Streetlab: camping de liefde – tien singles zoeken ware liefde

Heb je online Streetlab: camping de liefde gevolgd? Goed nieuws! Vanaf vanavond – dinsdag 5 oktober – kun je om 22.05 uur op NPO3 kijken naar een nieuw seizoen op tv. Daan, Stijn, Tim en Jasper van Streetlab gaan voor tien singles op zoek naar ware liefde. Het programma telt acht afleveringen.

Streetlab: camping de liefde

De mannen van Streetlab organiseren iedere aflevering twee activiteiten om de campinggasten dichter bij elkaar te brengen. De vrijgezellen schieten met de pijlen van cupido, leren elkaar kennen door pittige vragen, doorstaan samen hun grootste angsten en laten hun harten spreken. De mannen doen er alles aan om de liefde op te laten bloeien. Aan het einde van elke aflevering worden de deelnemers gevraagd om hun hart te geven aan een andere single. En heeft iemand geen hart weten te veroveren, dan moet hij of zij de camping verlaten. Voor elke single die de camping verlaat, komt er een nieuwe single in de plaats.

One Night Tent

De campinggasten kunnen ook een plek veroveren in de One Night Tent voor een romantische nacht. Met hopelijk als resultaat dat er één of meerdere liefdeskoppeltjes de camping aan het eind verlaten, want Daan, Stijn, Tim en Jasper willen een happy end. Kijk mee naar een camping vol campingperikelen, emotionele verwikkelingen en natuurlijk een hoop liefde. Dit programma wordt geproduceerd door CCCP in opdracht van KRO-NCRV.

Streetlab

Streetlab bestaat uit Daan Boom, Stijn van Vliet, Tim Senders en Jasper Demollin. Deze vier vrienden voeren allerlei sociale experimenten uit. Dat doen ze al sinds 2014 toen ze voor het eerst op tv verschenen in het kader van TV Lab. Stijn van Vliet en Daan van Boom hebben in als experiment bijvoorbeeld in 48 uur het boek Polderglamour geschreven. Daarnaast presenteren ze ook andere programma’s, zo maken Daan Boom en Tim Senders Family Drop. En Daan Boom maakt samen met Jasper Demollin en Tobias Camman dan weer de FOMO Show.

Foto: Stijn Ghijsen

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

5 oktober 2021 /