Artiesten Tien Om Te Zien 2021 met Willy Sommers en Anne De Baetzelier

VTM verrast kijkers met eenmalige terugkeer van Tien Om Te Zien anno 2021 met onder andere optredens van Clouseau, Bazart, Regi, Niels Destadsbader, Camille Dhont en vele anderen. Ook het iconische presentatieduo Willy Sommers en Anne De Baetzelier tekent present. Ze doen dat samen met Aaron Blommaert en Laura Tesoro. Ontdek meer over de artiesten en over hoe je kaartjes voor Tien Om Te Zien kunt winnen.

UPDATE: Tien Om Te Zien is terug in 2022 met déze artiesten!

Artiesten Tien Om Te Zien 2021

De eerste namen van artiesten die optreden tijdens Tien Om Te Zien 2021 zijn een tijdje geleden bekendgemaakt. Niemand minder dan Clouseau, Bazart, Bart Kaëll, 2 Fabiola, Mama’s Jasje, Get Ready!, Camille Dhont, Metejoor en Emma Heesters, Regi en Niels Destadsbader brengen er hun allergrootste TOTZ-meezinger of hit van het moment. Op 20 augustus heeft VTM de complete line-up van Tien Om Te Zien 2021 bekendgemaakt. Naast de eerder genoemde artiesten treden ook de volgende op: Helmut Lotti, Belle Perez, Soulsister, André Hazes, Kathleen Aerts, Sam Gooris, Willy Sommers, Bart Peeters, Erik & Sanne, Christoff, Laura Tesoro & Loïc Nottet, Grace (winnares van The Voice van Vlaanderen), Luc Steeno en Suzan & Freek.

Als er nog meer nieuwtjes zijn dan delen we die via onze social media, zoals Instagram of kom bij onze Facebook-groep.

Tien Om Te Zien 2021 in Middelkerke

De opname van deze unieke TV-show vindt plaats op woensdag 25 augustus aan het Epernayplein in Middelkerke. Omwille van de huidige coronamaatregelen is de toegang tot de opname van Tien Om Te Zien deze keer niet onbeperkt; er kunnen 5.000 bezoekers komen genieten. De uitzending is te zien op woensdag 1 september om 20.34 uur bij VTM.

Tickets Tien Om Te Zien 2021

Ben jij op zoek naar tickets voor Tien Om Te Zien 2021? De kaartjes voor deze show zijn enkel te winnen. Dat kan vanaf nu via de website van VTM. Daarnaast worden er ook acties georganiseerd op Qmusic, Joe, HLN.be en Dag Allemaal. Er zijn de aankomende tijd verschillende wedstrijden, dus wie weet win jij wel exclusieve Tien Om Te Zien tickets. Er zijn er maar liefst 5000! Daarnaast is ook een geldig ‘covid safe ticket’ een must voor het bijwonen van de opname. Eens op het terrein kunnen de toeschouwers samen met hosts van weleer Willy en Anne genieten van een avond vol nostalgische meezingers en de allergrootste hits van het moment.

Zalige zomers vol hits

In afwachting van deze show kan iedereen elke zondag om 19.55 genieten van Tien Om Te Zien – De Zomer van 199X. Daarin wordt aan de hand van een top 10 van de meest memorabele momenten uit de rijke Tien Om Te Zien-geschiedenis teruggeblikt op de zalige zomers vol hits.

Kijkers én artiesten willen weer

Maarten Janssen, Channel manager VTM vertelt: “De heruitzendingen van Tien Om Te Zien hebben duidelijk een gevoelige snaar geraakt in Vlaanderen. Zowel van kijkers als artiesten hebben we massaal veel reacties en vragen gekregen. En daar geven we nu met veel plezier gehoor aan! Aan het einde van de zomer keert de iconische tent van Tien Om Te Zien nog één keer terug, met hits van vroeger én nu. We zijn alles nu organisatorisch aan het bekijken maar één ding staat vast: 2021 wordt de zomer van Tien Om Te Zien!”

Willy Sommers & Anne De Baetzelier

“Het is alsof heel Vlaanderen al jaren zit te wachten op een reünie van Tien Om Te Zien. En niet alleen de kijkers van toen, ook jongeren hebben het programma nu herontdekt”, vertelt Willy Sommers. “Ik heb zo’n warme herinneringen aan Tien Om Te Zien en zeker aan die zwoele zomeravonden aan zee. Dat we dat nog eens mogen herbeleven, is fantastisch!”, vult Anne De Baetzelier aan.

Laura Tesoro en Aaron Blommaert

Dat Willy Sommers en Anne De Baetzelier de muziekshow zullen hosten was al bekend, maar de iconen van toen zullen niet alleen op het grote podium staan. Ze worden geflankeerd door twee gezichten van nu: Laura Tesoro (die je recent zag als 5e coach bij The Voice) en Aaron Blommaert (die je kent als Raven uit Familie en als MNM-dj), die zo voor het eerst een tv-show presenteert. Het viertal zal Tien Om Te Zien live hosten vanop het Epernayplein in Middelkerke. Niet alleen onder de artiesten, maar ook op het presentatiepodium wordt het dus een boeiende combinatie van ervaren klassebakken en jong geweld.

Laura Tesoro

Laura Tesoro: “Ik kijk er enorm naar uit om het legendarische Tien Om Te Zien van zo dichtbij te kunnen meemaken. Enerzijds omdat TOTZ eigenlijk van voor mijn tijd is en ik het dus nooit heel bewust beleefd heb. Ik heb het de allerlaatste jaren misschien eens op tv gezien, maar ben nooit live gaan kijken. Anderzijds omdat het al zo lang geleden is dat er zoveel artiesten op één podium stonden. Ik kijk alvast uit naar deze muzikale topavond, volgens mij is dat exact wat we nu nodig hebben!”

Aaron Blommaert

Aaron Blommaert: “Het eerste wat ik kon denken toen ze mij vroegen om Tien Om Te Zien mee te presenteren was: ‘OMG. Ik mag op hetzelfde podium staan als al die iconen’. Ik ben vooral heel erg nederig op dit moment. Dat VTM mij dit toevertrouwt geeft me enorm veel goesting om er echt hét muziekevent van het jaar van te maken. Mensen die ik het vertelde begonnen spontaan breed te glimlachen en hun favoriete performances van vroeger te vertellen. Ikzelf kende het concept natuurlijk, maar heb het nooit bewust meegemaakt op tv. Daarom is het ook zo fijn dat ik dit samen met Laura kan doen. Onze generatie moet ook echt kijken! Want het wordt een dik feest dat ze waarschijnlijk nog niet hebben gezien. En voor wie er vroeger al bij was wordt het gewoon pure nostalgie natuurlijk.”

Anne De Baetzelier

Anne De Baetzelier: “De kijkcijfers van de voorbije weken hebben duidelijk aangetoond dat een heruitgave van Tien Om Te Zien meer dan welkom is. En helemaal in de stijl van het programma lijkt me een mooie mix van artiesten van vroeger en nu een perfecte combinatie. Die lijn wil VTM ook doortrekken in de presentatie. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om er samen met Willy en de tandem Laura en Aaron een knallende party van te maken daar in Middelkerke.”

Willy Sommers

Willy Sommers: “Ik kijk enorm uit naar de opname van het toch wel magische Tien Om Te Zien in Middelkerke. En ik niet alleen. Ik heb zo het stille vermoeden dat heel Vlaanderen er reikhalzend naar uitkijkt. Dat wordt weer een geweldig muzikaal feest. Het wordt ook een fijne kennismaking met Laura en Aaron, die dat, gezien hun talenten, super goed gaan doen. De verwachtingen zijn hoog en de optredende artiesten zijn echt in de wolken met dit fantastische initiatief!”

Terug op tv

De jonge Koen Wauters, de kleurrijke hemdjes van Willy Sommers, de schoudervullingen van Anne De Baetzelier, tientallen onvergetelijke zomerhits en aanstekelijke new beat dansjes. De afgelopen weken kon iedereen het iconische programma Tien Om Te zien helemaal herbeleven bij VTM. En dat werd gesmaakt door wekelijks gemiddeld een half miljoen kijkers. Een vervolg kon dan ook niet uitblijven. De optredens zijn te zien in de nieuwe aflevering van Tien Om Te Zien op woensdag 1 september om 20.35 uur bij VTM.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

15 juli 2021 /