Family Drop met Daan Boom en Tim Senders (van Streetlab)

Family Drop is het kinderprogramma van Daan Boom en Tim Senders (die je kent van Streetlab). In dit familieprogramma van KRO-NCRV strijden twee kandidaten tegen elkaar met als inzet hun familie. Het tweede seizoen van Family Drop is te kijken vanaf vanavond – zaterdag 13 november – om 19.20 uur op NPO Zapp.

Family Drop

Twee kandidaten, tussen de 11 en 14 jaar oud, nemen ieder vier familieleden mee naar de studio. Op basis van een cryptische beschrijving hebben de kandidaten hun familieleden vooraf ingedeeld om bepaalde opdrachten te doen. Wie is niet bang voor grote hoogtes? Wie is een echte leider? En wie kan goed luisteren? Aan de hand van deze omschrijving doen de familieleden onder leiding van Daan Boom en Tim Senders spannende opdrachten, zoals “probeer zoveel mogelijk encyclopedieën te verkopen” of “zing een aria onder leiding van operazangeres Francis van Broekhuizen.”

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer streamtips dankzij Guidinc.

Wie redt meeste familieleden?

De kandidaten weten nog niet van elkaar hoe hun familieleden de opdrachten hebben gedaan. Maar dit is niet zonder gevaar: wanneer de kandidaat dit fout heeft verliest hij of zij letterlijk een familielid door de drop, een luik in de grond waar de familieleden doorheen vallen. Wie redt het met de meeste familieleden tot het finalespel?

Met deze show brengt KRO-NCRV families op een luchtige manier bij elkaar. Een leuk programma om met het hele gezin te kijken. En dat dus met presentatoren Daan Boom en Tim Senders. Zij vormen samen met Stijn van Vliet en Jasper Demollin Streetlab. Die gasten zijn nu ook op tv met bijvoorbeeld Streetlab: camping de liefde. En Daan Boom en Stijn van Vliet hebben samen de roman Polderglamour geschreven (in 48 uur).

Foto: Family Drop – Daan Boom en Tim Senders – door Suzanne Heikoop voor KRO-NCRV.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

10 april 2021 /