Zeeman Confronteert oplichters, internettrollen en louche aannemers

Thijs Zeeman schiet radeloze mensen te hulp in Zeeman Confronteert, dat vanaf vanavond – dinsdag 30 november – om 20.30 uur te kijken is bij RTL5. De presentator confronteert oplichters, internettrollen en louche aannemers met hun daden.

Zeeman Confronteert

In het RTL 5-programma Zeeman Confronteert behandelt Thijs Zeeman zaken van slachtoffers met indringende verhalen. In deze zaken kan de politie vaak maar weinig betekenen. En ook juridische procedures hebben niet altijd zin. Samen met privédetective Nico van den Dries doet Zeeman iedere week diepgravend onderzoek en brengt hij alle bewijzen in kaart, om daarna de confrontatie aan te gaan met de veroorzaker van alle ellende. Soms met alle gevolgen van dien.

Oplichters

In het nieuwe programma pakt Thijs Zeeman diverse oplichters aan. Zo confronteert hij een man die tientallen jongens en meisjes gouden bergen belooft. Als zij door zijn leugens heen prikken, gaat hij over tot bedreiging, intimidatie en stalking. Ook behandelt hij een zaak van een oplichtende aannemer en confronteert hij een vrouw die al jarenlang mensen bedreigt, intimideert en zelfs fysiek langsgaat bij haar slachtoffers.

Thijs Zeeman

Thijs Zeeman: “Mijn team en ik zetten ons al jarenlang met succes in voor het probleem stalking. We gebruiken dezelfde succesformule nu om radeloze mensen te helpen bij de meest uiteenlopende zaken. Niemand heeft namelijk het recht om andermans leven tot een hel te maken.” Zeeman Confronteert is een productie van No Pictures Please.

Foto: RTL

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

30 november 2021 /