Family Drop met Daan Boom en Tim Senders (van Streetlab)

Family Drop is het nieuwe programma van Daan Boom en Tim Senders (die je kent van Streetlab). In dit familieprogramma van KRO-NCRV strijden twee kandidaten tegen elkaar met als inzet hun familie. Te kijken vanaf vanavond – zaterdag 10 april – om 19.20 uur op NPO Zapp.

Family Drop

Twee kandidaten, tussen de 11 en 14 jaar oud, nemen ieder vier familieleden mee naar de studio. Op basis van een cryptische beschrijving hebben de kandidaten hun familieleden vooraf ingedeeld om bepaalde opdrachten te doen. Wie is niet bang voor grote hoogtes? Wie is een echte leider? En wie kan goed luisteren? Aan de hand van deze omschrijving doen de familieleden onder leiding van Daan Boom en Tim Senders spannende opdrachten, zoals “probeer zoveel mogelijk encyclopedieën te verkopen” of “zing een aria onder leiding van operazangeres Francis van Broekhuizen.”

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer streamtips dankzij Guidinc.

Wie redt meeste familieleden?

De kandidaten weten nog niet van elkaar hoe hun familieleden de opdrachten hebben gedaan. Maar dit is niet zonder gevaar: wanneer de kandidaat dit fout heeft verliest hij of zij letterlijk een familielid door de drop, een luik in de grond waar de familieleden doorheen vallen. Wie redt het met de meeste familieleden tot het finalespel?

Met deze show brengt KRO-NCRV families op een luchtige manier bij elkaar. Een leuk programma om met het hele gezin te kijken. En dat dus met presentatoren Daan Boom en Tim Senders. Zij vormen samen met Stijn van Vliet en Jasper Demollin Streetlab. Zo hebben Daan Boom en Stijn van Vliet samen de roman Polderglamour geschreven (in 48 uur).

Foto: Family Drop – Daan Boom en Tim Senders – door Suzanne Heikoop voor KRO-NCRV.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

10 april 2021 /