geluk, Dionne Slagter, Quinty Misiedjan, Stephanie van Eer, Tim Senders, Jamaal Hussein, Qucee en Fenna Ramos zijn de nieuwe presentatoren van Try Before You Die, ontdek hier waar je ze van kent.

  • Nesim El Ahmadi ken je van het YouTube-kanaal Supergaande en zijn theatershow TaBoe! Verder maakte hij Platenbazen voor 538 en ken je hem van Rambam.
  • Jurre Geluk heeft al de nodige programma’s gemaakt voor BNNVARA, denk aan In de Corona-Kreukels en Steken & Prikken.
  • Dionne Slagter ken je als Instagrammer en YouTuber OnneDi, maar ze heeft recent ook de indrukwekkende documentaire Moordtieten gemaakt.
  • Quinty Misiedjan ken je als YouTuber Quinsding. Ze is daarnaast actief als presentator.
  • Stephanie van Eer is nu ook op tv te zien met De Faker op vakantie. Ze is actrice en presentatrice; je kunt haar kennen uit GTSTKeizersvrouwen en De slet van 6vwo. Ze zal te zien zijn in de nieuwe Costa!, waarin Ella June Henrard ook een hoofdrol heeft.
  • Tim Senders ken je als presentator van Streetlab, Willem Wever en Betreden Op Eigen Risico.
  • Jamaal Hussein ken je als presentator van Spuiten & Slikken.
  • Qucee leerde je kennen in de documentaire Ik ben influencer met Kaj Gorgels en Juultje Tieleman. Hij maakt samen met Nesim El Ahmadi Supergaande.
  • Fenna Ramos zag je bijvoorbeeld in Ron & Riet vertrekken niet en K3 Dans van de Farao. Ze is daarnaast presentatrice en bekend als Esmee uit de Misfit-films.

Try Before You Die kijken

Try Before You Die is iedere maandag om 15.00 uur te kijken op het YouTube-kanaal van NPO ZAPP. Sinds vorige week 4 september wordt het programma om 18.15 uur uitgezonden bij BNNVARA op NPO Zapp. In totaal zijn er acht afleveringen. Heb je de eerste gemist? Geen probleem: je kijkt Try Before You Die dus ook gewoon terug online.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

11 september 2021 /